fbpixel

Search icon
Search
Spring Energy: 3 συνταγές για ενέργεια την άνοιξη
TASTE

Spring Energy: 3 συνταγές για ενέργεια την άνοιξη

Απολαύστε τες και δείτε τη διαφορά στην καθημερινότητά σας


Μια συχνή θεωρία λέει ότι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στη γη είναι εκείνοι με καλή υγεία και ότι η πιο θεμελιώδης πτυχή της αποτυπώνεται στο είδος της τροφής που καταναλώνεται. Η διατροφή είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας στη ζωή, επειδή εμπλέκει κάθε ον στον κόσμο. Κατά συνέπεια, αν ασκήστε ή απλά επιθυμείτε να διατηρήσετε την ευεξία σας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα, θα πρέπει να καταναλώνετε θρεπτικά και υγιεινά τρόφιμα! Θυμηθείτε ότι οι διαφορετικοί τύποι τροφών βοηθούν στην κάλυψη των διαφόρων αναγκών του οργανισμού. Υπάρχουν τρόφιμα που είναι υπεύθυνα για την παροχή στο σώμα της απαιτούμενης ενέργειας για την αποτελεσματική λειτουργία του. Ειδικά αν ασχολείστε με οποιαδήποτε μορφή άσκησης, χρειάζεστε ενέργεια για να είστε αποτελεσματικοί. Ως εκ τούτου, καθίσταται απαραίτητο καταναλώνετε τρόφιμα που ενισχύουν την ενέργειά σας.

1. Γλυκοπατάτα γεμιστή με σαλάτα κινόα

shutterstock-1406156348.jpg

Γεμάτη πρωτεΐνη, η σαλάτα κινόα είναι ένα κορυφαίο συστατικό που απλά δεν έχετε την πολυτέλεια να μην συμπεριλάβετε στο γεύμα σας. Γεμάτη ενέργεια για να σας κρατήσει σε εγρήγορση όλη την ημέρα. Τώρα εδώ είναι το μυστικό πίσω από αυτό το φοβερό γεύμα, μπορείτε να συμπεριλάβετε σε αυτό: γλυκοπατάτες, κινόα, ντομάτες, αγγούρι, κόκκινο κρεμμύδι, ελιές, μαϊντανό, σκόρδο ψιλοκομμένο, παρθένο ελαιόλαδο, χυμός λεμονιού, θαλασσινό αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Σημειώστε ότι οι εφαρμογές κάθε συστατικού εξαρτώνται από την ποσότητα που θα παραχθεί.

2. Ενεργειακές μπάρες με κακάο 

shutterstock-1234536676.jpg

Μερικές φορές, όταν η μέρα φαίνεται να γίνεται δύσκολη, το μυαλό και η δύναμη του σώματος αρχίζουν να εξασθενούν. Αυτό το γεύμα είναι μια λύση για μια πιεστική μέρα. Γεμάτο από superfood, που απλώς δεν μπορείτε να μην επιλέξετε. Διατηρεί το σώμα και το μυαλό σας άθικτα, γεμάτα ενέργεια και συγκεντρωμένα. Περιλαμβάνει: σπόρους chia, λιναρόσπορο, καρύδια, κακάο, κολοκυθόσπορους, σταφίδες, καρύδια και χουρμάδες.

3. Μπολ λαχανικών και χούμους

shutterstock-1997830256.jpg

Η κυριαρχία του πράσινου χρώματος στο σπίτι σας δείχνει πόσο κοντά είναι στη φύση! Μια συλλογή από τα λαχανοκομικά των σταυρανθών λαχανικών - ψημένα broccolinis, λαχανάκια Βρυξελλών (τεμαχισμένα), μουστάρδα, λάχανο (τεμαχισμένο) και ένα μείγμα χούμους. Σουσάμι και ηλιόσπορος (καβουρδισμένοι), αυγά βρασμένα, αβοκάντο (κομμένο σε φέτες), κινόα για πρωτεΐνη και μια πρέζα θρυμματισμένο πιπέρι. Απλά δεν μπορείτε να το βρείτε καλύτερο!