fbpixel

Search icon
Search
Season of change: Ο πολυτελής οίκος που ανανέωσε το κλασικό λογότυπο του
FASHION NEWS

Season of change: Ο πολυτελής οίκος που ανανέωσε το κλασικό λογότυπο του

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας!

Η MCM ανανεώνει το λογότυπό της και λανσάρει το νέο Lauretos

mcm-himmel-5-4-3.jpg

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 ο πολυτελής γερμανικός οίκος μόδας MCM αναναιώνει το εμβληματικό του λογότυπο Visetos με ένα καινούργιο μονόγραμμα, που εύστοχα ονομάζεται "Lauretos". Το εξυγχρονισμένο λογότυπο, είναι εμπνευσμένο από το μοτίβο της «Δάφνης» του οίκου, και χαρακτηρίζεται από ένα καθαρό και μοντέρνο design.

Η νέα συλλογή SS24 του οίκου επαναπροσδιορίζει τους σχεδιαστικούς κώδικες της MCM που έχουν διαμορφώσει τη διάσημη οπτική υπογραφή της από το 1976. Ξεκινώντας με το ανανεωμένο λογότυπο, κάθε σχεδιαστικός πυλώνας έχει διαμορφωθεί μέσα από μια αλληλεπίδραση μεγέθους & κλίμακας, εισάγοντας μια νέα οπτική ταυτότητα που έχει τις ρίζες της τόσο στην κληρονομιά όσο και σε ένα όραμα για το μέλλον. Το νέο λογότυπο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη «Δάφνη», η οποία σηματοδοτεί τη νίκη και τη διαρκή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.

Το Lauretos, ακρογωνιαίος λίθος της συλλογής SS24, αποδομεί το κλασικό μοτίβο Visetos της MCM στο σύμβολο Laurel. Καθαρό και ισχυρό, το καινούργιο λογότυπο εισάγει μια σύγχρονη σύνθεση που δίνει νέα πνοή στον εμβληματικό στυλ της μάρκας με μοντέρνο και κομψό τρόπο.

Διαθέσιμη σε καμβά με επικάλυψη και ζακάρ, η σειρά Lauretos περιλαμβάνει κλασικά σχέδια όπως τα αγαπημένα στυλ Weekender, Liz Shopper, Munich Tote Bag και Boston Bag, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τη νέα Triangle bag καθώς και την πλήρη σειρά με αξεσουάρ. Η συλλογή είναι βασισμένη στη δέσμευση της MCM για ελευθερία κινήσεων και δίνει τη δυνατότητα να φοράει κανείς την τσάντα με τον δικό του τρόπο.

Tα ανανεωμένα πολυκαταστήματα notos γιορτάζουν την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου

img-8718-hdr.jpg

Τα notos εγκαινιάζουν μία νέα εποχή για το brand και γίνονται για ακόμη μία φορά ο απόλυτος Χριστουγεννιάτικος προορισμός. Η εορταστική Shopping εμπειρία ξεκινάει από τις νέες Xmas βιτρίνες. Κομψά σύνολα για όλη την εορταστική περίοδο καθώς και κορυφαίες προτάσεις Χριστουγεννιάτικων δώρων περιμένουν τους επισκέπτες των πολυκαταστημάτων.

Η ιδιαίτερα εντυπωσιακή εορταστική ατμόσφαιρα ξεκινά από τα 3D Χριστουγεννιάτικα εικαστικά και το συνολικό διάκοσμο τόσο μέσα στις βιτρίνες όσο και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Με το motto My Christmas – My notos τα πολυκαταστήματα συνδυάζουν την Χριστουγεννιάτικη shopping εμπειρία με την εορταστική διάθεση!

Πρωτότυπες και ευφάνταστες προτάσεις Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για κάθε γούστο, ύφος και ηλικία σας περιμένουν στα Xmas Markets Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Στο ισόγειο του notos Αθήνας θα ανακαλύψετε το νέο Χριστουγεννιάτικο χώρο, με τις best of επιλογές για τα δώρα των γιορτών. Μεταξύ άλλων θα βρείτε, τα πιο sparkling στολίδια για τον χώρο σας καθώς και τα πιο festive ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά για όλους τους αγαπημένους σας.

Στην Θεσσαλονίκη, στη στοά Χιρς ξεχωριστή θέση έχει το μικρό Χριστουγεννιάτικο «χωριό» δίπλα στα στολισμένα δέντρα. Ένας εντυπωσιακός χώρος από πολύχρωμες ρόδες, χριστουγεννιάτικα χρωματιστά σπιτάκια, μικρά καρουσέλ, χιονισμένα έλατα, την πίστα πατινάζ και τους χριστουγεννιάτικους καρυοθραύστες παραταγμένους και έτοιμους να μας παρασύρουν σε ένα κόσμο μαγικό. Αφεθείτε στην μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα στα ανανεωμένα Χριστουγεννιάτικα πολυκαταστήματα notos, διαλέξτε τα δώρα των γιορτών και απολαύστε την καλύτερη εμπειρία shopping!

