fbpixel

Search icon
Search
Sex and the City, Emily in Paris & The Bold Type: Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή των αγαπημένων μας σειρών
ARTS & CULTURE

Sex and the City, Emily in Paris & The Bold Type: Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή των αγαπημένων μας σειρών

Ετοιμάζονται για το μεγάλο come back στις οθόνες μας


Μία από τις πιο ευχάριστες ασχολίες μας κατά τη διάρκεια του lockdown, ήταν να παρακολουθούμε σειρές σε πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες και κυρίως στο Netflix. Η αλήθεια είναι πως είχαμε όλον τον ελεύθερο χρόνο για Binge-watching και για να ξεκινήσουμε series, τις οποίες δε μπορούσαμε παλαιότερα λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας, αλλά και να ολοκληρώσουμε μέσα σε μία ημέρα ολόκληρους κύκλους νέων σειρών. Ξαναείδαμε όλοκληρο το Sex and the City, ταξιδέψαμε στο Παρίσι μαζί με την Emily στο Emily in Paris ενώ έγινε ξεκάθαρη η φιλοσοφία των millenials, οι ανάγκες τους, η δυναμική και τα όνειρα των νέων γυναικών και ο εργασιακός χώρος όπως θα έπρεπε να είναι στο The Bold Type.

Για καλή μας τύχη και προς μεγάλη μας χαρά, αυτές οι 3 girly σειρές θα επιστρέψουν με καινούρια επεισόδια κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τη συνέχεια. Παρακάτω θα ανακαλύψετε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το μεγάλο come back.

Sex and the City

dd2e41c4-4b3a-4d89-93b2-d2f188c98896-gettyimages-182332610.jpg

To μείζον θέμα στο remake της αγαπημένης σειράς, το οποίο έχει τον τίτλο "And Just Like That", είναι η απουσία της διάσημης Samantha Jones. Η δυναμική και η σημαντικότητα αυτού του χαρακτήρα στην πλοκή του σεναρίου είναι απόλυτα γνωστό στους παραγωγούς και στους δημιουργούς, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να μην είναι η απουσία της πολύ αισθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να προστεθούν στους κεντρικούς χαρακτήρες, 3 ρόλοι, οι οποίοι θα αποτελούνται από μαύρες γυναίκες, θέλοντας έτσι να χαρίσουν δυναμική και να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού. Η ταυτότητά τους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά θα είναι πολύ κοντά στους βασικούς χαρακτήρες των Carrie, Charlotte και Miranda. Μία επιστροφή που μας εντυπωσίασε και μας ξάφνιασε, διότι δεν είχε ανακοινωθεί από την αρχή, είναι αυτή του Aidan ενώ από την άλλη πλευρά, ο "Mr Big" θα απουσιάζει ενώ αν εμφανιστεί θα το κάνει σαν guest. Η σειρά θα προβληθεί από την HBO Max και θα αποτελείται από 10 επεισόδια μισής ώρας.

Emily in Paris

180957083-2744104532567283-2644686637786315455-n.jpg
Image source: @emilyinparis

Αν και την Τετάρτη στις 11 Νοεμβρίου 2020, η διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix είχε επιβεβαιώσει την επιστροφή του Emily in Paris σε μία δεύτερη σεζόν, περιμέναμε με αγωνία την έναρξη των γυρισμάτων αλλά και περισσότερες αποκαλύψεις. Αυτό έγινε ακριβώς δύο μέρες πριν, την Τρίτη 4 Μαΐου 2021, με μία σειρά από φωτογραφίες στον λογαριασμό της σειρά στο Instagram.

Ο επίσημος λογαριασμός Instagram της Netflix για την Emily στο Παρίσι ανακοίνωσε ότι η σεζόν 2 επιστρέφει στην παραγωγή μέσω ενός video στο οποίο το καστ μοιράζεται τα καλά νέα. Οι Collins, Ashley Park (Mindy), Bravo, William Abadie (Antoine), Samuel Arnold (Julien), Leroy-Beaulieu, Bruno Gouery (Luc) και Camille Razat (Camille) είναι αυτοί που εμφανίζονται. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Μαίου. Η πρωταγωνίστρια δε γνωρίζει πολλά για τη νέα σεζόν κυρίως για τη σχέση της με τον Lucas Bravo, καθώς η Camille βρίσκεται ακόμα ανάμεσά τους.

«Δεν ξέρω τι γράφουν αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω ότι θα ήταν λίγο νωρίς για την Emily να κλειδώσει κάτι. Νομίζω ότι εξακολουθεί να διερευνά τις προοπτικές. Ειλικρινά, νομίζω ότι η Emily δεν ξέρει καν τι θα συμβεί και αυτή είναι η ομορφιά του τρόπου με τον οποίο γράφεται το σενάριο. Δεν έχει βρει ακόμη όλες τις ιδιότητες που ίσως αναζητά. Ωστόσο, υπάρχει αυτή η σχέση με τον Gabriel, αλλά τώρα έχει την Camille σε αυτό το τρίγωνο αγάπης, οπότε νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα αλλά και περιπέτειες που θα τη βοηθήσουν να συνεχίσει να βρίσκει τον εαυτό της», είπε η Collins.

The Bold Type

579x325-q100-6d66908c01d0066b4bb4a07e37930765.jpeg

Στις 9 Απριλίου ανακοινώθηκε ότι η 5η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο Freeform στις 26 Μαΐου και στο Hulu στις 27 Μαΐου! Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση για το πότε θα κάνει την παρουσία του στο Netflix, στο οποίο είχαμε παρακολουθήσει και τους προηγούμενους 4 κύκλους, αλλά οι φήμες λένε πως αυτό θα γίνει αρκετά σύντομα. Δυστυχώς η νέα αυτή σεζόν θα είναι και η τελευταία και σε αντίθεση με τις προηγούμενες που είχαν πάνω από 10 επεισόδια, η συγκεκριμένη θα αποτελείται μόλις από 6.

Η 4η σεζόν μας άφησε με πολλά ερωτηματικά, κυρίως της σχέσης Richard- Sutton, οι οποίοι χώρισαν λίγο μετά το γάμο τους. Ωστόσο, ο Showrunner Wendy Straker Hauser είπε στην TV Line ότι δεν αποκλείει τη συμφιλίωση μεταξύ του ζευγαριού. Άρα, θα είναι ξανά μαζί ο Richard και η Sutton; Θα γίνει η Jane editor in chief του Scarlet; Θα κερδίσει η Kat τον κόσμο με τις απίστευτες δεξιότητές της στο κοινό; Θα σταματήσουν ποτέ να αποκαλούν τον ιστότοπο «the dot com»; Μερικές από τις πολλές απορίες που έχουμε. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες ημέρες για να τα μάθουμε όλα!