fbpixel

Search icon
Search
Spotlight On: Το μυστικό για την πιο άνετη προπόνηση, που προσθέτει ταυτόχρονα style points
THE LOOK

Spotlight On: Το μυστικό για την πιο άνετη προπόνηση, που προσθέτει ταυτόχρονα style points

Γιατί να περιορίζεστε, όταν υπάρχει το Under Armour Ιnfinity 2.0 Bra;


Αν ασχολείστε με τη γυμναστική, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά, το γνωρίζετε: με όποιο άθλημα και αν ασχολείστε, η επιλογή του sports bra σας δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε ασήμαντη. Σε κάθε χιλιόμετρο τρεξίματος, επανάληψη στην κωπηλατική ή yoga pose, πρέπει να εστιάζετε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε και όχι σε αυτό που φοράτε. 

Η επόμενη κίνηση λοιπόν που οφείλετε στον εαυτό σας, είναι το να επιλέξετε το UA Ιnfinity 2.0 Bra.

About the ultimate sports bra

Το Under Armour Ιnfinity 2.0 Bra είναι φτιαγμένο για άθληση χωρίς όρια. Κάθε του χαρακτηριστικό είναι μελετημένο με βάση το γυναικείο σώμα και τις ανάγκες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα. Χάρη στους τρεις διαφορετικούς τύπους του, μπορεί και ανταποκρίνεται ανάλογα σε κάθε μορφή άθλησης: το Low Impact σας ταιριάζει αν έχετε επιλέξει ήπιες δραστηριότητες, το Mid Impact απευθύνεται σε εσάς που σας αρέσει να τρέχετε και να προπονήστε με αντιστάσεις, ενώ το High Impact θα σας ταιριάξει αν ασχολείστε με δυναμικά σπορ.

hambaiou-3.jpg

Durable, lightweight & multi-wear

Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ, για να μπορείτε να δίνετε βάρος σε αυτό που πρέπει: την άσκηση σας. Παράλληλα, διαθέτει εύκολο κούμπωμα και λεπτά straps που προσαρμόζονται από μπροστά. Ξέρετε ότι μπορείτε να το βάλετε, να το βγάλετε, ή να αλλάξετε το δέσιμό του από racerback σε cross back χωρίς κόπο, όσο έντονη προπόνηση και αν έχετε.

laoumtzi-1.jpg

Suitable for all bodies

Τα pads του δεν είναι εξαιρετικά ελαφριά, στεγνώνουν γρήγορα και απορροφούν τον ιδρώτα. Χάρη στο infinity-shaped σχήμα τους, ακολουθούν αρμονικά τη φυσική κίνηση του στήθους σας, όσο έντονη ή γρήγορη και αν είναι. Σε συγχρονισμό με το σώμα σας, προσφέρουν μια στήριξη με απόλυτη εφαρμογή, χάρη και στο υβριδικό sizing της σειράς. Παρά το ότι μειώνει την κίνηση του στήθους σας έως και 75%, το μόνο που θα σας περιορίζει είναι το προσωπικό σας ρεκόρ -και αυτό, μέχρι να το σπάσετε!

xristinaki-1-a.jpg

How to wear it

Όσο και αν δεν το περιμένετε, ένα sports bra μπορεί να φορεθεί με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους, και να σας μεταφέρει και σε μέρη εκτός του περιβάλλοντος όπου προπονήστε. Αν είστε πιστές στο athleisurewear και στην άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να το φορέσετε με τους εξής τρόπους.

  • Φυσικά, με το αντίστοιχο shorts, biking shorts ή κολάν.
  • Σε mix & match με bottom διαφορετικού χρώματος, στο ίδιο όμως ύφασμα.
  • Με ένα λινό φαρδύ σετ παντελόνας και πουκαμίσου για έξτρα άνεση και στήριξη μέσα στην ημέρα.
  • Με ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με το matching workout set τις πιο θερμές ημέρες που αναζητάτε το κατάλληλο cover-up για να πάτε στην προπόνησή σας. 

Το UA Ιnfinity 2.0 Bra εμπνέεται από εσάς: το σώμα σας, τον ρυθμό του, τις ανάγκες του στην άθληση, το πάθος σας για επιδόσεις. Σχεδιάστηκε για να έχετε τη στήριξη που χρειάζεστε, έτσι ώστε να είστε ασυγκράτητη. Δοκιμάστε το!

Το UA INFINITY BRAS είναι τώρα διαθέσιμα στα UA Brand HousesOnline και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

Η Under Armour ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.