fbpixel

Search icon
Search
Spring art de la table: Τα eclectic βήματα για το σημερινό εορταστικό τραπέζι μας
INTERIORS

Spring art de la table: Τα eclectic βήματα για το σημερινό εορταστικό τραπέζι μας

Χαρίζοντας στους προσκεκλημένους μας την κατάλληλη εορταστική ατμόσφαιρα


Η γοητεία της άνοιξης μας έχει ήδη συνεπάρει, ενισχύοντας καθημερινά τη διάθεσή μας. Καθώς σιγά σιγά πλησιάζουμε στην κατανυκτική περίοδο του Πάσχα, αλλά και με αφορμή τη σημερινή εορταστική ημέρα, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη ρομαντική ατμόσφαιρα της εποχής, ενσωματώνοντάς την στην εσωτερική διαμόρφωση της κατοικίας μας και ειδικά της τραπεζαρίας μας. Ένα εκλεπτυσμένο art de la table καταφέρνει να μεταμορφώσει αυτόματα τη διακόσμηση που έχουμε δημιουργήσει, αναβαθμίζοντας το main concept. Αν και εσείς σήμερα ετοιμάζετε ένα festive δείπνο για την 25η Μαρτίου, αφιερωμένο σε εσάς και τους αγαπημένους σας, τότε σας προτείνουμε τις κατάλληλες κινήσεις για να μοιραστείτε μαζί τους ένα επιμελημένο dinner, κάνοντάς τους να αισθανθούν από τα πρώτα λεπτά ξεχωριστοί. 

Εμείς σας προτείνουμε τα eclectic βήματα για το ιδανικό spring art de la table! 

Fresh vibes

427a2279c5a89d3e2a68e6feaa6c0176.jpg

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να εμπνευστούμε από την ανοιξιάτικη ομορφιά της φύσης, δημιουργώντας ένα άκρως δροσερό και fresh αποτέλεσμα στην τραπεζαρία μας. Soft αποχρώσεις σε τραπεζομάντιλα, όπως η μέντα και το lime, καταφέρνουν να χαρίσουν ζωντάνια και μια αισιόδοξη νότα, ειδικά αν συνδυαστούν με φρέσκα μπουκέτα λουλουδιών και ψάθινα σουπλά. Αν ο καιρός είναι υπέροχος και η ημέρα είναι ηλιόλουστη και ζεστή, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να προετοιμάσετε το festive dinner σας στον κήπο ή στη βεράντα σας. Αντλείστε στοιχεία από το καταπράσινο περιβάλλον και δομήστε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό. 

White dominance

dea3c6d0210bf1a170042b650f9ad48d.jpg

Το λευκό χρώμα είναι μια από τις διαχρονικές επιλογές διακόσμησης και εγγυάται πάντα την αίσθηση κομψότητας σε κάθε δείπνο που ετοιμάζουμε. Καθαρότητα και αγνότητα αποτελούν τα κεντρικά του μηνύματα, δείχνοντάς μας τον δρόμο για μια επιμελώς ατημέλητη εικόνα. Στη συγκεκριμένη περίσταση, ειδικά, η επιλογή του λευκού θα κάνει τους καλεσμένους μας να νιώσουν άνετα και φιλόξενα. Ένας elegant συνδυασμός είναι λευκά τραπεζομάντιλα με διαφανή κρυστάλλινα ποτήρια κρασιού και μπρούτζινες βάσεις κεριών με περίτεχνα σκαλίσματα. 

The fruity decoration

a45fa435b8488a1014cb9fe345cc3f84.jpg

Μια deluxe εναλλακτική της διακόσμησης με λουλούδια είναι η αξιοποίηση φρέσκων φρούτων ή λαχανικών, με κυρίαρχα τα λεμόνια, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν μια φρέσκια και λαμπερή εικόνα. Στο συγκεκριμένο είδος διακόσμησης, μπορούμε να παίξουμε με τις χρωματικές αντιθέσεις. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι να αξιοποιήσουμε αποχρώσεις του μπλε ή του πράσινου, ώστε να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων μας κάθε στιγμή. 

The tradition continues 

fdad5c1996d62221f2ea70ff13ee20e6.jpg

Για όλους όσοι είστε θερμοί λάτρεις της παράδοσης και των στοιχείων, τα οποία μας μεταφέρουν σε νοσταλγικές εποχές, τότε το συγκεκριμένο concept θα γίνει το αγαπημένο σας. Πορσελάνινα λευκά σερβίτσια και υφασμάτινες πετσέτες με κεντημένες άκρες και περίτεχνες πλεκτές λεπτομέρειες θα κατακτήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να αφήσετε το προσωπικό σας στίγμα ως οικοδεσπότες της εορταστικής ημέρας. Καλό είναι και σε αυτήν την επιλογή να κινηθείτε με βάση τις γήινες αποχρώσεις, ώστε η μεγαλύτερη έμφαση να βρίσκεται στα εκλεκτά υφάσματα. 

Enjoy your dinner with the most updated ways!