fbpixel

Search icon
Search
Refresh your classics: 4+1 μοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το λευκό σας t-shirt
STYLING TIPS

Refresh your classics: 4+1 μοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το λευκό σας t-shirt

Ποτέ ένα τόσο απλό κομμάτι δεν ήταν πιο stylish


Ένα από όλα αυτά που εκτιμήσαμε τον τελευταίο χρόνο είναι χωρίς αμφιβολία τα απλά πράγματα. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στο χώρο της μόδας και στα κομμάτια που επιλέγαμε να φοράμε στην καθημερινότητά μας. Τη θέση των βραδινών φορεμάτων, των high heels και των εντυπωσιακών και λαμπερών looks πήρα φαρδιές και χαλαρές γραμμές, flat shoes και co-ords που μπορούσαν να μας συνοδέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παρόλα αυτά, όλη αυτή η διαδικασία χάρισε την απαραίτητη ανανέωση που χρειαζόντουσαν αυτά τα classics items.

t-shirt-22.jpg

Τα λευκά t-shirts κέρδισαν μία πολύ σημαντική θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία και πλέον έχουν κάνει την εμφάνισή τους πιο updated από ποτέ. Αν θέλετε κι εσείς να χαρίσετε μια fresh essence στο «βασικό» αλλά διαχρονικό κομμάτι, συνεχίστε να διαβάσετε παρακάτω και ανακαλύψτε 5 classy & stylish τρόπους.

All day

Είτε έχετε επιστρέψει στο γραφείο είτε συνεχίζετε να εργάζεστε από το σπίτι, ένα λευκό t-shirt μπορεί να έχει μία σημαντική θέση στην εικόνα μας. Μάλιστα είναι κατάλληλο και after work drink μέχρι αργά το βράδυ με τους φίλους σας. Μπορείτε απλά να το συνδυάσετε με flat σανδάλια ή mules και μία oversized tote, η οποία θα σας χαρίσει μοναδικό στιλ αλλά θα σας δώσει και την ευκαιρία να έχετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε για μία ολόκληρη μέρα εκτός σπιτιού. Ένα tailored trouser ή μία midi skirt θα ολοκληρώσει με υπέροχο τρόπο την εικόνα σας. Από την άλλη πλευρά ένα loose linen suit σε συνδυασμό με το white t-shirt θα σας δώσει μια πιο formal & sophisticated πινελιά all day long.

All time classis

Είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε έναν πιο διαχρονικό συνδυασμό από το λευκό t-shirt μαζί με το κλασικό blue jean μας. Επομένως αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία casual και χαλαρή εμφάνιση, ιδανική για τις ημέρες του Σαββατοκύριακου και για βόλτες με φίλους, δεν υπάρχει κάτι πιο ιδανικό. Αντί του straight leg denim μπορείτε να επιλέξετε μία τζιν βερμούδα. Για να προσθέσετε κάποια μοντέρνα αισθητική συνδυάστε με αξεσουάρ hi / low, ολοκληρώνοντας τη στολή σας με ελάχιστα πάνινα παπούτσια και μια statement bag.

t-shirt.jpg

Layer it

Για όλες τις fashion lovers έχει γίνει ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κάτι πιο updated και πετυχημένο από τον συνδυασμό διαφορετικών στιλ και στοιχείων. Το λευκό t-shirt είναι το ιδανικό κομμάτι για να λειτουργήσει συμπληρωματικά και να «ζωγραφίσετε» πάνω του. Για δροσερά, καλοκαιρινά σύνολα δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας φόρεμα και ακόμα πιο συγκεκριμένα με slip dresses. Τα αξεσουάρ θα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα σας. Μία χρυσή αλυσίδα και minimal flat sandals, θα απογειώσουν το look σας.


Out of the city

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και οι αποδράσεις στη θάλασσα γίνονται όλο και πιο συχνές. Ένα λευκό t-shirt χρειάζεται πάντα μέσα στη βαλίτσα των διακοπών μας, όσο σύντομες κι αν είναι αυτές. Σ’ αυτήν την περίπτωση καλό θα ήταν να επιλέξετε oversized γραμμή για να μπορεί να αποτελεί και μέρος του beach look σας πάνω από το μαγιό σας. Και τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς έχετε τη δυνατότητα να το ταιριάξετε με μία floral dungaree αλλά και αέρινες φούστες για τα απόλυτα vacation outfits.

t-shirt-3.jpg
Image source: @whowhatwear, @whowhatwear


When the sun goes down

Όσον αφορά τα βραδινά σύνολα, το white t-shirt ίσως να μην είναι από τις πιο συχνές και προφανείς επιλογές αλλά σίγουρα μπορεί να σας χαρίσει ανατρεπτικά και ιδιαίτερα looks. Ήρθε η στιγμή να δώσετε μία ευκαιρία στα leather Bermuda shorts που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και που το λευκό top σας θα τα απογειώσει. Για να ολοκληρώσετε το super stylish σύνολό σας προσθέσετε strappy sandals κι ένα κόκκινο κραγιόν. Have fun!