fbpixel

Search icon
Search
Robbie Williams: Η ζωή του διάσημου pop idol γίνεται ταινία
PEOPLE & MOMENTS

Robbie Williams: Η ζωή του διάσημου pop idol γίνεται ταινία

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής


Δυναμικός, επιτυχημένος στη δουλειά του κι έχει βρει τον τρόπο πάντα να μας εκπλήσσει ευχάριστα! Ο Robbie Williams μάς έχει αποδείξει το ταλέντο του στη μουσική εδώ και δεκαετίες, ενώ δεν υπήρξαν λίγες φορές που δοκιμάστηκε και στον κινηματογράφο, φέρνοντας τη μία καλή κριτική μετά την άλλη εξαιτίας της προσεγμένης του δουλειάς. Πριν από μερικές ώρες, πληροφορηθήκαμε πως στο άμεσο μέλλον πρόκειται να δούμε τη συναρπαστική του ζωή να γίνεται ταινία, φέρνοντας στο προσκήνιο κάθε καλά κρυμμένη και ίσως πιο «σκοτεινή» πλευρά της επαγγελματικής του πορείας, κάνοντάς μας να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Πάμε να δούμε μία προς μία τις λεπτομέρειες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και αφορούν στην επερχόμενη ταινία!

The idea

9.jpg

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που παρουσίασαν αρχικά τα ξένα μέσα, πρόκειται για μία αυτοβιογραφική ταινία που θα πάρει τη θέση της στις οθόνες μας και θα αφορά στην πορεία και στα μικρά και μεγάλα βήματα του Robbie Williams, τα οποία πραγματοποίησε και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Συγκεκριμένα, μέσα από αυτήν την παραγωγή θα δούμε λεπτομερώς το πώς ο τραγουδιστής και σκηνοθέτης βρήκε τον τρόπο να διακριθεί, τι ήταν αυτό που τον έκανε από την αρχή να θεωρηθεί μοναδικός στο είδος του, καθώς και το ποιες ήταν οι πιο αδύναμες στιγμές του που τον έκαναν να μπει σε σκέψεις και να αναθεωρήσει.

Το film θα αφηγείται την ιστορία ενός από τους πιο επιτυχημένους pop stars του Ηνωμένου Βασιλείου, που γνώρισε τη φήμη αρχικά ως μέλος των "Take That" και στη συνέχεια ακολούθησε επιτυχημένη σόλο καριέρα, η οποία πολλές φορές ήταν αρκετά δύσκολη για τον ίδιο. Μάλιστα, η μουσική της πορείας του Williams θα συμπεριληφθεί στην ταινία και θα ηχογραφηθεί εκ νέου για να ταιριάζει με την ατμόσφαιρα, έχοντας σύγχρονο τόνο στο όλο concept.

Extra fact: Δύο άλμπουμ των "Take That" και δύο από τη σόλο καριέρα του συγκαταλέγονται στα 60 άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι τα περισσότερα από οποιουδήποτε άλλου καλλιτέχνη.

The details

11.jpg

Την είδηση για την κυκλοφορία της ταινίας, μοιράστηκε αυτός που θα την αναλάβει σκηνοθετικά, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον διάσημο και διακεκριμένο για τη δουλειά του στο "The Greatest Showman", Michael Gracey. Αναλυτικότερα, ο Gracey τόνισε σε συνέντευξή του στο Deadline πως η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να αναφέρει κάτι σχετικά με τον τίτλο ή την πλατφόρμα ψυχαγωγίας όπου θα είναι διαθέσιμη και θα μπορεί να την απολαύσει ο κόσμος. Άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει και το πότε περίπου θα κυκλοφορήσει, παρόλο που πολλοί αναφέρουν πως αυτό πρόκειται να γίνει μέσα στο 2022.

Χωρίς να μπορεί ακόμα να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, ο αυστραλιανός σκηνοθέτης δήλωσε πως το film θα πραγματεύεται την ιστορία ενός υπερήρωα που στην ουσία είναι ένας καθημερινός άνθρωπος, ο οποίος είχε μεγάλα όνειρα που ακολούθησε και τον οδήγησαν σε ένα απίστευτο σημείο. «Κατάφερε να πουλήσει 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε σε κάποια φάση της ζωής του ο τραγουδιστής κατά το παρελθόν υπέφερε από προβλήματα κατάθλιψης και κατάχρησης ουσιών, τα οποία θα παρουσιαστούν στην ταινία μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που συνέθεσαν την πορεία του.

Το σενάριο της ταινίας θα υπογράφεται από τον Michael Gracey, μαζί με τους Oliver Cole και Simon Gleeson, οι οποίοι κάνουν το ντεμπούτο τους ως σεναριογράφοι.

Stay tuned!