fbpixel

Search icon
Search
Save the Date: Ένα 3ήμερο event αφιερωμένο στον θηλασμό
HEALTH

Save the Date: Ένα 3ήμερο event αφιερωμένο στον θηλασμό

Από 1 μέχρι 3 Νοεμβρίου η Κλινική Γένεσις σας περιμένει για να μάθετε τα πάντα γι' αυτήν τη μοναδική εμπειρία


Ο θηλασμός αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας. Είναι ο απόλυτος δεσμός σύνδεσης της μητέρας με το νεογέννητο μωρό της. Κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας, το βρέφος τρέφεται µε το πλέον καταλληλότερο γάλα, το γάλα της μαμάς του. Η ωκυτοκίνη, η «ορμόνη της αγάπης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η οποία παράγεται κατά τη διάρκεια του θηλασμού, συνεισφέρει στη δημιουργία ενός μοναδικού δεσμού ανάμεσα σε αυτήν και το παιδί, ενώ η προλακτίνη, προκαλεί αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης.

Για πολλές γυναίκες αυτή η διαδικασία είναι ένα απαιτητικό ταξίδι και γι' αυτό θέλουν να είναι ενημερωμένες για όλα τα ενδεχόμενα με τα οποία μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπες. Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, η Κλινική Γένεσις οργανώνει για όλες τις εγκυμονούσες και τις νέες μητέρες ένα 3 ήμερο event, από τις 1 μέχρι τις 3 Νοεμβρίου. Στόχος του είναι να λάβουν όλες τις πολύτιμες γνώσεις και να λύσουν κάθε τυχόν απορία που μπορεί να προκύψει.

fb-post-genesis-breastfeeding-011124.jpg

Save the Dates 

Το event θα διαρκέσει τρεις ημέρες (1, 2, 3 Νοεμβρίου), με διαφορετική θεματολογία την κάθε ημέρα:

1η Ημέρα (Παρασκευή):
Θα επικεντρωθούμε στη σημασία του θηλασμού στην καθημερινότητα και στον πρώτο θηλασμό. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πρακτικό μάθημα θηλασμού από εξειδικευμένους επαγγελματίες και να συμμετέχετε σε μάθημα γυμναστικής για εγκύους.

2η Ημέρα (Σάββατο):
Θα αντιμετωπίσουμε τα συχνότερα προβλήματα στον θηλασμό, με θέματα όπως η ψυχολογία και το σεξ κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να φροντίζετε το μωράκι σας μέσα από ένα πρακτικό μάθημα μπάνιου και περιποίησης νεογνού.

3η Ημέρα (Κυριακή):
Αφιερωμένη ημέρα στην ενημέρωση για τον θηλασμό πρόωρων νεογνών και τις πρώτες βοήθειες σε βρέφη και παιδιά. Οι μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και πρακτικά μαθήματα θηλασμού και μπάνιου.

Δηλώστε συμμετοχή στο: “Το δώρο του θηλασμού”: Ένα 3-day event από την Κλινική Γένεσις - ΓΕΝΕΣΙΣ (genesishospital.gr)

Book your seats now

Αν θέλετε να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία, κάντε κράτηση τώρα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μην χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας ως μητέρα και να μάθετε από τους ειδικούς.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ταξίδι του θηλασμού!

Χορηγοί: Babylino Sensitive, Frisomum, storgi.gr, ameda

Info: Κλινική Γένεσις, Τέρμα 17η Νοέμβρη, Πυλαία

Tel: 2310 984 000

Site: www.genesishospital.gr