fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Smells like heaven: 8 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν η νέα αγαπημένη σας συνήθεια

Οι νότες που πρέπει να προσθέσετε στο boudoir σας


Smells like heaven: 8 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν η νέα αγαπημένη σας συνήθεια

Μυρωδιές, λουλούδια, ήλιος και μια άνοιξη που έχει μπει για τα καλά επιβάλλουν κάποιες αλλαγές που θα λατρέψετε. Με τα νέα αρώματα να κάνουν την εμφάνιση τους και τα πλέον κλασικά να παραμένουν στα must have είναι βέβαιο πως και εσείς θα αναθεωρήσετε και θα αναζητήσετε την απόλυτη ανανέωση στην καθημερινότητα σας. Βρείτε τη μυρωδιά που εκφράζει την προσωπικότητα σας, αυτή που συμπληρώνει κάθε εμφάνιση σας και εκείνη που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες και ξεκινήστε ένα αξέχαστο playful ταξίδι. Άλλωστε, λένε πως τα αρώματα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά τα οποία κανεις δε μπορεί να ξεχάσει. 

Αυτή την άνοιξη, λοιπόν, προμηθευτείτε το αγαπημένο σας άρωμα και βεβαιωθείτε ότι σας εκφράζει απόλυτα, αφού πρώτα ενημερωθείτε για όλα τα perfume trends που θα κυριαρχήσουν στον χώρο της ομορφιάς.

The absolute spring perfection

Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Femme, Gucci:  Ένα δυναμικό και εκπελτπυσμένο eau de parfum που διαθέτει την ίδια ρομαντική ambery floral εσάνς με το δημοφιλές Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme. Με εσπεριδοειδείς νότες από Mandora - ένα φρούτο που ευδοκιμεί στο Μεσογειακό νησί της Κύπρου, οι οποίες στη συνέχεια υποχωρούν μπροστά στις ζωηρές νότες από Περγαμόντο και πικάντικο Ροζ Πιπέρι δημιουργεί μια πολυπλοκότητα. Οι νότες από Πασχαλιά έρχονται σε αντίθεση με τις ρόδινες, βιολετί νότες και σε συνδυασμό με το έλαιο από Γεράνι, δημιουργούν ένα αισθησιακό floral μείγμα. Ο ορισμός του αρώματος είναι ένας φυσικός συνδυασμός Αιθέριων Ελαίων από Πατσουλί και νότες Amber.

Scarlet Poppy Cologne Intense, Jo Malone: Από τις παπαρούνες στα χρυσά χωράφια της Αγγλίας έως και τις άγριες στέπες της Ασίας, το σπίτι της μεγάλης κόκκινης παπαρούνας. Αυτό το γοητευτικό άρωμα είναι εμπνευσμένο από τα πελώρια εξωτικά άνθη του και ενισχύεται από τη βελούδινη ίριδα. Το κριθάρι και το tonka bean προσθέτουν μια αίσθηση γλυκιάς νοσταλγίας, ενώ μια έκρηξη από το χυμώδες σύκο μας οδηγεί σε ένα όλο και πιο πλούσιο άρωμα από έναν οίκο που πάντα ξεχωρίζει για την αγάπη του στη γυναικεία περιποίηση.

Bee my Honey, Apivita: Μια βόλτα στις ομορφιές της Μεσογείου. Ένα φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα, εμπνευσμένο από τις ηλιόλουστες ακτές της Ελλάδας, αιχμαλωτίζει τις γλυκές νότες του φρέσκου μελιού και τη ζωντάνια της φύσης. Το BEE MY HONEY αποτελεί ένα φόρο τιμής σε όλα εκείνα τα εικονικά αρώματα που ξυπνάνε τις αναμνήσεις. Όλες οι αρωματικές νότες αναμειγνύονται, συνδυάζοντας μια λουλουδένια αίσθηση, με ένα μοντέρνο & εθιστικό τελείωμα μελιού!

Si eau de parfum intense, Giorgio Armani: Ενσωματώνει την ενέργεια της αυτοπεποίθησης που χαρακτηρίζει τη γυναίκα του Si: Δυναμική, θηλυκή και ελεύθερη, ενσωματώνει μία ακαταμάχητα σύγχρονη θηλυκότητα η οποία μέσα από το πρίσμα αυτού του νέου έντονου αρώματος αποκτά έναν εκλεπτυσμένο, σαγηνευτικό αέρα. Η υπογραφή αυτού του θηλυκού αρώματος είναι το νέκταρ φραγκοστάφυλλου, με αυτή τη γοητευτική νότα να εξάγεται από την καρδιά του φρούτου. Επιπλέον, το τριαντάφυλλο isparta του οποίου η συγκομιδή γίνεται στην Isparta μία πόλη της Τουρκίας γνωστή και ως "η πόλη των τριαντάφυλλων", αναμιγνύεται με τη βελούδινη νταβάνα.

