fbpixel

Search icon
Search
Rianna + Nina: To show τους στο Βερολίνο ύμνησε το μοναδικό στιλ της Μαρίας Κάλλας στην όπερα
TRENDS & CATWALKS

Rianna + Nina: To show τους στο Βερολίνο ύμνησε το μοναδικό στιλ της Μαρίας Κάλλας στην όπερα

Η συλλογή OPERA έχει τη λάμψη της μεγάλης ελληνίδας σταρ


Διατηρώντας την μοναδικότητα που τις χαρακτηρίζει, οι founders και εμπνεύστριες του fashion brand, Rianna + Nina, Ριάννα Κούνου και Νίνα Κνάουτ παρουσίασαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Βερολίνου σε συνεργασία με τη Mercedes Benz ένα fashion show-όνειρο εμπνευσμένο από τη διαρκή επιρροή της εμβληματικής Μαρίας Κάλλας.

Το défilé ανέδειξε πλούσια κοστούμια, σιλουέτες σε γραμμή Α, ζωντανά χρώματα, χρυσό, λάμψη και πολλά άλλα στοιχεία για τα οποία αγαπάμε το stylish fashion brand. 
riana.jpg

Η συλλογή “Opera” μας σύστησε μια σύγχρονη ερμηνεία του απίστευτου στιλ της Κάλλας. Η muse-inspired collection συντίθεται στο ατελιέ τους στο Βερολίνο από vintage υφάσματα από όλο τον κόσμο και ενώνει τα κομμάτια της ιστορίας και της επικής κληρονομιά μας των 100 χρόνων επιρροής της Κάλλας. Όλα τα runway looks είναι μοναδικά στο είδος τους και διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

«Το fashion show ονομάστηκε “Opera” και τα 20 μοναδικά κομμάτια που θα παρουσιαστούν αντικατοπτρίζουν το πώς φαντάζομαι ή πώς θα έντυνα εγώ τη Μαρία Κάλλας σε όπερες. Δεν έχει να κάνει με το πώς αυτή ήταν, αλλά πώς θα την ήθελα. Φοράει ζωγραφισμένα prints, παγιέτες, χρώματα, κεντήματα με χάντρες, παντελόνια και sneakers που δε θα επέλεγε ποτέ. Επειδή το show είναι στον επιβλητικό χώρο του Bode Μuseum, θέλησα να την «ελαφρύνω» λίγο. Υπάρχει μια έκπληξη που δε θα ήθελα να αποκαλύψω, αλλά μπορώ να πω ότι θα δείτε στοιχεία πολλών εθνικοτήτων και την αρχή του show θα κάνει η υπέροχη χορογράφος και χορεύτρια Έλενα Τοπαλίδου.», δήλωσε στο GLOW Φεβρουαρίου η Ριάνα Κούνου. 

Η Μαρία Κάλλας ως μούσα και έμπνευση! 

riana-1.jpg

Η ίδια η Ριάνα, μιλώντας στην Σταυρούλα Κλειδαριά λίγο πριν την παρουσίαση του εντυπωσιακού show στο Bode Museum του Βερολίνου ανέφερε, «Εκτός του ότι γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ωραιότερη Ελληνίδα. Και ως φυσιογνωμία και με την καριέρα της είναι ό,τι καλύτερο έχει αναδείξει η Ελλάδα ever.»

H επιβλητική collection 

Μία συλλογή γεμάτη χρώματα και έντονα prints, με υφάσματα-«θησαυρούς» από όλο τον κόσμο, τα looks που συνέθεσαν και φαντάστηκαν οι ταλαντούχες δημιουργοί του brand εντυπωσιάζουν. Υπερμεγέθη αξεσουάρ, όπως statement γυαλιά ηλίου, μεγάλα κολιέ και μοναδικές ζώνες εμφανίζονται στην πασαρέλα. Θηλυκές και αέρινες σιλουέτες, φέρνουν στο νου την επιβλητική και αξεπέραστη φυσιογνωμία της μεγάλης σταρ της όπερας. Η Μαρία Κάλλας συνεχίζει και υπάρχει μέσα από αυτές τις ονειρικές δημιουργίες που θα κάνουν κάθε γυναίκα να αισθανθεί μοναδική! 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ριάνας Κούνου στο GLOW εδώ