fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Sales 2022: 9 hot τάσεις που πρέπει να αποκτήσετε στις εκπτώσεις

Για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας


Sales 2022: 9 hot τάσεις που πρέπει να αποκτήσετε στις εκπτώσεις

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική ευκαιρία για ένα γρήγορο και «αναζωογονητικό» update στη συλλογή μας. Αυτό που αναζητούμε; Διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα εντυπωσιάζουν και θα μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Φυσικά, υπάρχουν και οι τάσεις που εμφανίζονται κάθε σεζόν και «απογειώνουν» κάθε look με μία μόλις κίνηση. 

Σύμμαχός μας στο φετινό sales shopping, είναι για ακόμα μια φορά το Mosty.com. Στον απόλυτο fashion προορισμό θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να δημιουργήσετε κομψές εικόνες. Για να ξεκινήσετε τώρα τις πιο οργανωμένες κι επιτυχημένες αγορές σας παρουσιάζουμε τα must-haves, στα οποία πρέπει να επενδύσετε.

Ανακαλύψτε τις καλύτερες τάσεις και αποκτήστε τες asap!

1. Oversized Shirt 

5a96c7bfa31db7270937f34a3d32f386.jpg
Style du monde

Τα πουκάμισα αποτελούν ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας συλλογής. Μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να χαρίσετε μία πινελιά ανανέωσης στην εικόνα σας, επενδύστε σε oversized σχέδια. Θα τα συναντήσετε τόσο σε μονοχρωμίες όσο και σε «παιχνιδιάρικα« μοτίβα που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το πολυπόθητο layering, καθώς έχετε τη δυνατότητα να τα συνδυάσετε με roll neck αλλά και με ακόμα ένα πουκάμισο. 

2. Sweater 

271200749-937873456848689-2588023600597520192-n.jpg
Image souce: @bubblyaquarius

Δεν γίνεται να υπάρξει ολοκληρωμένη winter collection χωρίς τα πλεκτά πουλόβερ. Καθώς αποτελούν μία καθημερινή, all day επιλογή, θα πρέπει να υπάρχει ποικιλία. Τα σχέδια είναι πολλά, για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών. Οι φετινές τάσεις έχουν ανάγκη από έντονα και φωτεινά χρώματα που θα συμβάλλουν και στην καλή διάθεση και ψυχολογία, εκτός από το στιλ σας. Από την άλλη πλευρά, τα neutrals θα σας χαρίσουν ιδιαίτερη ευελιξία. 

3. Blazers 

81b9f95cbba253b9c2cfc7bf839a7b2a.jpg

Τα σακάκια μπορούν να ταιριάξουν σε όλα τα σύνολά σας. Το άλλοτε, αποκλειστικά, office item έχει κερδίσει επάξια μία θέση στις εμφανίσεις μας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εκτός από τον fashionable χαρακτήρα που διαθέτει, είναι ιδανικό για τον χειμώνα, διότι συμβάλλει στη διαδικασία του layering και βοηθάει να διατηρούμε το σώμα μας στην απαραίτητη θερμοκρασία. Η μαύρη εκδοχή του είναι η πιο κλασική κι αυτή που χαρίζει μεγαλύτερη ευελιξία. Αν επιθυμείτε να πάτε το στιλ σας ένα «βήμα» παρακάτω, επενδύστε σε πιο statement κομμάτια, σε εκκεντρικές αποχρώσεις και φαρδιές γραμμές. 

4. Cardigan 

ecbb2c170f272d59c4488b7965711448.jpg
Image source: @elle.com

Το αγαπημένο κομμάτι των Γαλλίδων, έχει καταφέρει να γίνει key-item κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Κάθε σεζόν τα cardigans κάνουν την εμφάνισή τους όλο και πιο ανανεωμένα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε τα πιο stylish looks. Ταιριάζουν με όλα τα items της γκαρνταρόμπας σας, από denim pants μέχρι κολάν, φούστες, ακόμα και φορέματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να το αποκτήσετε. 

5. Dress 

e809530a294b8e78b25914549b5292a1.jpg
Style du monde

Τα φορέματα ταιριάζουν σε όλες τις εποχές, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας και περίστασης. Μας βοηθούν να δημιουργούμε επιτυχημένα σύνολα σε λίγα μόλις λεπτά. Κάθε new season, παρουσιάζονται καινούριες τάσεις, οι οποίες χαρίζουν έξτρα πόντους στην εικόνα μας. Για τη σεζόν που διανύουμε, σημαντικό ρόλο «παίζουν» τα leather dresses αλλά και τα πλεκτά designs. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. 

6. Glam 

65e50075c25358f1caa3e84139221009.jpg

Η λάμψη θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής περιόδου. Είναι σίγουρα το αγαπημένο μας και προσπαθούμε να το εντάξουμε στην εικόνα μας με κάθε ευκαιρία. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, σας προτείνουμε να μη χάνετε άλλο χρόνο. Θα λατρέψετε το αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μπορείτε να φορέσετε glam items, από το πρωί μέχρι το βράδυ, διότι θα συναντήσετε τα λαμπερά στοιχεία σε πλήθος κομματιών, όπως blazers, tops, pants αλλά και φορέματα. Ανακαλύψτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και... do it all the way!

7. Denim Pants 

69abc71fcdfa111b6bfb5b6a96b2fec8.jpg

Τα jeans δε γίνεται να λείπουν από καμία συλλογή, κι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα κατέχουν μία σημαντική θέση στην κατηγορία των τάσεων. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Χαρίστε ποικιλία στη winter collection σας, επιλέγοντας πολλά και διαφορετικά designs. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις «κατά γράμμα», οι πιο σκούρες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους.

8. Chunky Sole Boots 

bde1ed217c43311c8fd3909e65c66a6e.jpg

Αν θέλετε να επενδύσετε σ' ένα shoe design, το οποίο θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» σε όλες τις εμφανίσεις σας, ανεξαρτήτως περίστασης, τότε τα black chunky sole boots είναι αυτό που αναζητάτε. Κυριαρχούν εδώ και αρκετές σεζόν, με τις απανταχού fashionistas, να μας έχουν χαρίσει πολλές ιδέες για τα εντάξουμε στα σύνολά μας. Ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια, γι' αυτό και χαρακτηρίζονται ως key-items. 

9. Bright bags 

b4387313b50dfa5320549611a47d18ce.jpg
Image source: @theimpression

Συζητώντας για τάσεις δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις bright bags που έχουν «κατακλύσει» τις πιο fashionable εμφανίσεις. Η φωτεινές τσάντες είναι αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να «απογειώσει» την εικόνα της. Τα χρώματα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας είναι πολλά, ανάμεσά τους, το πράσινο, το κίτρινο, το κόκκινο αλλά και το χρώμα της χρονιάς, το μοβ. Μόλις τις δοκιμάσετε, θα δείτε την δυναμική του look σας να αλλάζει. 

1

Free Bird beige shirt

Mallory The Label BUY HERE

2

Braid oversized purple blouse

Nima BUY HERE

3

Airy black blazer

Milla BUY HERE

4

Beige cardigan

Milla BUY HERE

5

Tabac faux leather dress

Milla BUY HERE

6

Black Sequin Mini Dress

Miro BUY HERE

7

Crop denim pants

Manolo BUY HERE

8

Bloom black booties

Glamazones BUY HERE

9

Grace velvet bag

La Chaine BUY HERE

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com