fbpixel

Search icon
Search
VIDEO

Shakira: Το νέο κομμάτι της που βάζει φωτιά με τις ισχυρές βολές του

Το BZRP Music Session #53 έχει αγγίξει την κορυφή των παγκόσμιων charts με την ίδια να το αποκαλεί "κάθαρση και απελευθέρωση"

"There's a thin line between love and hate. Don't come back here, listen to me29. No hard feelings, baby, I wish you luck with my so-called replacement", είναι μερικοί από τους στίχους του νέου κομματιού της Shakira που έχουν βάλει "φωτιά", εξαιτίας των ισχυρών βολών προς τον πρώην σύζυγό της και την τωρινή του σύντροφο. Ο Αργεντινός παραγωγός, Bizarrap, συνεργάστηκε με την Κολομβιανή star για το τελευταίο μέρος της δημοφιλούς σειράς "Bzrp Music Sessions".

 Στο επίσημο clip που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, παρακολουθούμε την ίδια να μεταφέρει τα μηνύματά της για την γυναικεία υποστήριξη και εσωτερική δύναμη. Πιο cool και ακομπλεξάριστη από ποτέ, στοχοποιεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Το song έχει αγγίξει την κορυφή των παγκόσμιων charts, ξεπερνώντας τα 60 εκατομμύρια views στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες. Η ίδια το αποκαλεί "κάθαρση και απελευθέρωση" και το μοιράζεται με πάθος μαζί μας! 


GLOW LOVES

Italian girls: 5 καλοκαιρινές τάσεις που λατρεύουν οι πιο stylish Ιταλίδες
STYLE PEOPLE

Italian girls: 5 καλοκαιρινές τάσεις που λατρεύουν οι πιο stylish Ιταλίδες