fbpixel

Search icon
Search
Στο θέατρο με τα παιδιά: παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε
AGENDA

Στο θέατρο με τα παιδιά: παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε

Οργανώστε μια οικογενειακή εξόρμηση μέσα στο Σαββατοκύριακο


Ύστερα από τις επιλογές μας σχετικά με τις παραστάσεις για να απολαύσετε τον Μάρτιο, ακολουθούν εκείνες που είναι ιδανικές για τους εκκολαπτόμενους θεατρόφιλους και αποτελούν την ιδανική πρόταση για μια δημιουργική έξοδο για όλη την οικογένεια. Διαβάστε παρακάτω και… save the dates!

Μια ηρωίδα από τα παλιά

paidika-1.jpg

Με την Πίπη Φακιδομύτη τα πάντα μπορούν να συμβούν! Το Θέατρο Του Βορρά και η TheatrAction παρουσιάζουν μια υπέροχη μουσική παράσταση στο Θέατρο Αυλαία, με πρωταγωνιστή το γνωστό σκανταλιάρικο κορίτσι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Η Πίπη βάζει μικρούς και μεγάλους στον τρελό ρυθμό της και χορεύει κόντρα σε κάθε κανόνα, χαμογελώντας και τραγουδώντας δυνατά. Αν και δεν πάει σχολείο, αποτελεί παράδειγμα δυναμισμού και καλοσύνης, ενώ κάθε συναρπαστική περιπέτεια και οι μπελάδες στους οποίους μπλέκει έχουν μόνο σκοπό να βοηθήσουν τους πολύτιμους φίλους της, τον Τόμυ και την Άνικα!

Info: Θέατρο Αυλαία, Πλατεία ΧΑΝΘ. Παραστάσεις: 11/3 στις 11:00, 18/3 στις 17:00

Από τη μυθολογία στο σήμερα

paidika-3.jpg

Συνεχίζεται στο θέατρο Κολοσσαίον η επιτυχημένη παράσταση «Ο Θησέας και η Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων» -βραβευμένη από την Ακαδημία Θεατρικών Βραβείων ως «η καλύτερη παραγωγή παιδικού θεάτρου». Εξιστορείται η περιπέτεια του γνωστού, μυθικού ήρωα, ο οποίος μετά από τους περίφημους άθλους του ταξιδεύει στην Κρήτη και με τη βοήθεια των Θεών και της όμορφης Αριάδνης, κατατροπώνει τον Μινώταυρο. Επί σκηνής παρελαύνουν παλάτια, θάλασσες, πλοία, λαβύρινθοι, γοργόνες, ταύροι, αρχαίοι θεοί που αναδύονται από τα έγκατα της γης ή πέφτουν από τον ουρανό! Μην τη χάσετε…

Info: Θέατρο Κολοσσαίον, Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 150. Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:30, έως 1 Απριλίου

Διάδραση, μουσική και χρώματα

paidika-5.jpg

Τι θα συμβεί όταν ο κύριος Κιχ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος και ένα μυστικό κουτί τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια. Το Θέατρο Τ φιλοξενεί ξανά την παράσταση «Ο κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων» από την ομάδα Κοπέρνικος, η οποία χρησιμοποιεί μοναδικά την αφήγηση με τη σωματική παντομίμα, ο συνδυασμός των οποίων δημιουργεί ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα και βοηθώντας τον πρωταγωνιστή να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα.

Info: Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 12:00, έως 1 Απριλίου

Don’t miss: Τον Πινόκιο

paidika-2-VBTUS.jpg

Ένας από τους πιο αγαπημένους παιδικούς ήρωες, ο «Πινόκιο» καταφτάνει για μία μόνο παράσταση στο Φαργκάνη Art και ταξιδεύει όλη την οικογένεια στο πιο μαγικό παραμύθι και την κλασική περιπέτεια του διάσημου, μικρού και ανυπάκουου «ψεύτη» με τη μεγάλη μύτη, την υπέροχη καρδιά και το κοφτερό μυαλό. Ο Πινόκιο το σκάει από τον πατέρα του, τον Τζεπέτο, που τον δημιούργησε και βρίσκεται στον δρόμο που είναι γεμάτος πειρασμούς. Εκεί θα περάσει σταυροδρόμια κι ανηφόρες. Κι όλα αυτά έχοντας στο πλάι του τη φωνή της λογικής και της συνείδησης, έναν Γρύλλο!

Info: Θέατρο Φαργκάνη Art, Αγ. Παντελεήμονος 10 (Αρχή Ιασωνίδου – Καμάρα), Κυριακή 11/3 στις 16:30

adv

GLOW LOVES

O super hot David Beckham απομυθοποιεί την αντρική skincare περιποίηση
BEAUTY PEOPLE

O super hot David Beckham απομυθοποιεί την αντρική skincare περιποίηση