fbpixel

Search icon
Search
Shakira - Piqué: Το νέο τραγούδι, τα «βέλη» και οι διαδοχικές απαντήσεις
PEOPLE & MOMENTS

Shakira - Piqué: Το νέο τραγούδι, τα «βέλη» και οι διαδοχικές απαντήσεις

Ένας χωρισμός που μετατρέπεται σε σίριαλ με πολλά επεισόδια. Τι συμβαίνει πια με το πρώην ζευγάρι;


«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», ανέφεραν στην πρώτη, κοινή τους δήλωση η Shakira κι ο Gerard Piqué, όταν επιβεβαίωσαν ουσιαστικά τον περασμένο Ιούνιο ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η αλήθεια είναι πως τα media δε σεβάστηκαν πλήρως -ως συνήθως- την επιθυμία τους, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες φροντίζουν κι οι ίδιοι να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Η διάσημη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με ξεκάθαρο αποδέκτη τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή κι αυτός από τη μεριά του, έδωσε τη δική του απάντηση και μαζί, τροφή για ακόμη περισσότερα σχόλια. Ένα μεγάλο σίριαλ είναι σε εξέλιξη κι ο κόσμος, παρακολουθεί τις εξελίξεις με αρκετά ερωτηματικά...

Διαζύγιο με πολλές προεκτάσεις!

The Story

shakira-pique.jpg

Στα μάτια όλου του κόσμου, επρόκειτο για ένα ζευγάρι αγαπημένο. Για μία ιδανική σχέση, για δύο hot πρόσωπα, που κατάφεραν να βρουν την ισορροπία και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική. Οι απιστίες του Piqué, στάθηκαν αφορμή για ένα μεγάλο διαζύγιο και οι δύο celebrities αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Λίγοι -όμως- φαντάζονταν όσα θα ακολουθούσαν... Δημόσιες τοποθετήσεις, συνεντεύξεις, κατηγορίες και τώρα ακόμη και ένα νέο τραγούδι. Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει κι ο καθένας από τη δική του μεριά, δε φροντίζει ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μάλλον συμβαίνει το αντίθετο. «Έμεινα σιωπηλή και απλά προσπάθησα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, κυρίως επειδή το περνάω ακόμη, επειδή είμαι στο φως της δημοσιότητας και διότι ο χωρισμός μας δεν είναι συνηθισμένος. Υπήρξε δύσκολο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», ανέφερε η Shakira, στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε μετά το διαζύγιο.

Η λατίνα τραγουδίστρια κρατούσε όλο αυτό το διάστημα χαμηλό προφίλ, όμως, τώρα πέρασε στην επίθεση. Τις τελευταίες ημέρες έκανε την εμφάνισή του στα social media ένα video που ουσιαστικά επιβεβαιώνει πως ο Ισπανός την απατούσε ακόμη και μέσα στην κατοικία τους και κάπως έτσι, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, που έχει... ξεκάθαρο αποδέκτη. Το Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 αποτελεί μία «επίθεση» 3,5 λεπτών προς τον Piqué, με την Κολομβιανή να ενώνει τις δυνάμεις της με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap. Το συγκεκριμένο τραγούδι σε λιγότερο από 24 ώρες ξεπέρασε τις 35.000.000 προβολές στο YouTube και στην πορεία έγινε το νέο latin μουσικό video με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της πλατφόρμας. Ένας νέος «πόλεμος» μόλις ξεκίνησε!

Δείτε το βίντεο

The Big Fight

To new song της Shakira ήρθε να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα κι αυτή τη φορά, δεν άφησε κανέναν να την περιορίσει. Δεν αναγνώρισε κανένα όριο, είπε ακριβώς αυτά που ήθελε. «Αξίζω για δύο 22χρονα. Αντάλλαξες μία Ferrari για ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio. Πας γρήγορα, επιβράδυνε. Περνάς πολλή ώρα στο γυμναστήριο, αλλά το μυαλό σου χρειάζεται κι αυτό λίγη προπόνηση», αναφέρουν μερικοί στίχοι από αυτό. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μία επώδυνη, ψυχολογική μάχη, αλλά και για δημιουργία εντυπώσεων. Ακόμη κι ο κόσμος δείχνει να είναι διχασμένος. Το Twitter κατακλύζεται από διάφορα σχόλια τις τελευταίες ώρες. Από τη μία, υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν ότι η Shakira έχει κάθε δικαίωμα να βγάζει ένα diss track για τον πρώην της κι από την άλλη, αυτοί που θεωρούν πως κάπως, κάπου χάθηκε το μέτρο και ξεπεράστηκε κάθε όριο. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους, με τον Piqué να εμφανίζεται ανύσυχος, καθώς η Κολομβιανή star έχει εκφράσει την επιθυμία της να φύγει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή της εκεί.

Ο Ισπανός στην αντίπερα όχθη, θέλησε να «απαντήσει» στην πρώην σύζυγό του, μέσα από την εμφάνισή του στο stream που προμοτάρει τη νέα ανεξάρτητη λίγκα που έχει δημιουργήσει κι ονομάζεται Kings League, ανακοινώνοντας μία νέα, χορηγική συμφωνία με την... Casio, φορώντας, μάλιστα, ρολόι του διάσημου brand. Η Shakira σήκωσε το γάντι κι ο Piqué δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι, δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια και μας χάρισαν πολλές όμορφες εικόνες, όσο ήταν μαζί ζευγάρι. Ωστόσο, τώρα οι δύο πασίγνωστοι stars δείχνουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Πιο σκληρό, πιο ιδιαίτερο. Ό,τι κι αν είναι πιστεύει κανείς και για τους δύο ή για τον καθένα ξεχωριστά, είναι σίγουρο πως όλα αυτά τα τελευταία επεισόδια δε βοηθούν καθόλου τον Sasha και τον Milan, τα δύο παιδιά τους, να προχωρήσουν και να συνεχίσουν ομαλά τη ζωή τους. Θα ακολουθήσουν και νέες εξελίξεις; Μάλλον την απάντηση τη γνωρίζουμε όλοι μας...