fbpixel

Search icon
Search
Spice Up Your Home: Ο οίκος Gucci έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και στη διακόσμηση του σπιτιού μας
DESIGN NEWS

Spice Up Your Home: Ο οίκος Gucci έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και στη διακόσμηση του σπιτιού μας

Και ό,τι άλλο νεότερο κυκλοφορεί στον χώρο του design


Με αφορμή τη νέα εποχή που εντάχθηκε στη σφαίρα του χρόνου και μας καλεί να χαθούμε στα απόλυτα φθινοπωρινά σκηνικά, δεν είναι λίγες οι εταιρίες που λανσάρουν καινούριες decorating συλλογές για κάθε χώρο της κατοικίας μας. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σκέψεις για το αν μια αλλαγή στο σπίτι θα είναι αυτή που θα ανανεώσει τη διάθεσή σας, τότε ήρθε η στιγμή να το πάρετε απόφαση και να βάλετε στο πρόγραμμά σας ένα mini makeover για τώρα το φθινόπωρο, κάτι για το οποίο έχουν φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο οι γνωστές αλυσίδες καταστημάτων όσο και οι εμβληματικοί οίκοι που αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο της μόδας.

Ανακαλύψτε τα απόλυτα new items για τη φθινοπωρινή ανανέωση του σπιτιού σας & τοποθετήστε τα στο καλάθι των αγορών σας asap!

Η décor συλλογή του οίκου Gucci

mg-2616.jpg


Βασισμένος στο προσωπικό γούστο κάθε ανθρώπου που λατρεύει τις τέχνες και το design και βρίσκει ενδιαφέρον στο να «παίζει» με τις τάσεις και τα χρώματα, ο θρυλικός οίκος Gucci που μετρά χρόνια στον χώρο της μόδας έλαβε υπόψη του τα number one trends στη φετινή διακόσμηση χωρίς, ωστόσο, να ξεφύγει από το προσωπικό του στίγμα και την απαράμιλλη αισθητική που τον διακατέχει, λανσάροντας μια décor σειρά που αποτελείται από ξεχωριστά είδη για το σπίτι.

«Η σειρά είναι σχεδιασμένη με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να διαμορφώσει τον χώρο του με έναν σοφιστικέ, σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο», όπως δηλώνει και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Alessandro Michele.

Κινούμενη σε rustic πινελιές αλλά και pop στοιχεία, η νέα αυτή συλλογή αποτελείται από vintage αναφορές που παρουσιάζουν την αίγλη του παρελθόντος συνδυάζοντάς την ιδανικά με τη σύγχρονη οπτική που φέρνει ολοένα και περισσότερες αλλαγές σε κάθε interior τάση. Μάλιστα, ξεχωριστό κομμάτι της σειράς διαδραματίζει το concept "Souvenir from Rome" που είναι εμπνευσμένο από τα μάρμαρα του Μουσείου Capitolini στη Ρώμη. Η εκδοχή αυτή εναρμονίζεται απόλυτα με τις πορσελάνινες λεπτομέρειες και τα έντονα στοιχεία, που σκοπεύουν να δεσπόσουν μοναδικά στους χώρους κάθε κατοικίας, όποιο κι αν είναι το interior style που διατηρεί.

Μαζί με τα υπόλοιπα, τα βελούδο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και παρουσιάζεται ως το πιο hot ύφασμα για την τρέχουσα χρονική περίοδο, ενώ παράλληλα κυριαρχεί το θέμα με το χαρακτηριστικό μάτι, τα αστέρια και το χαρακτηριστικό "GG" του οίκου, ακόμα και στις μεγαλοπρεπείς πολυθρόνες.

Βρείτε την Gucci décor συλλογή σε όλες τις boutiques Gucci ή online εδώ.

