fbpixel

Search icon
Search
Skincare tips: Oι celebrities αποκαλύπτουν το μυστικό που τους άλλαξε την επιδερμίδα
FACE & BODY

Skincare tips: Oι celebrities αποκαλύπτουν το μυστικό που τους άλλαξε την επιδερμίδα

Δείτε τις ρουτίνες ομορφιάς που τις κάνουν να ξεχωρίζουν


Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε όταν παρακολουθείτε μια celebrity είναι, φυσικά, το δέρμα της. Αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό σκεφτείτε όλες εκείνες τις φορές που οι δηλώσεις τους σας περνούν απαρατήρητες  και πάντα στέκεστε στην υπέροχη χροιά που έχει η επιδερμίδα τους. Αυτό δε θα μπορούσε να είναι τυχαίο. Με τη δουλειά τους να εξαρτάται, αρκετές φορές, από την εικόνα τους οι περισσότες διάσημες έχουν δίπλα τους απόλυτα εξειδικευμένους facialists, αισθητικούς και δερματολόγους. Με τα χρόνια μάλιστα έχουν καταφέρει και να δημιουργήσουν τη δική τους ιδέα γύρω από το τι πραγματικά απαιτεί το δικό τους πρόσωπο για να μοιάζει πάντα αψεγάδιαστο. 

Εμείς κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!
christie-brinkley.jpg


Απολέπιση

Η Christie Brinkley αναφέρει πως ξεκινάει κάθε ημέρα της με απολέπιση του προσώπου. Αυτή τη συνήθεια την ακολουθεί τα τελευταία 40 χρόνια και την κάνει να νιώθει πως συμβάλει πραγματικά στη διατήρηση ενός φρέσκου ​​και λείου αποτελέσματος. Αυτή η ιδέα ξεκίνησε όταν άκουσε πως οι άντρες έχουν δέρμα πιο μοιάζει πιο νεανικό καθώς το ξύρισμα τους κάνει την απαραίτητη απολέπιση. Η απολέπιση είναι το κλειδί, καθώς βοηθά στην αύξηση του κυτταρικού κύκλου και ξεμπλοκάρει τους πόρους, αποτρέποντας τα breakouts και βοηθώντας τα άλλα προϊόντα να απορροφηθούν πιο εύκολα. 

lea-michele.jpg

Νερό και ύπνος

Σίγουρα το νερό και ο ύπνος είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα της Lea Michele. Τα οφέλη του πόσιμου νερού δεν μπορούν πραγματικά να υπερεκτιμηθούν καθώς βοηθά στην προώθηση της πεπτικής υγείας -ενα ακόμη κλειδί για την υγεία του δέρματος- και ενυδατώνει ολόκληρο το σώμα, από μέσα προς τα έξω. 

jessica-hart-1.jpg

Πραγματική παρατήρηση

Το supermodel Jessica Hart αλλάζει τα προϊόντα της ανάλογα με το πώς αισθάνομεται και πώς αντιδρά το δέρμα της στις μεταβαλλόμενες εποχές. Το καλοκαίρι, επιλέγει τις ελαφριές υφές και το χειμώνα καταφεύγει σε πιο πλούσια συστατικά. Φυσικά, αυτό αλλάζει ανάλογα και με την πάροδο του χρόνου, την ηλικία ή ακόμη και το μέρος που ζει την εκάστοτε περίοδο. Αυτό που συμβουλεύει λοιπόν, είναι μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας η οποία θα είναι ανοιχτή και θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου.

olivia-culpo.jpg

Προσοχή στη διατροφή

Αφού συνεργάστηκε με τον αισθητικό της, η Olivia Culpo άρχισε να καταλαβαίνει ότι η υγεία του δέρματος υπερβαίνει κατά πολύ το πόσο καλά το καθαρίζει και τι προσθέτει τοπικά. Η ίδια συνειδητοποίησε τη σημασία μιας ολιστικής προσέγγισης στην περιποίησης της επιδερμίδας και ξεκίνησε αλλάζοντας τη διατροφή της. Προσπάθησε να ενσωματώσει περισσότερα χόρτα και να κόψω τα γαλακτοκομικά και αυτό έκανε τόσο μεγάλη διαφορά.

cate-blanchet.jpg


Έμφαση στο wellbeing 

Για την ασύγκριτη Cate Blanchett, οτιδήποτε μπορεί να απομακρύνει το άγχος της δίνει μια πιο έντονη λάμψη. Αυτή είναι η νούμερο ένα απάντηση της όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας και μερικές φορές συνοδεύεται και από τη σημασία ενός λεμφικού μασάζ στο πρόσωπο. Όπως έχει αποκαλύψει, έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι το stress μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο σώμα, οδηγώντας ακόμη και σε φλεγμονή και πρόωρη γήρανση του δέρματος. 

lewona-luis.jpg

Τα σωστά υλικά

Όσο και αν φαίνεται αδιανόητο, η Leona Lewis έχει αποκαλύψει πως τα κύρια προϊόντα που χρησιμοποιεί στο δέρμα της προέρχονται από την κουζίνα της μητέρας της. Καθώς είναι βοτανολόγος οι δυό τους φτιάχνουν τις δικές τους ενυδατικές κρέμες και λάδια. Έτσι, κατανοεί πως η ποιότητα ενός συστατικού μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα του.