Style & Seduction in Calzedonia’s FW23-24 collection

modc2029-2.jpg

Ο αισθησιασμός είναι το σύνθημα για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας του leader brand στο σύμπαν του legwear. Η νέα συλλογή Calzedonia παρουσιάζει μια τολμηρή, σαγηνευτική θηλυκότητα που ενισχύει τη σιλουέτα και τη γυναικεία γοητεία.

Η φροντίδα και η προσοχή στη λεπτομέρεια διανθίζουν τη μεγάλη γκάμα από διάφανα καλσόν, hold-ups και ζαρτιέρες - στρας, χάντρες και δαντέλες που πρωταγωνιστούν στη σειρά Sensual Sheer.
Μία σειρά που έχει σχεδιαστεί για ιδιαίτερες στιγμές και την απόλυτη έκφραση της θηλυκότητας.
Το super model από τη Γερμανία, Toni Garrn εκφράζει το αισθησιακό στυλ της Calzedonia για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, με τη σύγχρονη κομψότητα και ομορφιά της.

Μετά την περσινή επιτυχία, οι δαντελένιες ολόσωμες φόρμες, αυστηρά σε μαύρο χρώμα, επιστρέφουν και φέτος. Επίσης, δυνατή παρουσία έχουν τα διχτυωτά καλσόν, ένα must-have για κάθε γκαρνταρόμπα τα οποία διατίθενται σε γεωμετρικά, floral και animal print σχέδια, σε αποχρώσεις του burgundy και του cornflower blue, στις νέες αποχρώσεις της συλλογής μαζί με τα κλασικά houndstooth και τα tartan prints σε ουδέτερα χρώματα και στην εποχική παλέτα. Πιο θηλυκή από ποτέ, η συλλογή FW23-24 της Calzedonia είναι μια πραγματική δήλωση αγάπης και ελευθερίας.

Studio Nicholson + Zara

zara.jpg

Με βάση την επιτυχία της περσινής συνεργασίας, η Studio Nicholson + Zara ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, για να δημιουργήσουν την 3η limited edition collection, προσθέτοντας για πρώτη φορά γυναικεία ρούχα. Το παγκόσμιο λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2023, με γυναικεία, ανδρικά και οικιακά είδη να συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν την ισχυρή δημιουργική συμμαχία.

Timeless Sensory Silhouettes, for Modern Living» είναι ο τίτλος που δόθηκε στη διαδικασία σχεδιασμού που δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή και δημιουργικό διευθυντή του Studio Nicholson, Nick Wakeman και τη Zara. Τα σημεία επαφής και στις 3 συλλογές είναι μια επέκταση του τρόπου ζωής της Wakeman, αποτελούν παράδειγμα του γούστου, του στιλ και της προσέγγισης της να επικεντρώνεται πάντα στα υλικά στον πυρήνα.

Οι σιλουέτες Studio Nicholson + Zara Womenswear είναι κατασκευασμένες με το συνηθισμένο πνεύμα και την αυστηρότητα του Nick Wakeman. Μια επιλογή από αποδομημένα κλασικά που μιλούν την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με την αρθρωτή γκαρνταρόμπα του Studio Nicholson, υπάρχει μια προοδευτική αίσθηση σε κάθε αντικείμενο. Ένα μείγμα καλά καθορισμένης, γωνιακής νεωτερικότητας που εκτελείται με προηγμένες κατασκευές βρίσκεται στον πυρήνα αυτών των καθαρών, ζωντανών σχημάτων. Οι καταναλωτές μπορούν να περιμένουν να βρουν μια χαρακτηριστική τάφρο από οργανικό βαμβάκι ή μια επιλογή pop over jacket με επένδυση για ψυχρότερα κλίματα μονωμένα με ανακυκλωμένο πούπουλο (και ένα αδιάβροχο ανακυκλωμένο νάιλον εξωτερικό). 

Είτε πρόκειται για ένα αξιόπιστο παντελόνι με όγκο πιέτας σε μαλλί πιστοποιημένο από το Responsible Wool Standard (RWS), ένα φόρεμα με ζώνη από οργανικό βαμβάκι, αριθμούς τζιν boxfresh από οργανικό βαμβάκι ή πλεκτά cocooning σε ανακυκλωμένα μείγματα κασμίρ, αυτά είναι υφάσματα με αποδεδειγμένη αξία. Τα υποδήματα και τα αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα από δέρμα επιμελούς προέλευσης - περιλαμβάνονται σκόπιμα για να ολοκληρώσουν την ντουλάπα της κάψουλας και να βεβαιωθούν ότι η απτική στάση δεν σταματά στα ρούχα. Ο Nick Wakeman έχει φροντίσει να υπάρχει εναλλαξιμότητα σε όλες τις εμφανίσεις.