fbpixel

Search icon
Search
Σας έλειψε να ταξιδεύετε; Δοκιμάστε τώρα 5 online εμπειρίες που προσφέρει το Airbnb
ESCAPE

Σας έλειψε να ταξιδεύετε; Δοκιμάστε τώρα 5 online εμπειρίες που προσφέρει το Airbnb

Δώστε άλλη πνοή στο lockdown


Νιώθετε -και εσείς- πως σας λείπει η αίσθηση της απογείωσης του αεροπλάνου; Τώρα, με τις online εμπειρίες που προσφέρει η Airbnb θα μπορέσετε να ταξιδέψετε στον κόσμο από το σπίτι σας και να μάθετε διαφορετικά πράγματα από μοναδικά courses. Μέσα από την οθόνη θα αλληλεπιδράσετε, και θα γίνετε ξανά «φιλοξενούμενοι» σε μάγειρες, σε καλλιτέχνες, σε αστρολόγους, ακόμη και σε ολυμπιονίκες. Αυτοί οι εξειδικευμένοι ειδικοί θα σας βάλουν στο σπίτι τους και θα σας διδάξουν όλα όσα γνωρίζουν καλύτερα. Μια απομακρυσμένη αλλά πολύ αναγκαία απόδραση, σας περιμένει.  

Παρακάτω θα ανακαλύψετε μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες που βρήκαμε!

Drink and Draw

drin-and-draw.jpg

Γνωρίστε τους ιδρυτές του Lisboa Social Press, Tom and Jilly, για το Digital Drink & Draw εργαστήριο τους στη Λισσαβόνα. Θα απολαύσετε μια διαδραστική συνεδρία, όπου θα σας προσκαλέσουν στα εικονικά τους studios και θα σας οδηγήσουν σε μια σειρά παιχνιδιών και ασκήσεων που έχουν σχεδιαστεί ακόμη και για αρχάριους. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μισό, θα χαλαρώσετε τους καρπούς σας με αντικείμενα που έχετε στο σπίτι σας και στη δεύτερη ώρα, θα κληθείτε να στρέψετε την προσοχή σας σε κάποια πορτρέτα πριν παίξετε το διάσημο "Guess Who". Θα λάβετε επίσης μερικά tips για το πως να δημιουργείτε περιοχές φωτός και σκιάς στα σχέδιά σας και στη συνέχεια θα δείτε μερικά παραδείγματα διάσημων καλλιτεχνών που χρησιμοποίησαν αυτές τις τεχνικές. Τέλος, μην ξεχάσετε να επιλέξετε ένα ποτό της επιλογής σας και να το φέρετε στο τραπέζι για μια χαλαρή και γεμάτη διασκέδαση συνεδρία. 

Make Swedish Pastries with a Pro Baker

airbnb-cinnamon.jpg

Η Lhéa θα σας καλωσορίσει σχεδόν στην κουζίνα της στη Στοκχόλμη για αυτήν την online τάξη. Θα σας δώσει πληροφορίες για τη σουηδική οικογενειακή ζωή, θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής, και φυσικά θα σας βοηθήσει να φτιάξετε μερικές νόστιμες λιχουδιές. Για αυτό το course έχει επιλέξει την απόλυτα σουηδική συνταγή που δεν είναι άλλη από τα Cinnamon - Cardamon buns. Μάλιστα, μπορείτε να μπείτε και σε ειδικά γκρούπς με τους φίλους σας για να κάνετε την εμπειρία ακόμη πιο εξατομικευμένη. Όπως αναφέρει η ίδια, στο Make Swedish Pastries with a Pro Baker θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε όλοι στην ίδια κουζίνα και θα καταφέρετε να της διδάξετε και τις δικές σας παραδόσεις. 

Private Astrology Reading and Natal Chart

airbnb-natal-chart.jpg

Η κύρια ιδέα της Luiza είναι να χρησιμοποιήσετε την αστρολογία και πιο συγκεκριμένα το γενέθλιο χάρτη σας, για να βοηθηθείτε να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Εκτός από την αστρολογική ερμηνεία θα χρησιμοποιήσετε και την τέχνη σε διάφορα σημεία της συνεδρίας σας. Μάλιστα, μετά το τέλος θα έχετε την ευκαιρία να σας σταλεί στο προσωπικό σας email ένας πολύ διευκρινιστικός οδηγός που θα κρατήσετε για όλη σας τη ζωή. Η ακριβής ανάγνωση που θα σας δοθεί θα επικεντρωθεί στην ερμηνεία του ήλιο και της σελήνης σας, στο πως χτίστηκε η προσωπικότητά σας, στις θέσεις της Αφροδίτης, του Άρη αλλά και του Κρόνου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η έννοια της γεωμετρίας του προσωπικού χάρτη και οι πιο σημαντικές πτυχές του που είναι οι γωνίες μεταξύ των πλανητών. Το Private Astrology Reading and Natal Chart είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε. 

Skincare and Natural Cosmetics Workshop

skincare-airbnb.jpg

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαδικτυακού εργαστηρίου, θα δείτε μαζί με τη Beatrice πώς μπορείτε να φτιάξετε φυσικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος στο σπίτι με απλά υλικά. Θα παρασκευάσετε δύο φυσικές συνταγές: μια για απολέπιση προσώπου και μια για απολέπιση σώματος. Όπως γνωρίζετε αυτή η μέθοδος είναι ζωτικής σημασίας για να έχετε καθαρό και λαμπερό δέρμα και αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το course είναι πως θα αναφερθείτε στους διαφορετικούς τύπους δέρματος και στις διάφορες θεραπείες ομορφιάς που απαιτούνται. Ακόμη, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη ρουτίνα ομορφιάς σας ή σχετικά με ορισμένα φυσικά συστατικά στο Skincare and Natural Cosmetics Workshop θα απαντηθούν. Τέλος, η ίδια, από το σπίτι της στο Μιλάνο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις συνήθειες ομορφιάς που ταιριάζουν, στο δέρμα και στον τρόπο ζωής σας. 

Meditation with a Japanese Buddhist Monk

meditation-1.jpg

Σε αυτήν την διαδικτυακή εμπειρία, μαζί με τον Kuniatsu θα μυηθείτε στις αρχές τους διαλογισμού.  Στην αρχή θα μοιραστεί μαζί σας όλα τα απαραίτητα σχετικά με την πρακτική του διαλογισμού του και στη συνέχεια, θα κάνετε δύο τύπους διαλογισμού μαζί του. Ο πρώτος είναι ένα mantra ψαλμίσματος για 20 λεπτά που σας επιτρέπει να "βυθιστείτε" στον εσωτερικό σας εαυτό και ακολούθως θα κάνετε έναν διαλογισμό αναπνοής 10 λεπτών. Τέλος, μπορείτε να μοιραστείτε τις ερωτήσεις και τις σκέψεις σας σχετικά με την πρακτική και φυσικά να του ζητήσετε μια περαιτέρω εμβάθυνση.