fbpixel

Search icon
Search
SO/ Paris Ηοtel: To νέο ορόσημο της γαλλικής πρωτεύουσας που θα συνδέει το high fashion με τη φιλοξενία
DESIGN NEWS

SO/ Paris Ηοtel: To νέο ορόσημο της γαλλικής πρωτεύουσας που θα συνδέει το high fashion με τη φιλοξενία

Με creative director τον δημοφιλή Guillaume Henry του brand Patou, τον Σεπτέμβριο όλα θα είναι έτοιμα για το stylish debut του


Παριζιάνικο avant-garde, διαχρονικό elegance και καινοτομία, η οποία ενώνει την φιλοξενία με το high fashion. Η νέα άφιξη στην γαλλική πρωτεύουσα ήρθε για να μείνει, χαρίζοντας την υπόσχεση πολυτελούς τέχνης. Το unique hotel, SO/ Paris, θα ανοίξει τις πύλες του στις 6 Σεπτεμβρίου, προσκαλώντας τους επισκέπτες του από όλο τον κόσμο να απολαύσουν την πιο εμβληματική θέα. Στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα, ανάμεσα στην Παναγία των Παρισίων, την γοητευτική Bαστίλη και τη μοντέρνα συνοικία "Marais", το luxurious ξενοδοχείο μεταφέρει στο "τέταρτο διαμέρισμα" μια exclusive ατμόσφαιρα πρωτοπορίας. 

Για μια πρώτη γνωριμία με την αισθητική και γαστρονομική του ταυτότητα, από την 1 μέχρι τις 5 Αυγούστου, δίνεται η ευκαιρία σε όλους όσοι ανυπομονούν να πάρουν μια αντιπροσωπευτική γεύση του ξεχωριστού hospitality του, να κάνουν μια κράτηση σε ένα "capsule room" των εγκαταστάσεών του, με την εγγύηση της αναβάθμισης ενός από τα δωμάτια της collection δωματίων τους, "Paris Skyline" και ένα breakfast για δύο άτομα, το οποίο θα είναι διαθέσιμο.

732278-so-paris-un-hotel-arty-avec-rooftop-bar-restaurant-et-spa-prochainement-sur-les-quais-de-seine-67UHF.jpg


Το στοιχείο που κάνει την διαφορά στο SO/ Paris αφορά στην καλλιτεχνική του διεύθυνση, την οποία έχει αναλάβει με φανερή επιτυχία ο artistic director του γαλλικού fashion brand, "Patou", Guillaume Henry. Ο ίδιος με τόλμη, οργανωτικό τρόπο και ευχάριστη διάθεση, κατάφερε να εφαρμόσει το πολύχρωμο σχεδιαστικό του ταλέντο στα κεντρικά "identity accessories" του ξενοδοχείου, όπως η στολή και το λογότυπο, αντλώντας έμπνευση από τη θάλασσα και τον ποταμό Σηκουάνα. 

Ο Henry εντάχθηκε στο δημοφιλές label, το οποίο ανήκει στην "LVMH", το 2018 και διακρίθηκε ιδιαίτερα για την αναβίωση των Carven και Nina Ricci. Το όνομα και το έργο του στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας ταυτίστηκε με την κομψότητα και το χαρούμενο παριζιάνικο στιλ του. Το όραμά του και αυτή τη φορά θα συνέχιζε την μοναδική του παράδοση, με πρωταγωνιστές την λάμψη, τα χαρακτηριστικά καπέλα ναυτικών με πομ πον και chic μαρινιέρες. Mια fresh συλλογή που αγαπά τον ρομαντισμό και την γοητεία. 

guillaume-henry-by-fpt-001.jpg
Franco P. Tettamanti Picture


High fashion και hospitality έχουν «παντρέψει» αρκετές φορές και πολύ επιτυχημένα τις δυνάμεις τους στο παρελθόν, χαράζοντας την δική τους εποχή σε αυτό που ονομάζουμε all time classic chicness. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι σουίτες του Karl Lagerfeld για το "Hôtel de Crillon", αλλά και η σουίτα του Gucci για το The Savoy Hotel στο κεντρικό Λονδίνο. Πολλές φορές, επίσης, έχουμε παρακολουθήσει τις πολύ δημιουργικές συνεργασίες που επιλέγει να ακολουθήσει η διευθυντική ομάδα του SO/ Paris με τους πιο διακεκριμένους designers του κόσμου. Η συγκεκριμένη επιχειρηματική προσέγγιση αποτελεί μια από τις κορυφαίες στρατηγικές του ξενοδοχείου και είναι γεγονός ότι αποφέρει καρπούς. 

Η γαλλική ξενοδοχειακή εταιρεία, "Accor", κυκλοφόρησε το 2011 το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ως ένα πολυτελές παράρτημα της αλυσίδας ξενοδοχείων, "Sofitel". Είναι μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και κίνηση, οι οποίες προσδίδουν αυτόματα μια αυθεντική και υψηλής ποιότητας υπογραφή στον αέρα που επιθυμούν να μεταφέρουν σε κάθε έναν φιλοξενούμενο - αποδέκτη των εκλεπτυσμένων παροχών υπηρεσιών τους. 

Ο Stefan Viard, Γενικός Διευθυντής του hotel έχει αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με τη μόδα να είναι τόσο αναπόσπαστο κομμάτι στο DNA του SO/ Paris, εμπνεόμαστε από τον τρόπο με τον οποίο μερικές από τους κορυφαίους Οίκους μόδας στον κόσμο προσεγγίζουν τους χώρους λιανικής, τον σχεδιασμό προϊόντων, την εποχικότητα και επίσης το συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό περιεχόμενο». 

paris-hotel-so-paris-03.jpg
Photo: RDAI


Ο σύγχρονος αυτός προορισμός θα ξεναγεί τους ταξιδιώτες σε μια special εμπειρία, στην οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν signature γεύσεις της μαγειρικής του ταυτότητας, μια ιδιαίτερη περιποίηση σπα και βραδινά events, γεμάτα με εκπλήξεις. Και όλα αυτά στην καρδιά του Παρισιού. 162 εντυπωσιακά δωμάτια και ιδιωτικές σουίτες θα μεταμορφωθούν σε αγαπημένα καταφύγια με την πανέμορφη πανοραμική θέα. Η παράδοση συναντά την μοντέρνα διαμόρφωση και το μήνυμα του timeless original style θα μεταδοθεί με τον πιο ρεαλιστικό και καινοτόμο τρόπο. 

Info: 10 rue Agrippa d’Aubigné 75004 Paris, France, Instagram: @soparishotel