fbpixel

Search icon
Search
Selena Gomez: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τη μητρότητα και το ελπιδοφόρο μήνυμα
PEOPLE & MOMENTS

Selena Gomez: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τη μητρότητα και το ελπιδοφόρο μήνυμα

Μία γυναίκα που έχει περάσει πραγματικά πολλά...


Έχει δει πολλές φορές τα «φώτα» να στρέφονται επάνω της και δυστυχώς, έχει κληθεί να διαχειριστεί πολλά, διαφορετικά σχόλια με φόντο την εικόνα και την εμφάνισή της, σε περιόδους της ζωής της όπου η ίδια έδινε τις δικές της, σκληρές μάχες. Η Selena Gomez, έρχεται για μία ακόμη φορά να μας υπενθυμίσει πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω από όλη τη λάμψη και τα φώτα που συνοδεύουν τους celebrities και μιλάει ανοικτά για το θέμα της μητρότητας και την περιπέτειά της.

Τα λόγια της συγκλονίζουν!

Η σκληρή πραγματικότητα

Η ζωή της είναι γεμάτη σταθμούς. Σε πολύ μικρή ηλικία έκανε το δικό της μεγάλο step και γνώρισε απίστευτη επιτυχία, με αποτέλεσμα να στραφούν πολλά βλέμματα επάνω της. Όλα άλλαξαν από τη μία στιγμή στην άλλη και η Selena Gomez δεν ήταν απλά ένα κορίτσι με ταλέντο, αλλά ένα super-hot πρόσωπο, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο των διεθνών media. Διέγραψε μία λαμπρή πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και λίγο μετά, δοκίμασε τις δυνάμεις της και σε άλλους τομείς, ενώ έκανε και το δικό της επιχειρηματικό βήμα, λανσάροντας ένα νέο brand καλλυντικών, τη Rare Beauty, που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία. 


Σήμερα, βρίσκεται στη λίστα δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ, ωστόσο, για να φτάσει σε αυτό το σημείο έπρεπε να περάσει πολλά. Σε προσωπικό επίπεδο, δοκιμάστηκε έντονα. Κάθε της βήμα έκρυβε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Ακόμη και η εικόνα της αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης, με τα hate comments στα social media να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Ο κόσμος έκρινε την εξωτερική της εμφάνιση και τις αλλαγές που υπήρξαν, δίχως να γνωρίζει τι συνέβαινε πραγματικά, την ώρα που η ίδια παρέμενε σιωπηλή, δίνοντας τις δικές της μάχες. Έκανε μεταμόσχευση νεφρού, διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, πάλεψε με τον λύκο και αναζήτησε θεραπεία σε κέντρο ψυχικής υγείας. Όλα αυτά, μέσα σε διάστημα μηνών και λίγων μόλις ετών. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, τίποτα δεν ήταν απλό. Η Selena έπρεπε να διαχειριστεί όλη αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα, όταν ΟΛΟΙ αγνοούσαν την αλήθεια και βγήκε πιο δυνατή. Βρήκε τη δύναμη να μιλήσει δημόσια, να τοποθετηθεί, να δώσει τις δικές της απαντήσεις και τώρα, μίλησε ανοικτά και για νέα άλλο, πολύ σημαντικό θέμα. Αυτό της μητρότητας, με τα λόγια της να συγκλονίζουν...

Η συγκλονιστική αποκάλυψη

Η διάσημη star και επιχειρηματίας, παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- ότι δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει τα δικά της παιδιά. «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό... Δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά. Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό...», ανέφερε αρχικά η Selena, που πλέον μπορεί να μιλήσει ανοικτά για όλο αυτό, έχοντας δουλέψει πολύ εσωτερικά. Προσπάθησε να βρει τον τρόπο, προσπάθησε να βρει πρώτα η ίδια τις απαντήσεις και μετά, τοποθετήθηκε και δημόσια.

«Πλέον, μπορώ να πω πως είμαι πολύ καλύτερα με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι για παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, τα οποία είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά για εμένα θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δε με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου», συνέχισε η Gomez και κάπως έτσι, επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνωρίζαμε... Είναι μία γυναίκα που ξέρει να παλέυει και δε φοβάται τα δύσκολα. Αντιθέτως, κοιτάζει στα μάτια την -σκληρή- πραγματικότητα και προχωράει, αποτελώντας το ιδανικό παράδειγμα για κάθε άνθρωπο -άνδρα ή γυναίκα- που αντιμετωπίζει τέτοιου μεγέθους δυσκολίες στη ζωή του και αισθάνεται μόνος.


Εκείνη, εκτός από τις δικές της δοκιμασίες, ψυχικές και σωματικές, έπρεπε να διαχειριστεί και έναν κόσμο -αυτόν των social media- που έμοιαζε να στέκεται σε πολλές περιπτώσεις απέναντί της, χωρίς πραγματικό λόγο. Την έκριναν για το βάρος και την εξωτερική της εμφάνιση, για τις αλλαγές στην εικόνα της, για όλα... Η ίδια, δεν έδωσε ποτέ ανάλογες απαντήσεις και προτιμούσε να κάνει focus στον εαυτό της και μίλησε δημόσια για όσα αντιμετώπιζε, μόνο όταν αισθάνθηκε έτοιμη. Η Selena πλέον μοιάζει να είναι πιο ήρεμη και βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της προσωπικής της ζωής, έχοντας τον Benny Blanco στο πλευρό της, για τον οποίο μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια: «Ποτέ δε με έχουν αγαπήσει με αυτόν τον τρόπο. Ήταν απλά ένα φως. Ένα απόλυτο φως στη ζωή μου. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Μου αρέσει πολύ να του λέω τα πάντα».