fbpixel

Search icon
Search
Summer 2021: Tα bag trends που αξίζει να εντάξετε στη συλλογή σας από τώρα
TRENDS & CATWALKS

Summer 2021: Tα bag trends που αξίζει να εντάξετε στη συλλογή σας από τώρα

Τα πιο hot σχέδια που θα λατρέψετε


Έχουμε πολλούς λόγους να αγαπάμε τη μόδα. Ένας από αυτούς είναι χωρίς καμία αμφιβολία οι τσάντες. Είναι γνωστό ότι τα αξεσουάρ «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση ενός συνόλου αλλά πλέον οι τσάντες έχουν μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς καθορίζουν το στιλ μας. Μπορούν να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση και να την μετατρέψουν σε statement looks, ενώ από την άλλη πλευρά η μη σωστή επιλογή μπορεί να καταστρέψει ένα πολλά, κατά τα αλλά, υποσχόμενο outfit. Το καλοκαίρι πλησιάζει με ταχύτατους ρυθμούς κι όπως σε κάθε αλλαγή σεζόν κάνουν την εμφάνιση τους νέες τάσεις που θα χαρίσουν μια ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τα πιο μοντέρνα και trendy bag trends, τα οποία όχι μόνο δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας αλλά μπορείτε να τα εντάξετε στα all day looks σας από τώρα, κάτι που εμείς το θεωρούμε απαραίτητο!

Belt bags

a464909d-340e-4ea1-afd6-339d6d42e0f3.jpeg
Image source: @stealthelook

Καθώς η ανάγκη για πρακτικότητα και άνεση γίνεται ολοένα και πιο έντονη, σε συνδυασμό πάντοτε με το στιλ, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να προτιμήσουμε ένα σχέδιο, το οποίο μπορούμε να το φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και παράλληλα να έχουμε και ελευθερία κινήσεων. Οι belt bags είναι η πιο ιδανική επιλογή. Τα κορίτσια του street style δεν έχουν σταματήσει να τις προτιμούν εδώ και αρκετές σεζόν, ενώ διάσημοι οίκοι μόδας, όπως ο Gucci μας έχουν χαρίσει μοναδικά designs. Θα τις συναντήσετε σε διάφορα μεγέθη από πιο μικρά μέχρι πιο μεγάλα, για όλα τα γούστα. Μάλιστα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σαν ένα απλό αξεσουάρ και να προσθέσετε ακόμα μια τσάντα, όπως μια tote, κάνοντας την ανατροπή. Το σχέδιο τους είναι ιδιαίτερο για αυτό σας προτείνουμε να διαλέξετε κλασικά χρώματα όπως το μαύρο ή το καφέ.

Straw bags

081eae38-527e-462c-9edc-bb20be105550.jpeg

Έχουν κερδίσει επάξια μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στη συλλογή μας και πραγματικά τις λατρεύουμε. Φέρνουν αμέσως την καλοκαιρινή διάθεση στην εικόνα μας. Για εμάς όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος της τόσο το καλύτερο. Θα τις χαρακτηρίζαμε ως τσάντες-χαμαιλέοντες, διότι μπορείτε να τις κρατήσετε από την παραλία μέχρι μια βραδινή έξοδο σε ένα εστιατόριο ή για cocktail. Σας προτείνουμε με «κλειστά μάτια» να τις συνδυάσετε με το τζιν παντελόνι σας, ένα oversized shirt και σανδάλια ή mules. Επιτρέψτε της να γίνει ο πρωταγωνιστής της εικόνας σας και δε θα το μετανιώσετε.

Statement designs

9b699f42-9161-492b-af53-9c2c20ea6fc9.jpeg

Είναι μαγικό το γεγονός ότι μόλις ένα item μπορεί να απογειώσει το σύνολο σας. Αυτό έχουν την ικανότητα να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο οι statement bags. Τα ιδιαίτερα και εκκεντρικά σχέδια θα εντυπωσιάσουν χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα πουγκιά ή τα γεωμετρικά designs αποτελούν καταπληκτικές επιλογές. Μάλιστα, αν θέλετε να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω μπορείτε να τις επιλέξετε και σε έντονους χρωματισμούς, όπως είναι το κόκκινο, το πράσινο ή το κίτρινο. Όσο κι αν διστάζετε ή δεν το έχετε συνηθίσει αξίζει να το δοκιμάσετε.

PVC bags

8d7c8424-ea20-48fd-b15a-938979a95e6e.jpeg
Image source: @whowhatwear

Αν γυρίσουμε το χρόνο μερικές σεζόν πίσω θα θυμηθούμε την έντονη δημοφιλία που είχαν τα pvc σχέδια τόσο σε τσάντες όσο και σε υποδήματα. Για τα δεύτερα δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση αλλά όσον αφορά της PVC bags σας λέμε με σιγουριά ότι είναι must. Είτε είστε fan είτε όχι, δε μπορείτε να αρνηθείτε ότι χαρίζουν κάτι το διαφορετικό. Σε περίπτωση που είχατε ήδη μια στην κατοχή σας ήρθε η στιγμή να μεγαλώσετε τη συλλογή σας ενώ αν είναι η πρώτη φορά που θα έρθετε σε επαφή μαζί τους, είμαστε σίγουρες που θα ξετρελαθείτε. Αν επιθυμείτε να δώσετε στην εμφάνισή σας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, φροντίστε να προσθέσετε μέσα στην τσάντα σας πολύχρωμα αντικείμενα, τα οποία θα κάνουν φοβερή αντίθεση.

Chain bags

76bd762b-3574-4d86-9887-e58e66643fb3.jpeg

Οι αλυσίδες, σε όλες τους τις μορφές, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων εδώ και περίπου ένα χρόνο, οπότε δε αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι chain bags είναι πάλι must. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ανανέωση. Κινηθείτε σε έντονα χρώματα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα, όπως η πράσινη Bottega Venetia bag και χρησιμοποιήστε την και σαν κόσμημα. Θα σας συνοδεύσει σε όλες σας τις εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ, απογειώνοντας το look σας!