fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Shoes & Shorts: Οι αναπάντεχοι συνδυασμοί που μετατρέπουν κάθε απλό σύνολο σε statement look

Πειραματιστείτε με την εικόνα σας και δε θα το μετανιώσετε


Shoes & Shorts: Οι αναπάντεχοι συνδυασμοί που μετατρέπουν κάθε απλό σύνολο σε statement look

Σκεπτόμενες τα summer items στο μυαλό μας έρχονται κατευθείαν τα shorts. Αν και πολλές γυναίκες τα έχουν συνδεδεμένα με τα beach looks, παρατηρούμε όλο και περισσότερο ότι κερδίζουν μία σημαντική θέση και στα urban outfits. Μάλιστα, με την έντονη δυναμική των Bermuda shorts, η οποία συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε all day εμφανίσεις, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή μας έξοδο. Δεν αρκεί πάντα να είναι ένα κομμάτι ωραίο για να απογειώσει την εικόνα μας. Σημαντικό ρόλο έχουν και τα items που τα συνδυάζουμε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα παπούτσια.

Η θερμοκρασία αυξάνεται συνεχώς και τα κοντά μήκη επιβάλλονται. Παρακάτω θα ανακαλύψτε τους πιο hot right now, shoes & shorts combos, στους οποίους δε θα μπορείτε να αντισταθείτε.

Sandals & Shorts

c786e33ed81d34ec30ade8e98c58784c.jpg

Ο πιο συχνός αλλά παράλληλα ο πιο πετυχημένος και ασφαλής συνδυασμός είναι αυτός των σανδαλιών μαζί με τα σορτσάκια. Η ευελιξία του μαζί με την άνεση, μας κάνει να μη θέλουμε να τον αποχωριστούμε. Το στιλ που θα επιλέξουμε έγκειται στο χαρακτήρα που θέλουμε να δώσουμε στην εικόνα μας. Για πιο casual looks δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα denim short μαζί με μονόχρωμο t-shirt σε λευκό ή μαύρο κι ένα ζευγάρι από απλά, flat sandals. Για να αυξήσετε τη δυναμική του συνόλου σας μπορείτε να «παίξετε» με τη τσάντα σας, επιλέγοντας έντονες αποχρώσεις και εκκεντρικά σχέδια.

Sneakers & Shorts

5d4ec4377f425ff3a1d6d95edceaca00.jpg

Παραμένοντας στην κατηγορία του casual και ακολουθώντας τα trends δε γίνεται να μην αναφερθούμε σ’ έναν από τους πιο iconic συνδυασμούς που είναι τα αθλητικά υποδήματα με τα shorts. Είναι γεγονός ότι τα sneakers ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί μέχρι το βράδυ. «Παντρέψτε» περισσότερες από μία τάσεις, προτιμώντας statement tops, όπως τα puff sleeves μαζί με λευκά αθλητικά, τα οποία χαρίζουν πρακτικότητα και ευελιξία. Προσθέστε αξεσουάρ, όπως χρυσά κοσμήματα αλλά και ένα φουλάρι για να δώσετε χρώμα.

Flip flops & Shorts

2eb198aa61526d9428d738a2b64ea30c.jpg

Νιώθουμε πολύ χαρούμενες για το γεγονός ότι οι σαγιονάρες που άλλοτε ήταν κατάλληλες μόνο για την παραλία ή για το σπίτι έχουν κερδίσει επάξια μία πολύ σημαντική θέση στα καθημερινά σύνολα της πόλης, ακόμα και στις βραδινές εμφανίσεις. Μία τάση που καθιερώθηκε από τα street style girls και υιοθετήθηκε από κάθε fashion lover. Απογειώστε το resort wear, ταιριάζοντας τις σαγιονάρες σας με λινό σορτσάκια κι ένα lingerie top, σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι οι τόνοι του χρυσού και του μπεζ. Ολοκληρώστε την εικόνα σας με μία bucket raffia bag, η οποία είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές ημέρες.

Pumps & Shorts

eeae9db3f6ce44b1e142a06d150d316d.jpg
Image source: @popsugar

Για πιο chic & classy outfits, μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε τη βερμούδα ή το σορτσάκι με τις κλασικές σας γόβες. Εκτός από το ότι θα χαρίσουν ύψος στην εικόνα και θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας, θα δώσουν και μία πιο κομψή σ’ αυτό το κατά τ’ άλλα basic item. Συνδυάστε το με ένα crochet top σε έντονα χρώματα όπως είναι το πορτοκαλί. Δε χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να δημιουργήσετε μία επιτυχημένη εμφάνιση. Αρκεί να εντυπωσιάσετε με τις γόβες σας.

Espadrilles & Shorts

c864f387e61bc6cfa68532912a5275a1.jpg

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν το French style και προσπαθείτε να το προσθέσετε στην καθημερινότητα σας, τότε ένα ζευγάρι espadrilles είναι μονόδρομος. Είτε ψηλοτάκουνες είτε flat, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Συνδυάστε τες μαζί με το σορτσάκι σας κι ένα πουκάμισο, ακόμα και για τις πρωινές σας εμφανίσεις στο γραφείο. Για τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή, δεν έχετε παρά να προσθέσετε ένα oversized linen blazer. Ιδιαίτερα και εκκεντρικά γυαλιά ηλίου θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα κεντρίσουν την προσοχή.

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της μόδας κι όχι μόνο!

1

Sandals

Ancient Greek Sandals, Kalogirou BUY HERE

2

Espadrilles

Bless me BUY HERE

3

Leather sandals

Proenza Schoulder, Mytheresa.com BUY HERE

4

Eros yellow 75 pumps

Rania Kroupi, Mosty.com BUY HERE

5

Ikonic Sneakers

Karl Lagerfeld, Intervista BUY HERE

6

Flip flops

Havaianas, notos BUY HERE

7

GG denim espadrille wedges

Gucci, Luisaworld.com BUY HERE

8

Back strap leather sandals with 'wave' emboss on the straps

ZEUS & ΔΙΟΝΕ BUY HERE