fbpixel

Search icon
Search
Skip the gym: Αδυνατίστε χωρίς κόπο με το πιο «θαυματουργό» μηχάνημα για σμίλευση
WELLNESS

Skip the gym: Αδυνατίστε χωρίς κόπο με το πιο «θαυματουργό» μηχάνημα για σμίλευση

Το EMSculpt Neo στην κλινική Παπαϊωάννου θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας σε χρόνο dt!


Κάθε νέα σεζόν σκεφτόμαστε πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να υιοθετήσουμε υγιεινές διατροφικές συνήθειες, με στόχο την απώλεια βάρους που πολλές φορές μας προβληματίζει. Ωστόσο, οι έντονοι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής κι έλλειψη ψυχολογικής διάθεσης δε βοηθούν στο να τηρήσουμε πιστά μια ισορροπημένη διατροφή, καταφεύγοντας σε λανθασμένες επιλογές που ενδεχομένως να έχουν τα αντίθετα και καθόλου επιθυμητά αποτελέσματα στο σώμα μας. Από την άλλη, δεν απίθανο να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα που μόνοι μας σκεφτήκαμε, χάνοντας τα κιλά που θέλουμε, αλλά παίρνοντάς τα πίσω σε μικρό χρονικό διάστημα - ίσως και τα διπλά από αυτά που καταφέραμε να χάσουμε.

Μια άλλη καλή λύση είναι η γυμναστική, που είναι σημαντικό να κάνουμε «κομμάτι» της καθημερινότητάς μας. Τι γίνεται, όμως, όταν ο χρόνος μάς πιέζει και είναι σχεδόν αδύνατο να αφιερώσουμε χρόνο στην άσκηση; Η τεχνολογία και η επιστήμη εξελίσσονται διαρκώς και, πλέον, υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα που συμβάλουν στο να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας.

Στην κλινική Παπαϊωάννου του Δρ Πρόδρομου Παπαϊωάννου, το EMSculpt Neo είναι το nex big thing στο αδυνάτισμα. Πρόκειται για το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα μηχάνημα για σμίλευση σώματος της BTL.

Μια μια επαναστατική τεχνολογία που διεγείρει τους μύες του σώματος και ταυτόχρονα μειώνει τον λιπώδη ιστό. Χάρη σε αυτές τις μοναδικές λειτουργίες του, πολύ σύντομα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα! Κάποια από αυτά είναι η μεγαλύτερη μυϊκή μάζα και το λιγότερο λίπος στα σημεία που εσείς επιθυμείτε, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Το EMSculpt Neo, λοιπόν, αποτελεί την ιδανικότερη λύση για ένα σώμα, που όχι μόνο θα φαίνεται αλλά και θα είναι καλλίγραμμο και υγιές.

Τι είναι το EMSculpt Neo;

shutterstock-2229152481.jpg

Ως τεχνολογική εξέλιξη του EMSculpt -που έγινε παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό, καθώς προσφέρει θεαματικά και εγγυημένα αποτελέσματα με τη μέγιστη ασφάλεια, το EMSculpt Neo έχει έρθει για να κάνει πραγματικότητα τους στόχους σας σε ό,τι αφορά στο σώμα σας. Στο EMSculpt Neo εκτός από τα μαγνητικά πεδία, εφαρμόζεται ταυτόχρονα και ένα δεύτερο φάσμα ραδιοσυχνότητας, το οποίο οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη λιπόλυση και σύσφιξη. Είναι δηλαδή μια εφαρμογή δύο σε ένα, που μπορεί να βελτιστοποιήσει ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα σε σχέση με παλιότερα μηχανήματα EMS.

