fbpixel

Search icon
Search
Ritz Club Paris: Η νέα εμπειρία εκλεπτυσμένου spa στο πιο ιστορικό ξενοδοχείο στην Πόλη του Φωτός
DESIGN NEWS

Ritz Club Paris: Η νέα εμπειρία εκλεπτυσμένου spa στο πιο ιστορικό ξενοδοχείο στην Πόλη του Φωτός

Η chic ιεροτελεστία περιποίησης που ήρθε για να μείνει


Διασχίζοντας την elegant Place Vendôme, ο δρόμος μας οδηγεί στον αριθμό 17. Η περίτεχνη είσοδος του ολοκαίνουργιου Ritz Club & Spa μας υποδέχεται με την πιο fresh και αναζωογονητική υπόσχεση. Το νέο spa του Ritz Health Club ήρθε για να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην πολυτελή περιποίηση. Ο chic παράδεισος του well being είναι γεγονός και κυριαρχεί ήδη στην A - list των expensive παροχών της γαλλικής πρωτεύουσας. Το beauty and body treatment έχει αποκτήσει μια εκλεπτυσμένη προσέγγιση, θέτοντας τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη σε προτεραιότητα. 

Ο χώρος έχει ανακαινιστεί και κατασκευαστεί από την αρχή, εφαρμόζοντας μια ολιστική λογική για το πιο επιτυχημένο και οργανωμένο αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εύκολη και άνετη δυνατότητα εισόδου. Πλέον, έχει δημιουργηθεί μια νέα είσοδος, η οποία εξυπηρετεί αποκλειστικά το spa, χωρίς να αναγκάζει το κοινό να εισέρχεται από την κεντρική reception του ξενοδοχείου. Χαλαρωτικές μελωδίες και μια luxurious συλλογή από πορσελάνινα λουλούδια βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, εισάγοντας τους visitors σε μια exclusive ατμόσφαιρα αρμονίας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε την relaxing εμπειρία μας με μια στάση στο Floral Bar. Γλυκές και φρέσκες μυρωδιές από το plant menu μας μυούν σιγά σιγά στην slow - living φιλοσοφία του. 

ritz-club-spa-jerome-galland-8.webp
Jerome Galland
flower.webp
Jerome Galland

Το Ritz Club & Spa αποτελεί το κατάλληλο καταφύγιο για να ανακουφιστούμε από την ένταση και να έρθουμε πιο κοντά στο σώμα και στο πνεύμα μας. Και όλα αυτά στην καρδιά του Παρισιού. Οι νέες καμπίνες περιποίησης έχουν κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να παρέχουν μια ευρεία γκάμα φροντίδας, από unique προϊόντα πρώτης ανάγκης,  έως μασάζ και θεραπείες προσώπου σε συνεργασία με το γαλλικό beauty brand, Biologique Recherche. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο αισθητηριακό experience παίζει η elite πισίνα, την οποία διαθέτει το club. 

ritz-club-paris-3.webp

Τα στοιχεία. τα οποία κυριαρχούν σε κάθε σουίτα ομορφιάς είναι οι natural, soft αποχρώσεις, καθώς και τα ζωντανά ανθισμένα λουλούδια. Ένας αριστοκρατικός floral κόσμος ανοίγεται μπροστά μας και περιμένει να μας αφηγηθεί την πιο ρομαντική ιστορία. Τα συναισθηματικά πρωτόκολλα των ελαίων από άνθη, αποτελούν μια ενδιαφέρουσα πρωτοτυπία, καθώς έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να συμβάλλον ενεργά στην κατάκτηση της επιθυμητής ισορροπίας και ευχάριστης ψυχικής διάθεσης. Τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα είναι τέσσερα και μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε από τα ονόματά τους, που είναι τα εξής: "Edelweiss, "Iris", "Jasmine" και "Ritual of the Rose". Είναι γοητευτικό και το background της κάθε ονομασίας, καθώς καθεμιά αντιστοιχεί και σε έναν inspiring χαρακτήρα που βρίσκεται κοντά στο Ritz. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι όλα τα έλαια είναι 100% φυσικά και κατασκευάζονται στη Γαλλία, στοιχείο που προσθέτει πλεονεκτήματα στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία της χρήσης τους. 

cambine.webp
Jerome Galland

Η συγκεκριμένη σειρά θεραπειών, η οποία βασίζεται στα συναισθηματικά πρωτόκολλα, έχει ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα των μασάζ, που ακολουθείται. Τα τέσσερα είδη που αναφέραμε, εξαρτώνται από την κάθε ανάγκη του σώματος και διακρίνονται από διαφορετική εθνική καταγωγή. Για παράδειγμα, το Ritual of the Rose είναι ταυτισμένο με μια ανατολίτικη ιεροτελεστία χαλάρωσης, με τα βήματα που εφαρμόζονται στο χαμάμ. Το "Iris", από την άλλη πλευρά, μας μυεί στην κορέατικη κουλτούρα, περιλαμβάνοντας ένα έντονο και τονωτικό τύπο μασάζ, το οποία βοηθά στην απελευθέρωση και στην πιο άνετη αναπνοή. 

Info: Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ,  17 Pl. Vendôme, 75001 Paris, Instagram: @ritzparis