 New entry

New entry

Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Femme, Gucci, Hondos Center

BUY ME
 Woman's scent

Woman's scent

Scarlet Poppy Cologne Intense, Jo Malone, Hondos Center

BUY ME
 Feminin signature

Feminin signature

Si eau de parfum intense, Giorgio Armani, Attica

BUY ME
 Fresh love

Fresh love

Bee my Honey, Apivita, Attica

BUY ME
 

Love, don’t be shy, Kilian: Άκρως συναρπαστικό που μένει αξέχαστο, το Love, don’t be shy, σε παρακαλεί να πας κοντά του με το που πρωτομυρίζεις το absolute από τρυφερά άνθη πορτοκαλιάς. Η αθωότητα του πρώτου έρωτα κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς αναδύεται το ζουμερό αγιόκλημα και το πολυτελές τριαντάφυλλο, που γλυκαίνεται από την ακολουθία γευστικού ζαχαρωτού, ικανοποιώντας την λαχτάρα κάθε νέου έρωτα. Η ζεστή βάση από amber δίνει τον απαραίτητο αισθησιασμό, αφήνοντας υπαινιγμούς για νέες γνωριμίες σύντομα.

La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum, Lancôme: Η χαρά δεν είναι απλώς ένα συναίσθημα, είναι ενέργεια. Μια αύρα φωτός που ακτινοβολεί παντού. Το άρωμα αυτό σας προσκαλεί να φωτίσετε τον κόσμο με χαρά και να μεταμορφώσετε κάθε τι συνηθισμένο σε κάτι μαγικό.Σας παρουσιάζουμε την πιο φωτεινή πτυχή της χαράς στη σειρά La vie est belle: το Soleil Cristal, το καινούργιο μας γυναικείο eau de parfum, είναι ένας νέος ηλιόλουστος εθισμός με μια ζεστή, λουλουδάτη καρδιά που σκορπά το φως. Στο νέο αυτό Eau de Parfum, το αστραφτερό μανταρίνι στις νότες κορυφής δίνει τη θέση του σε μια εκρηκτική καρδιά λευκών ανθών, με την ηλιόλουστη βανίλια -από τη Μαδαγασκάρη- να συνδυάζεται με το πατσουλί -από το Μπαλί- στον απόηχο του αρώματος.

Orange Blossom, Inspirations by Niki Zoniou: Με μοναδική έμπνευση από τις νότες πορτοκαλιού απελευθερώνει μια σαγηνευτική γλυκήτητα που θα σας μαγνητίσει. Η ξεχωριστή αίσθηση που προσφέρει σε συνδυασμό με μια bitter ένταση και με τη γλύκα από το γασεμί θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη χρονική εποχή και θα σας βάλει στο κλίμα της άνοιξης. Άλλωστε, όλα ξεκινούν με την ανάγκη για άνθηση. 

Ginza eau de parfum, Shiseido: Το άρωμα ανοίγει με μια λαμπερή έκρηξη φωτεινού ροδιού και πικάντικου ροζ πιπεριού. Στην καρδιά του μπουκέτου το γιασεμί αποκαλύπτει τις πιο μεγαλόπρεπες πτυχές του. Τρεις ποικιλίες του άνθους αναμειγνύονται αναδίνοντας έναν εκλεπτυσμένο αισθησιασμό, ζεστό κι όμως φρέσκο, ανάλαφρο κι όμως μεθυστικό. Τα πέταλα της μανόλιας και της φρέζιας περιστρέφονται σε ένα χαρούμενο στρόβιλο ενώ η ιαπωνική ορχιδέα προσθέτει μια πινελιά μυστηρίου στο χαρμάνι των λουλουδιών.

 Hot right now

Hot right now

Love, don’t be shy, Kilian, Attica

BUY ME
 With vanilla

With vanilla

La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum, Lancôme, Sephora

BUY ME
 Orange power

Orange power

Orange Blossom, Inspirations by Niki Zoniou, Zoniou

BUY ME
 Hot stuff

Hot stuff

Ginza eau de parfum, Shiseido

VIEW MORE