fbpixel

Search icon
Search
Το Πάσχα γιορτάζεται με μοναδικότητα στο ultra serene ξενοδοχείο της Κέρκυρας
MAGAZINE

Το Πάσχα γιορτάζεται με μοναδικότητα στο ultra serene ξενοδοχείο της Κέρκυρας

Το Angsana Corfu Resort & Spa προσφέρει το πιο iconic Easter break


Από μια ήσυχη γιορτή αναγέννησης μέσα στην εξοχή, μέχρι τον υπέρλαμπρο εορτασμό της Μεγάλης Εβδομάδας, το Angsana Corfu χαρίζει την απόλυτη απόδραση. Τα τοπικά έθιμα της Κέρκυρας έγιναν αμέσως μέρος του DNA του και το κερκυραϊκό Πάσχα είναι η αδιαμφισβήτητη κορωνίδα τους.

Τοπικά έθιμα στο resort

f2f3724b-3a56-4891-98b3-6efdea9ad29f.jpeg
Από τη Μεγάλη Πέμπτη, το ξενοδοχείο μπαίνει σε πασχαλινό mood και οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν στα δωμάτιά τους κόκκινα αυγά, τσουρέκια, αναστάσιμα κεριά και μπότηδες. Το ίδιο βράδυ ξεκινούν και οι δωρεάν μεταφορές με λεωφορείο για το προσκύνημα του Επιταφίου, την παρακολούθηση του σπασίματος των μπότηδων το Σάββατο το πρωί, και βεβαίως για το υπερθέαμα με τα βεγγαλικά της Ανάστασης, το οποίο οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν και πάνω στη θάλασσα, μέσα από πλοιάριο του ξενοδοχείου προς την πόλη. Για όσους, βέβαια, δε θέλουν να χάσουν ούτε λεπτό από την άνεση του Angsana Corfu, το πιο χαρακτηριστικό κερκυραϊκό έθιμο τηρείται και εδώ, με το προσωπικό να σπάει τις δικές του στάμνες για να τους χαρίσει ένα κομμάτι-φυλαχτό. Στο κλίμα της πασχαλινής κατάνυξης και οι ειδικά επιμελημένες εμπειρίες στο resort, που περιλαμβάνουν διαλογισμό, χάθα γιόγκα, ηχοθεραπεία, γευσιγνωσία, κατασκευές και παιδικές δραστηριότητες, όπως το περίφημο «Κυνήγι των Πασχαλινών Αυγών».

Το πασχαλινό μενού

ff3fd75e-0fe9-45d9-9d63-5f2042acd3be.jpeg
Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, οι σεφ του ξενοδοχείου ετοιμάζουν με μεγαλοπρέπεια το πασχαλινό δείπνο με κορυφαίο πιάτο της βραδιάς, τη μαγειρίτσα. Κι επειδή γιορτινό τραπέζι χωρίς μουσική δε νοείται, όσο οι συνδαιτυμόνες απολαμβάνουν το μενού, οι “Boys Band” παίζουν ελληνική παραδοσιακή μουσική. Ακόμη, την Κυριακή του Πάσχα στρώνεται το μεγαλύτερο τραπέζι ολόκληρης της χρονιάς. Εκτός από δεκάδες ορεκτικά, πρώτα πιάτα και σαλάτες, περιλαμβάνει αρνί σούβλας, κοκορέτσι, κοτόπουλο αρωματισμένο με σάλτσα μυρωδικών, αλλά και επιλογές με πάστα και νιόκι. Γαλακτομπούρεκο, καρυδόπιτα και μπακλαβάς βρίσκονται στις πλούσιες γλυκές επιλογές. 

Μια απόλυτα γευστική απόδραση!

Info: 11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας - Mπενιτσών, Άκρα Πούντα, 49084, Κέρκυρα, τηλ.: 26610 22900

angsana.com, email: reservations-corfu@angsana.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023