fbpixel

Search icon
Search
Σε μια από τις πιo εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας, αυτό το resort μας καλεί να αφεθούμε στην ενέργεια του Αιγαίου
MAGAZINE

Σε μια από τις πιo εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας, αυτό το resort μας καλεί να αφεθούμε στην ενέργεια του Αιγαίου

Το Cape Sounio θα σας κλέψει την καρδιά με τη μαγευτική του αύρα


Σε μια από τις πιo εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας, το Cape Sounio μας καλεί να αφεθούμε στην ενέργεια του Αιγαίου. Δείχνοντας ευλάβεια προς τη φύση και την αρχαιολογική κληρονομιά που το περιβάλλει, το resort χαρακτηρίζεται από την απρόσκοπτη ροή του μέσα με το έξω, αποκαλύπτοντας εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους ενιαίους που υπογραμμίζουν την αίσθηση ελευθερίας. Τα bungalows, οι σουίτες και οι βίλες με τις νέες ιδιωτικές πισίνες με επένδυση από γκρι μάρμαρο Αλιβερίου ή πράσινα Subakumi tiles, σε αμφιθεατρική διάταξη, διαμορφώθηκαν με φυσικά υλικά που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον.

Ποιότητα και σύνδεση με τη φύση

01-at-a-glance-dream-villa-sea-temple-view.jpg

Το εμβληματικό κεντρικό κτίριο με επένδυση από πωρόλιθο Χίου σε ροζ ώχρα, εμπνέεται από τη συμμετρία των αρχαιοελληνικών ναών. Στην είσοδό του, οι επισκέπτες συναντούν πληθώρα από πήλινα πιθάρια, ενώ στο ανανεωμένο lobby πρωταγωνιστούν ένα μεταλλικό γλυπτό του Takis και δύο site -specific installations της εικαστικού Νεφέλης Μασσία με φωτιζόμενο plexi glass. Όσον αφορά στα ανακαινισμένα δωμάτια, αυτά αναδεικνύουν μια ουσιαστική πολυτέλεια, συνώνυμη της εξαιρετικής αισθητικής του ξενοδοχείου, με λευκούς και γήινους τόνους, αιθέρια φυσικά υφάσματα, ξύλινες επενδύσεις και μάρμαρο. Δημιουργώντας ένα raw αίσθημα σύνδεσης με τη φύση, τα μπάνια τους διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα δίπλα από βράχους ή πέτρινα στοιχεία.

Αυθεντικές ανακαλύψεις

pps-cape-sounio-1211.jpg

Από την εντυπωσιακή Pine Hill Villa στον μικρό λόφο με τη θέα, τα ατόφια φυσικά υλικά και την ανεπιτήδευτη διακόσμηση που δημιουργεί την αίσθηση ενός ήρεμου σπιτιού, μέχρι τα πέντε εστιατόρια με την καθηλωτική θέα στη θάλασσα και στο Ναό, όλα συνθέτουν έναν ειδυλλιακό προορισμό. Η φιλοξενία απογειώνεται με μια επίσκεψη στις δύο παραλίες του ξενοδοχείου και στο Ploe Spa, αλλά και με δραστηριότητες εξερεύνησης στη φύση και στη θάλασσα.

new-exquisite-villas-blend-into-the-unspoiled-idyllic-landscape-offering-ultimate-privacy-and-comfortgrecotelcapesounio-athensriviera-rivieraretreat-templeofposeidon.jpg


Το εμβληματικό resort της Grecotel, Cape Sounio, δεσπόζει στην πιο εντυπωσιακή τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, προσφέροντας μαγευτική, ανεμπόδιστη θέα προς τον ναό του Ποσειδώνακαι με ανανεωμένους χώρους υψηλής αισθητικής μας προσκαλεί να ζήσουμε τη νέα εποχή του.

Info: 67o χλμ. Αθηνών-Σουνίου, τηλ.: 22920 69700, capesounio.com, FacebookInstagram.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024