fbpixel

Search icon
Search
Santa's Wishlist: Εμπνευστείτε από τα φανταστικά Χριστουγεννιάτικα δώρα που επιλέγουμε για εμάς & όσους αγαπάμε
THE GIFT GUIDE

Santa's Wishlist: Εμπνευστείτε από τα φανταστικά Χριστουγεννιάτικα δώρα που επιλέγουμε για εμάς & όσους αγαπάμε

Η KALOGIROU αποτελεί τον No1 shopping προορισμό και τα φετινά Χριστούγεννα


Ο πιο εορταστικός μήνας του χρόνου είναι εδώ και πλέον στην ατμόσφαιρα έχει «μυρίσει» για τα καλά το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο κλίμα, που παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που μας επιβάλλει η επικαιρότητα αυτήν την περίοδο, εμείς δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε... Τι καλύτερο από μερικές στιγμές παρέα με τους αγαπημένους μας, τι πιο αναζωογονητικό από το να ξεπροβάλλει η χαρά των ημερών στα πρόσωπά τους μέσα από μοναδικά προσωπικά δώρα που τώρα έχουμε λίγο περισσότερο ανάγκη από άλλες χρονιές. Και αυτό γιατί, φέτος τα Χριστούγεννα μαθαίνουμε ότι η προσφορά είναι το μεγαλύτερο αγαθό, που μας δημιουργεί συναισθήματα γαλήνης, ευφορίας και απόλυτης ευτυχίας. Η προσφορά όχι μόνο σε όσους αγαπάμε, αλλά και στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Έτσι κι εμείς λοιπόν, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα επιλέξουμε από την KALOGIROU, τόσο για εμάς, όσο και για τους αγαπημένους μας, ώστε να αντλήσετε απεριόριστη έμπνευση και να κλέψετε εσείς φέτος τις καρδιές όλων!

Ελεονώρα Κανάκη, Style & Beauty Director GLOW

Φέτος τα Χριστούγεννα μάθαμε να αγαπάμε λίγο περισσότερο το σπίτι, γι' αυτό κι εγώ επιλέγω τα καλύτερα δώρα για εμένα και την κόρη μου -ιδανικά για fashionable σύνολα, τόσο για stay at home, όσο και για street style εμφανίσεις. Ζεστές, άνετες & cool, για την κόρη μου επιλέγω τις κλασικές UGG, το ιδανικό must-have για τις κρύες μέρες με μια μικρή δόση... λάμψης! Όσο για εμένα, I love tote bags, επειδή χωρούν τα πάντα, από τα τελείως απαραίτητα μέχρι και το laptop μου! Η Stand Studio είναι η τέλεια επιλογή για stylish looks όλη την ημέρα! 

For me

Tote bag, STAND STUDIO Lolita
BUY HERE
For me

For my daughter

UGG Classic Mini II Stars
BUY HERE
For my daughter


Αλίκη Σιάμκουρη, Fashion Editor GLOW

Αν υπάρχει ένα boot μοντέλο που έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν και έχει κατακλύσει τα social media αυτό είναι οι μπότες μέχρι το γόνατο με την τρακτερωτή σόλα σε στιλ γαλότσας. Διάφορα brands λάνσαραν τις δικές τους εκδοχές όμως εκείνη που σκαρφάλωσε στη λίστα του wishlist μου για τα φετινά Χριστούγεννα και θα ήθελα να με περιμένει κάτω από το δέντρο φέρει την υπογραφή της διάσημης street style star Pernille Teisbaek σε συνεργασία με το ιταλικό luxury label Gia Couture στο κλασσικό και ευκολοφόρετο μαύρο χρώμα. Στο σύντροφό μου σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα sneakers που είναι πάντα διαχρονικά και ευέλικτα καθώς μπορούν να τον συνοδεύσουν από το πρωί στη δουλειά μέχρι και μία απογευματινή βόλτα και να ολοκληρώνουν κάθε του σύνολο με στιλ και κομψότητα. Το ζευγάρι στο οποίο έχω καταλήξει είναι το Campo Chromefree του γαλλικού sustainable brand Veja.

