fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Shopping time: Οι «μικρές απολαύσεις» που είναι must για τη φθινοπωρινή σας συλλογή

Οι πιο updated fashion and more προτάσεις για τη νέα σεζόν


Shopping time: Οι «μικρές απολαύσεις» που είναι must για τη φθινοπωρινή σας συλλογή

Και ναι, ήρθε η στιγμή να υποδεχτούμε ακόμη μία εποχή του χρόνου! Γεμίσαμε μπαταρίες από το καλοκαίρι και τις διακοπές μας, και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι το πολυπόθητο restart. Το ξεκίνημα κάθε σεζόν είναι για μένα όπως ο πρώτος μήνας κάθε χρονιάς: εσωτερικά resolutions, αφορμή για καινούριους στόχους, ξεκαθαρίσματα, detox στην γκαρνταρόμπα και μια λίστα με όλα όσα θέλουμε να αποκτήσουμε, να ζήσουμε, να δούμε, να απολαύσουμε.

Γιατί το φθινόπωρο θα είναι απολαυστικό και μια μικρή ευχαρίστησή μας θα είναι και η μόδα του. Μήπως ήρθε η ώρα ν’ αναζητήσετε το προσωπικό στιλ για το οποίο πολλοί γράφουμε και λέμε; Να βρείτε και ν’ ανακαλύψετε αυτά που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν; Να τολμήσετε και να απολαύσετε πραγματικά το παιχνίδι της δημιουργίας looks; Μια συμβουλή: Μην περιοριστείτε αποκλειστικά στο τι είναι φέτος στις τάσεις, αλλά ενημερωθείτε για όλα και εμπνευστείτε ανάλογα. Γιατί, όπως είχε πει και η αξεπέραστη Coco Chanel: «Η μόδα αλλάζει, το στιλ παραμένει διαχρονικό». Αναζητήστε το δικό σας και δε θα χάσετε!

1

Addicted to shoes

Κομψά και all time classic τα ψηλοτάκουνα με την υπογραφή Valentino στο υπέροχο και φλογερό κόκκινο, σήμα κατατεθέν του οίκου, Grigio.

2

Sun shines

Αγαπημένο, ένα λευκό ζευγάρι γυαλιά ηλίου για stylish touch σε κάθε φθινοπωρινή σας εμφάνιση, Balenciaga, Ζάννης Οπτικά.

3

"S" is for "scent"

Κι αν ψάχνετε το άρωμα του φετινού Οκτώβρη, αυτό θα είναι το νέο Pear Inc. της Juliette has a gun. Θα το βρείτε στο Hondos Center Apollonia Politia.

4

Must-have

Αυτήν τη σεζόν πείτε «ναι» σ’ ένα καινούριο πορτοφόλι, Emporio Armani, Intervista.

5

The look

Αν θα έπρεπε να πω ποιο είναι το απόλυτο look αυτής της εποχής, αυτό θα αποτελούνταν σίγουρα από ένα μαύρο φόρεμα. Φόρεμα, Marks & Spencer.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021