fbpixel

Search icon
Search
Simple & Sophisticated: Τα top fashion brands για κάθε λάτρη του μινιμαλισμού
THE LOOK

Simple & Sophisticated: Τα top fashion brands για κάθε λάτρη του μινιμαλισμού

Ανακαλύψτε τα ανερχόμενα fashion brands από όλον τον κόσμο που βασίζονται στο μινιμαλ στιλ


Ενώ οι μεγάλες πολυτελείς μάρκες αλλά και μια νέα φρουρά από brands συνεχίζουν ακάθεκτα να προσφέρουν μια δελεαστική προσφορά από trendy, statement items, το κοινό της μόδας έχει καλλιεργήσει μια εμμονή για τα καλοφτιαγμένα βασικά είδη της ντουλάπας που ακολουθούν τη λογική του μινιμαλισμού που μεταφράζεται σε καλλίγραμα σχήματα, ουδέτερα χρώματα και ευελεξία. Πλέον η δημιουργία της capsule γκαρνταρόμπας αφορά τους πάντες και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας στα it items που φοράμε ξανά και ξανά. 

Και, αυτή τη σεζόν, που είναι all about change, ήρθε η ώρα να συστήσουμε κάποιες νέες μάρκες στην εκλεπτυσμένη, μίνιμαλ γυναίκα, που θέλει να χτίσει περαιτέρω την capsule γκαρνταρόμπα της. Η αξία της λειτουργικότητας στη μόδα δεν ήταν ποτέ πιο διαδεδομένη, καθώς βρισκόμαστε σε μια επιμελημένη εποχή, όπου οι άνθρωποι εκτιμούν την έννοια του easy to wear χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν την άνεση ή το στυλ. 

Από The Row έως το The Frankie Shop, που έχουν πρωτοστατήσει, δείτε παρακάτω κάποια ακόμα minimal brands που αξίζει να γνωρίσετε.

1. House of Dagmar

house-of-dagmar.jpg

Η House of Dagmar ιδρύθηκε από τρία αδέλφια και βασίστηκε στην κληρονομιά της προγιαγιάς τους, Dagmar, το 2005, φέρνοντας μαζί της μια νέα αντίληψη της λειτουργικότητας. Η σκανδιναβική μάρκα έχει ως στόχο να μας προσφέρει εξειδικευμένη χειροτεχνία, με μια βελτιωμένη επιμέλεια κομματιών υψηλής ποιότητας που καλύπτουν δεκαετίες χρήσης, ανεξάρτητα από τις τάσεις.

2. By Malene Birger

by-malene-birger.jpg

Η By Malene Birger είναι μια δανέζικη εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων που εμπλουτίζει τον εκλεπτυσμένο σκανδιναβικό μινιμαλισμό με μια ζωηρή, μποέμικη άνεση. Σχεδιασμένες σχολαστικά με μακράς διάρκειας υφάσματα, θηλυκές λεπτομέρειες και ανθεκτικές σιλουέτες, οι συλλογές του οίκου είναι πολυτελώς χρηστικές. Το κασκόλ με κρόσσια και το φόρεμα από μπουκλέ είναι μερικά από τα περιβόητα στιλ της, όμως και η spring summer συλλογή της για φέτος μας έχει ενθουσιάσει.

3. Tove

tove.jpg

Κάθε σχέδιο της TOVE είναι προσεκτικά μελετημένο. Με μια σχολαστική προσέγγιση στα ρούχα και έμφαση σε κομμάτια που εξυμνούν την ανθρώπινη μορφή, έχει γίνει ένα σταθερό αγαπημένο για "ντύσιμο" μεταξύ των fashion lovers. Στις δημιουργικές collections της θα βρείτε ελεύθερα ρέοντα υφάσματα και remixes κλασικών στιλ.

Το κίνητρο των founders, Camille Perry και Holly Wright; Η επιμέλεια μιας συλλογής από updated θηλυκά κομμάτια, με ξεχωριστές σιλουέτες που μεταβαίνουν απρόσκοπτα μεταξύ των περιστάσεων. Ποτέ δεν είναι περιοριστικά, κάθε κομμάτι ξεπερνά την εποχή. Το TOVE προέρχεται από το όνομα του κοριτσιού που κατάγεται από τη Δανία. Σημαίνει δύναμη και ομορφιά, περικλείοντας τέλεια όλα όσα ενσαρκώνει το brand.

4. Ninety Percent

90persent.jpg

Το περιορισμένο collection του brand Ninety Percent περιλαμβάνει βασικά είδη γκαρνταρόμπας με μια ανατροπή. Εκτός από τα μελετημένα υφάσματα και τα κομψά σχέδια, φροντίζουν σκόπιμα για τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο - επανεπενδύοντας το 90% των κερδών σε κοινοτικούς σκοπούς. Επιλέγοντας υλικά με χαμηλό αντίκτυπο τα κομμάτια τους είναι βασισμένα στη μακροζωία και φτιαγμένα με σκοπό.

5. Loulou Studio

louloustudio.jpg

Η Chloé Harrouche ίδρυσε την εταιρεία μόδας της επειδή δεν μπορούσε να βρει τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας που έψαχνε. Εισάγετε το LouLou Studio, το οποίο χρησιμοποιεί την πόλη ως έμπνευση και προσφέρει κομψότητα και sophistication στο στιλ, με τη χαλαρή επιλογή των τέλειων βασικών στοιχείων - χαλαρά παντελόνια, κοστούμια, γιλέκα με πουλόβερ και μπλουζάκια με ένα σύγχρονο twist.

Feature image source: By Malene Birger, Ninety Percent