fbpixel

Search icon
Search
Renewed Luxury: Ένα ιστορικό κτίριο μετατράπηκε σε 5άστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

Renewed Luxury: Ένα ιστορικό κτίριο μετατράπηκε σε 5άστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Vanoro Hotel αποτελεί έναν προορισμό υψηλών προδιαγραφών


Στην αγκαλιά ενός ιστορικού κτιρίου, το ανακαινισμένο Vanoro Hotel έρχεται να φέρει νέο αέρα στον χώρο του hospitality στη Θεσσαλονίκη. Στην καρδιά του κέντρου της πόλης, την ανακαίνισή του ακολούθησε η δημιουργία ενός 5* ξενοδοχείου που προσφέρει ευρύχωρα μοντέρνα δωμάτια και σουίτες. Μαζί ανακαλύπτουμε τους 5 λόγους που το κάνουν έναν must-visit προορισμό!

1. Ιστορικός χώρος 

Εκεί που συγκεντρώνεται όλη η ιστορία της πόλης στεγάζεται το πολυτελές Vanoro Hotel, σ’ ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο 6 ορόφων του 1937. Aληθινό κόσμημα είναι το διατηρητέο κτίσμα το οποίο έχει χαρακτηριστεί έργο τέχνης από το Υπουργείο Πολιτισμού, λόγω των σχεδιαστικών επιρροών του από τα κινήματα της art deco και του εξπρεσιονισμού.

drz-vanoro-45172.jpg

2. Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια

Tα 45 δωμάτια και σουίτες του, με τα κομψά, minimal έπιπλα και τις industrial πινελιές, διαθέτουν άνετα κρεβάτια, μοντέρνα μπάνια και παράθυρα που γεμίζουν το εσωτερικό με άπλετο φως. Στο wellness center, μια εξαιρετική σειρά θεραπειών περιποίησης αλλά και χώροι σάουνας και τζακούζι περιμένουν κάθε επισκέπτη. Η αίθουσα συσκέψεων αποτελεί ιδανικό μέρος για συναντήσεις και εκδηλώσεις, ενώ προσφέρεται και ως ιδιωτικός χώρος εργασίας για όσους αναζητούν ένα ήσυχο περιβάλλον στο κέντρο.

anza-drz-vanoro-6775.jpg

3. Γαστρονομικά ταξίδια

Το “ANZA lounge bar & restaurant” μετατρέπεται στο νέο place to be τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης! Απολαύστε αυθεντικές μεσογειακές συνταγές από τοπικά προϊόντα, καθώς κορυφαίοι σεφ μετατρέπουν τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις σε μια σύγχρονη εμπειρία γαστρονομίας.

drz-vanoro-6451.jpg
jsuite-drz-vanoro-6572.jpg

4. All day service

Το πλούσιο à la carte πρωινό του σερβίρεται όλη τη μέρα, ενώ το brunch, το γεύμα και το δείπνο δημιουργούνται την ίδια στιγμή της παραγγελίας στην ανοιχτή κουζίνα του. Δοκιμάστε επίσης special καφέδες, αλλά και μοναδικές ελληνικές ποικιλίες τσαγιού. Η λίστα κρασιών περιλαμβάνει επιπλέον μια εντυπωσιακή ποικιλία με άρωμα Ελλάδας!

various-drz-vanoro-6689.jpg

5. Ιδανικό καλωσόρισμα

Με πίστη στον όρο «προσιτή πολυτέλεια», το Vanoro Hotel έχει διαμορφώσει για τους πελάτες του ειδικά πακέτα γνωριμίας με έκπτωση έως 20%.

Info: Vanoro Hotel, Δωδεκανήσου 6, Θεσσαλονίκη, T. 2310 553283, E. info@vanorohotel.com, www.vanorohotel.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021