Η LOEWE με τη νέα σειρά κεριών της, φέρνει μαγικές μυρωδιές από τους κήπους στο σπίτι σας

https-hypebeastcom-wp-content-blogsdir-6-files-2020-09-loewe-home-scents-collection-ceramic-candles-candlesticks-diffusers-price-where-to-buy-7.jpg

Ο οίκος LOEWE που ξεχωρίζει για τη μοναδικότητά του στη σχεδίαση ρούχων και αξεσουάρ, παρουσιάζει ακόμα μια συλλογή από συγκλονιστικά κεριά που έχουν να μετατρέπουν το σπίτι σας σε ένα ultimate ρομαντικό περιβάλλον, απλά και μόνο με ένα άναμμα. Εκτός από τα αγαπημένα κεριά που είναι ό,τι πρέπει για ένα ultra cozy φθινόπωρο, μπορείτε να προμηθευτείτε και σαπούνια, αρωματικά sticks ή και σε μορφή αιθέριου ελαίου.

Η αρωματοποιός που αφήνει εποχή στην ισπανική μόδα, Nuria Cruelles, δημιούργησε για τον οίκο έντεκα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους αρώματα που αποτελούνται από συστατικά όπως το αγιόκλημα, το μούρο, το παντζάρι, ο κόλιανδρος, ο κισσός και το κυπαρίσσι, εξασφαλίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο μια τεράστια ποικιλία σε φυσικές μυρωδιές που συναντάμε σε κήπους κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου κι έχουν τον τρόπο να μας συνεπαίρνουν.

Η ίδια, μίλησε δημόσια για το νέο αυτό ad στον ολοένα και πιο εμπλουτισμένο κατάλογο του οίκου: «Υπάρχει μια οικειότητα και, παράλληλα, μια ηρεμία και μια γιορτή του φυσικού κόσμου χάρη σε αυτά τα κεριά. Τα βρίσκω τόσο σύγχρονα όσο διαχρονικά για κάθε σπίτι». 

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της σειράς εδώ.

Η Fall/Winter 2020 συλλογή της Zara Home

zara-home-fw20-a-creative-space-3.jpg

Η Zara Home παραμένοντας πιστή στα υλικά διακόσμησης που επιλέγει για τα προϊόντα της, παρουσιάζει μια νέα capsule συλλογή για τη σεζόν Fall/Winter 2020 που τιτλοφορείται ως "A Creative Space" και βασίζεται στις γήινες αποχρώσεις και τις clean γραμμές. Τα high quality products αυτής της σειράς έχουν ως βάση τους τις ξύλινες επιφάνειες και την απλότητα που χαρίζουν τα κεραμικά υλικά σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού, τη στιγμή που η δημοφιλής πολυεθνική εταιρία ενώνει τις δυνάμεις της με τα σπουδαία ονόματα της τέχνης και το κατάστημα αυτών, Winsor & Newton.

Συγκεντρώνοντας κάθε art μορφή τόσο από τη σύγχρονη εποχή όσο και από το μακρινό παρελθόν, δημιουργείται ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται για τη λιτότητα που αποπνέει αλλά κι εκλεπτυσμένο αέρα ανανέωσης που θα χαρίσει η προσθήκη τους στους προσωπικούς σας χώρους.

zara-home-fw20-a-creative-space-13.jpg
Ο Bent Van Looy στη φωτογράφιση για την παρουσίαση της συλλογής "A Creative Space".

Τη μινιμαλιστική συλλογή παρουσίασε ο ταλαντούχος μουσικός Bent Van Looy, μέσα από μια φωτογράφιση που απέδειξε τη σχέση του 44χρονου με τα χρώματα και την τέχνη, εν γένει. Μετά από καιρό, το αστέρι της μουσικής βιομηχανίας έπιασε και πάλι τα πινέλα του και απαθανατίστηκε σε εικόνες που αποδείκνυαν την καλλιτεχνική ματιά τόσο του ίδιου όσο και της Zara.

Βρείτε ολόκληρη τη συλλογή στα καταστήματα Zara Home ή online πατώντας εδώ.

Κεντρική φωτογραφία: Gucci