For me

Γαλότσες, Gia Couture Borghini
BUY HERE
For me

For my boyfriend

White Sneakers, VEJA
BUY HERE
For my boyfriend


Καλλιρρόη Σιμιτζίδου, Fashion Editor GLOW.GR

Τα αξεσουάρ έχουν μία πολύ έντονη δυναμική στα σύνολα μας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και γι’ αυτό τα επιλέγω με ιδιαίτερη προσοχή. Αγαπημένα μου κομμάτια αυτής της κατηγορίας είναι οι τσάντες. Ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus έχει θέσει τα δικά του «θεμέλια» στο χώρο της μόδας, εντυπωσιάζοντας συνεχώς με τις δημιουργίες του αλλά και τον συνδυασμό απλότητας και μοντέρνας αισθητικής που «κρύβουν». Για τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν, αποφάσισα να χαρίσω στον εαυτό μου την τσάντα Le Bambino, για να μεγαλώσω τη συλλογή μου, χαρίζοντας την απόλυτη πνοή ανανέωσης. Η γιορτινή περίοδος «πλημμυρίζει» από αγάπη, θαλπωρή και θετικά συναισθήματα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τα να κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους, γεμίζοντας τους χαρά. Επιλέγω κάθε χρόνο να χαρίζω ένα δώρο στη μητέρα μου, το οποίο θα της προσφέρει διαχρονικότητα και πρακτικότητα. Φέτος, θα προτιμήσω ένα ζευγάρι από μαύρα chunky boots του brand Gianvito Rossi για άνετες και stylish εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

For me

Τσάντα Le Bambino, Jacquemus
BUY HERE
For me

For my mother

Chunky Boot, Gianvito Rossi 
BUY HERE 
For my mother

Κωνσταντίνος Τανιάς, Editor GLOW.GR

Για τις φετινές γιορτές, ξεχωρίζω από την τεράστια ποικιλία από luxury brand του e-shop kalogirou.com τα ιδιαίτερα αυτά σκουλαρίκια από DKNY για την καλύτερη φίλη μου, που είναι ό,τι πρέπει για X-mas gift και για εμφανίσεις με extra λάμψη και rock glam στοιχεία. Ειδικά γι’ αυτές τις ημέρες, αποτελούν must αξεσουάρ, καθώς χαρίζουν πόντους πολυτέλειας και το κατάλληλο pop up piece σε κάθε γυναικείου outfit! Όσο για εμένα, επιλέγω τα ultra stylish αρβυλάκια από τον οίκο Prada, τα οποία εκτός από ένα πολύ updated κομμάτι για τη συλλογή μου είναι, παράλληλα, εξαιρετικά άνετα για all day looks, ενώ ταιριάζουν τέλεια με τα cropped jeans που αγαπώ!

For me

Μποτάκια, PRADA
BUY HERE

For me

For my best friend

Σκουλαρίκια DKNY
BUY HERE

For my best friend


Βασιλική Δουκουμοπούλου, Editor in chief GLOW.GR

Τα φετινά Χριστούγεννα μαθαίνω και πάλι τι θα πει άνεση και στιλ. Επιλέγω κομμάτια που με κρατούν κομψή, άνετη και ταυτόχρονα πρόκειται να χαρίσουν στα σύνολά μου «αέρα» πολυτέλειας όλες τις ώρες της ημέρας -εντός κι εκτός σπιτιού. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγαπημένο must-have item, τα μοκασίνια -αγαπώ τα μαύρα που ταιριάζουν με όλα- επιλέγοντάς τα από το πρωί έως το βράδυ, είτε για απίθανα office look με κοστούμια ή με τα αγαπημένα μας τζιν για πιο casual εμφανίσεις. Για το δώρο μου φέτος λοιπόν, επιλέγω το μοντέλο Βικτώρια από τη σειρά της KALOGIROU, το οποίο θα είναι επίσης υπέροχο με μαύρο οπάκ καλσόν για super γιορτινές εμφανίσεις. Για ένα πρόσωπο που αγαπώ πολύ και που σκέφτομαι κάθε χρόνο, τον αγαπημένο μου παππού επιλέγω μια διαχρονική και κλασική επιλογή. Ένα Burberry all time classic φουλάρι, που θα του δίνει στιλ σε κάθε outfit και θα τον κρατάει ζεστό καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα. 

For me

Μοκασίνια Βικτώρια, KALOGIROU
BUY HERE
For me

For my grandfather

Φουλάρι, Burberry 
BUY HERE

For my grandfather