fbpixel

Search icon
Search
Summer 2021: Αυτός είναι ο καλύτερος προορισμός για εσάς ανάλογα με το ζώδιό σας
TRAVEL

Summer 2021: Αυτός είναι ο καλύτερος προορισμός για εσάς ανάλογα με το ζώδιό σας

Ελληνικοί προορισμοί που σας ταιριάζουν απόλυτα!


Το καλοκαίρι βρίσκεται πιο κοντά από όσο νομίζουμε κι επιστρέφοντας σταδιακά στους ρυθμούς τη κανονικότητας, όλοι μας κάνουμε σκέψεις για τις φετινές διακοπές. Μπορεί να είναι δύσκολο ακόμη να γίνουν προβλέψεις για τους επόμενους μήνες, ωστόσο τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, για αυτό κι ίσως είναι η ώρα να φτιάξετε το δικό σας πλάνο, εξετάζοντας τις επιλογές σας.

Εμείς, σας παρουσιάζουμε τους κατάλληλους προορισμούς στην Ελλάδα, ανάλογα με το ζώδιό σας. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς από εδώ και πέρα, είναι να κλείσετε εισιτήρια και να απολαύσετε μερικές ημέρες χαλάρωσης, μετά από έναν πολύ δύσκολο και κοπιαστικό χρόνο.

Ώρα να οργανωθείτε!

Κριός - Κρήτη

shutterstock-1341846623.jpg

Ο Κριός θέλει εναλλαγές και ποικιλία. Ο δυναμισμός κι ο αυθορμητισμός είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά, ενώ διακρίνεται για την ορμητικότητά του. Ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους αυτού του ζωδίου, αποτελεί η πανέμορφη, Κρήτη. Διαθέτει πολλές και διαφορετικές παραλίες, προσφέρεται για δραστηριότητες και φυσικά, το φαγητό θα σας μείνει αξέχαστο! Ιδανικά, κανονίστε τη διαμονή σας για αρκετές ημέρες στο νησί, για να έχετε όλο το χρόνο για να το εξερευνήσετε και να γνωρίσετε από κοντά όλες τις ομορφιές του.

Ταύρος - Λευκάδα

shutterstock-1491087254.jpg

Ζώδιο που αγαπάει τη σταθερότητα κι αποτελεί συνώνυμο της συνέπειας. Ο Ταύρος έχει μία πολύ καλή καλή σχέση με τη φύση κι αυτό ισχύει και για το διάστημα των διακοπών του. Τον μαγεύουν τα καταγάλανα νερά κι απολαμβάνει την ησυχία του μακριά από τον πολύ κόσμο και τη φασαρία. Η Λευκάδα είναι ένα νησί που του ταιριάζει απόλυτα, προσφέροντάς του μαγευτικά τοπία σε συνδυασμό με χρυσαφιές αμμουδιές και λαχταριστές γεύσεις.

Δίδυμος - Σάμος

shutterstock-386648161.jpg

Ίσως από τα πιο βολικά ζώδια… Το μόνο που ζητάει είναι νέες εμπειρίες κι εικόνες κι η Σάμος είναι ο κατάλληλος προορισμός για φέτος το καλοκαίρι! Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και κοινωνικός κι επιδιώκει να περιβάλλεται από κόσμο. Η Σάμος είναι ένα νησί με αρκετό τουρισμό, αλλά και μέρη με σπουδαία ιστορία που θα σας μαγέψουν από την πρώτη κιόλας στιγμή, αν ανήκετε στο συγκεκριμένο ζώδιο. Είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς, καθώς θα γνωρίσετε πράγματα που ίσως δεν ξέρατε μέχρι σήμερα και θα επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας πιο γεμάτοι από ποτέ!

Καρκίνος - Αλόννησος

shutterstock-184511906.jpg

Ζώδιο της σταθερότητας, της σιγουριάς και των συναισθημάτων. Για τον Καρκίνο, μία καλή πρόταση είναι η Αλόννησος, όπου θα νιώσει οικειότητα και ζεστασιά από την πρώτη στιγμή. Νησί που προσφέρεται για ξεκούραση και χαλάρωση, αλλά διαθέτει κι επιλογές για διασκέδαση. Τα καταγάλανα νερά του και τα μαγευτικά τοπία θα σας κλέψουν την καρδιά.