Πώς λειτουργεί;

shutterstock-2219824963.jpg

Οι ειδικές κεφαλές τοποθετούνται στα σημεία του σώματος που πρόκειται να διορθωθούν, ενώ από εκεί κι έπειτα η όλη διαδικασία είναι απόλυτα αυτοματοποιημένα, καθώς προκαλούνται συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις, που φτάνουν μέχρι 20.000 ανά συνεδρία, χάρη στην τεχνολογία HIFEM. Η έντονη αυτή διέγερση των μυών οδηγεί σε αύξηση της μυϊκής τους μάζας και μείωση του τοπικού λίπους γύρω από τον μυ. Αυτός για να ανταποκριθεί στις συσπάσεις αυτές αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τις παρακείμενες λιποαποθήκες για εύρεση ενέργειας.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι αδύνατο να το πετύχει κανείς με τη γυμναστική, ενώ με αυτήν τη διαδικασία επιτυγχάνεται τόσο πιο αποτελεσματική μείωση του λίπους, όσο και την καλύτερη μυική διέγερση.

Το EMSculpt Neo λειτουργεί ταυτόχρονα και με ραδιοσυχνότητες, οι οποίες αυξάνουν τη θερμοκρασία τοπικά και οδηγούν σε άμεση μείωση του τοπικού λίπους και προκαλούν λιπόλυση, προετοιμάζοντας τον μυ για να ανταποκριθεί καλύτερα στη διέγερση από τα μαγνητικά πεδία.

GOOD TO KNOW: Η θεραπεία EMSculpt Neo μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν μια μείωση του τοπικού πάχους και σύσφιξη, ωστόσο δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος. Πρακτικά βλέπουμε ότι είναι πιο αποτελεσματικό σε άτομα με BMI κάτω του 40, χωρίς αυτό να είναι τελείως απόλυτο. Δεν εφαρμόζεται σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, βαριάς καρδιολογικής πάθησης ή βλάβες του δέρματος στην περιοχή που θα πραγματοποιηθεί.

Ποιες είναι οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί;

shutterstock-2066024093.jpg

Οι περιοχές που μπορεί να γίνει η εφαρμογή του EMS είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά του κορμού, οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα ψωμάκια, τα πρόσθια και οπίσθια μηρών, ο δικέφαλος, ο τρικέφαλος και οι γάμπες. Η πιο διαδεδομένη περιοχή στην οποία εφαρμόζεται μια τέτοιου τύπου θεραπεία είναι αυτή της κοιλιάς, προσφέροντας γράμμωση των μυών και απώλεια του τοπικού πάχους, είναι πιο άμεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μια θεραπεία με EMS στην κοιλιά αντιστοιχεί περίπου σε 20.000 κοιλιακούς.

GOOD TO KNOW: Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη και ανεκτή σε όλη τη διάρκεια (30') της συνεδρίας και δεν προκαλεί εφίδρωση. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές όπως η κρυολιπόλυση. 

Γιατί να επιλέξει κανείς αυτήν τη θεραπεία;

shutterstock-2187911123.jpg

Η εταιρία BTL είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε την τεχνολογία μυϊκής διέγερσης με μαγνητικά πεδία με το μηχάνημα EMSculpt. Το EMSculpt Neo είναι μια εξέλιξη της ήδη πετυχημένης τεχνολογίας που δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και πλέον τα σημεία εφαρμογής στο σώμα είναι ακόμα περισσότερα. Παγκοσμίως έχουν διενεργηθεί ήδη περισσότερες από 2 εκατομμύρια εφαρμογές EMSculpt και τα κλινικά αποτελέσματα είναι ορατά τόσο από ιατρούς όσο και από ασθενείς. Το ποσοστό ικανοποίησης από το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο από 95% και η ονομασία EMS έχει πλέον καθιερωθεί στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και της αισθητικής.

GOOD TO KNOW: Τα EMSculpt και EMSculpt Neo είναι τα μόνα μηχανήματα με Αμερικάνικη πιστοποίηση FDA και τα κλινικά αποτελέσματα είναι πιστοποιημένα μέσα από πολλές κλινικές μελέτες, που εγγυώνται ασφάλεια και αξιοπιστία.

Info

Κλινική Παπαϊωάννου, drpapaioannou.gr, Γεωργίου Παπανδρέου 94 546 55 Θεσσαλονίκη και Σεμιτέλου 2 115 28 Αθήνα, Τ. 2310 42 66 06, Facebook: Papaioannou Plastic Surgery, Instagram: @drpapaioannou