Λέων - Μύκονος

shutterstock-1199045827.jpg

Δυναμική προσωπικότητα που αγαπάει τους κοσμοπολίτικους προορισμούς! Τι καλύτερο -λοιπόν- από τις Κυκλάδες; Η Μύκονος για παράδειγμα, είναι μία ιδανική επιλογή για φέτος το καλοκαίρι.Ένας Λέοντας θέλει να φαίνεται και να προβάλλει αυτή που κάνει, με τη Μύκονο να του προσφέρει ακριβώς αυτό. Διακοπές που θα συζητηθούν για αρκετό καιρό, σε ένα μαγευτικό νησί γεμάτο κόσμο, celebrities και luxurious καταστάσεις.

Παρθένος - Κουφονήσια

shutterstock-433118353.jpg

“Όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά”. Αυτό ισχύει για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Παρθένου. Αγαπάτε την ησυχία και την απομόνωση κι αυτό είναι που ψάχνετε ακόμη περισσότερο, στο διάστημα των διακοπών σας. Ιδανικός προορισμός για εσάς; Τα Κουφονήσια. Οι εξωτικές παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά θα σας μαγέψουν και θα περάσετε τις πιο ήρεμες διακοπές ever.

Ζυγός - Μήλος

shutterstock-1455421904.jpg

Και για τους Ζυγούς οι επιλογές είναι αρκετές. Πρόκειται για ένα ζώδιο, αρκετά συναισθηματικό, που -όμως- δε ζητάει πολλά. Η Μήλος είναι ένα μέρος που αξίζει να επισκεφτείτε φέτος το καλοκαίρι, καθώς διαθέτει εντυπωσιακές παραλίες και πλούσια τοπία, αλλά κι επιλογές διασκέδασης. Plus: Αν αγαπάτε το καλό φαγητό, τότε πραγματικά πρέπει να την επιλέξετε.

Σκορπιός - Πάτμος

shutterstock-1350117404.jpg

Για τους Σκορπιούς το παρελθόν είναι άμεσα συνδεδεμένο με το παρόν. Άλλωστε, πρόκειται για ανθρώπους που ξεχνούν πολύ δύσκολα και κατακλύζονται από συναισθήματα. Συνώνυμό τους, είναι το πάθος, ωστόσο όσον αφορά στις διακοπές τους, προτιμούν ήρεμα μέρη μακριά από τον πολύ κόσμο. Οι Σκορπιοί αγαπούν τους προορισμούς που κρύβουν ένα μυστήριο, για αυτό η Πάτμος αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτούς.

Τοξότης - Σαντορίνη

shutterstock-1916602691.jpg

Ο Τοξότης αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες, νέες εικόνες και νέες συνήθειες. Απεχθάνεται την επανάληψη, με λίγα λόγια είναι άνθρωπος των αλλαγών. Η Σαντορίνη είναι ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα, καθώς έχει ήσυχες παραλίες αλλά και πιο κοσμοπολίτικες, έχει έντονη νυχτερινή ζωή, αλλά μπορείς να την απολαύσεις και πίνοντας το cocktail σου με την παρέα σου. Νησί με που προσφέρει πολλά, κατάλληλο για όσους ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Αιγόκερως - Ελαφόνησος

shutterstock-1634417899.jpg

Για τους Αιγόκερους, οι διακοπές δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία. Πρόκειται για ανθρώπους που μένουν σταθεροί στην καθημερινή τους ρουτίνα και δεν τους αρέσει να απομακρύνονται αρκετά από τη βάση τους. Η Ελαφόνησος είναι ένα ήσυχο, ζεστό μέρος με ειδυλλιακά τοπία, που συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση με τη χαλάρωση. Τι καλύτερο;

Υδροχόος - Αντίπαρος

shutterstock-1199263270.jpg

Σημασία δεν έχει το μέρος, αλλά η παρέα για έναν Υδροχόο. Προτιμά τις διακοπές με αρκετό κόσμο, όντας αρκετά φιλικός κι επικοινωνιακός, για αυτό και για φέτος μία καλή πρόταση για εσάς είναι η Αντίπαρος. Ένα νησί που έχει τουρισμό και προσφέρει άνεση κι εύκολες μετακινήσεις, ενώ φυσικά διαθέτει πολλές εντυπωσιακές παραλίες, για να μη βαρεθείτε ποτέ, όσο βρίσκεστε εκεί!

Ιχθύς - Παξοί

shutterstock-1210234042.jpg

Για τους Ιχθείς τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Θέλουν να απολαύσουν τις ημέρες των διακοπών τους, όσο αυτές διαρκέσουν. Ψάχνουν ένα μέρος, που θα έχει καταγάλανα νερά κι αμμουδιές, μακριά από τον πολύ κόσμο και προτιμούν τους πιο ήσυχους προορισμούς. Οι Παξοί προσφέρουν ακριβώς αυτά, διαθέτοντας εντυπωσιακές παραλίες και τοπία που κόβουν την ανάσα.