fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Refresh beauty look: Η νέα σειρά που φέρνει το καλοκαίρι στο μακιγιάζ σας

H DUST+CREAM έρχεται με μια νέα υπέροχη makeup πρόταση


Refresh beauty look: Η νέα σειρά που φέρνει το καλοκαίρι στο μακιγιάζ σας

Εάν το feed στο TikTok και στο Instagram αποτελούν σωστή ένδειξη, τότε είναι βέβαιο πως οι pop makeup προτάσεις έχουν επιστρέψει. Αυτήν την εποχή, περισσότερο από ποτέ, ο ρομαντισμός, η πολυτέλεια και η αίσθηση της καλοκαιρινής αισθητικής σας προσκαλούν σε μια Aerial Blooms πραγματικότητα. Η νέα σειρά των DUST+CREAM έρχεται με μια υπεροχή πρόταση από products με χρώματα και υφές, οι οποίες αποτελούν την απόλυτη τάση για το καλοκαίρι του 2022. Με υπέροχο girly packaging που ξεχωρίζει για τις έντονες αποχρώσεις, σε μωβ και πορτοκαλί με floral στοιχεία το μόνο σίγουρο είναι πως θα θέλετε -και εσείς- να ζήσετε τις πιο έντονες στιγμές σας με ένα μακιγιάζ που θα σας βοηθήσει να τις δημιουργήσετε! 

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία! 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από κάποιον που φροντίζει να δημιουργεί συνθέσεις που καλύπτουν την κάθε σας ανάγκη. Στη limited edition makeup series Aerial Blooms, όπου οι συσκευασίες αποπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας, αυτό είναι δεδομένο. Η σειρά αποτελείται από μια παλέτα ματιών με συνδυασμούς 6 σκιών, μια παλέτα προσώπου με 3 αποχρώσεις, 2 κραγιόν tints, 1 mascara σε μωβ απόχρωση, 1 lip balm, 1 face primer με vitamin C και 1 body mist με υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.

Ξεκινήστε από τη βάση

unnamed-J3YJ9.jpg


Μια επιδερμίδα που αποπνέει υγεία είναι η βάση για το τέλειο αποτέλεσμα. Το Aerial Blooms blurring face primer με 5% βιταμίνη C με αντιοξειδωτική δράση, για λάμψη της επιδερμίδας σας προσφέρει ένα μοναδικό  blurring εφέ, το οποίο μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές και τους πόρους, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για την εύκολη εφαρμογή του μακιγιάζ. Με 5% βιταμίνη C που βελτιώνει ορατά τη θαμπή όψη του προσώπου και αναζωογονεί την επιδερμίδα προσδίδοντας λάμψη. Το βούτυρο καριτέ που περιέχει ενυδατώνει το δέρμα και τα συστατικά του προσφέρουν απορρόφηση και έλεγχο του σμήγματος, προσδίδοντας ματ εμφάνιση και βελούδινη αίσθηση. Εκεί ακριβώς και εφόσον "χαρίσετε" στο πρόσωπο σας τα απαραίτητα συστατικά η Aerial Blooms παλέτα προσώπου θα σας δώσει το χρώμα και την επιπλέον λάμψη που απαιτείτε. Περιλαμβάνει ένα ρουζ με λάμψη, ένα highlighter και ένα bronzer με λάμψη. Το ιδανικό Trio, για να δημιουργηθεί η τέλεια βάση για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όλα για τα μάτια σας

post.jpg


Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα απλό και καθαρό ή ένα τολμηρό και δραματικό look, μια καλή παλέτα σκιών αποτελεί ανεκτίμητη προσθήκη σε κάθε τσάντα μακιγιάζ. Έτσι, οι έξι αποχρώσεις της παλέτας ματιών Aerial Blooms, συνθέτουν εντυπωσιακούς συνδυασμούς, που θα συνοδεύουν το eye look μας για το φετινό καλοκαίρι. Περιλαμβάνοντας 6 σκιές σε γήινες και καλοκαιρινές αποχρώσεις σε ένα βολικό πακέτο σας προσφέρουν πλήρη ευελιξία και την ευκαιρία να δημιουργήσετε ατελείωτες εμφανίσεις μακιγιάζ. Οι αποχρώσεις της παλέτας Aerial Blooms, μπορούν να συνδυαστούν και να δώσουν από ένα soft everyday look έως ένα glam εντυπωσιακό βραδινό look. Στη συνέχεια, εφαρμόστε την Aerial Blooms Mascara, σε μωβ-λιλά απόχρωση. Θα δώσει όγκο στις βλεφαρίδες σας, έχοντας έντονη απόδοση χρώματος και αποτέλεσμα που διαρκεί. Μάλιστα, συνδυάζεται φανταστικά με την παλέτα της σειράς για άκρως καλοκαιρινά looks που θα εντυπωσιάσουν.

Ζουμερά χείλη για πάντα

img-10.jpg


Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο αν η βάση από την οποία ξεκινάτε δε σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Το Aerial Blooms Lip Balm προστατεύει και ενυδατώνει τα χείλη χάρη στην ειδική του φόρμουλα εμπλουτισμένη με Shea Butter και στο δείκτη προστασίας SPF 15. Προσφέροντας διάφανο φυσικό αποτέλεσμα, που διαρκεί όλη μέρα θα σας χαρίσει ενυδατωμένα χείλη έτοιμα για το PH Lip Tint Aerial Blooms. Αυτό το μαγικό κραγιόν είναι ιδανικό για να ζωντανέψει τα χείλη με ένα ζουμερό φρουτένιο χρώμα. Κατά την εφαρμογή του αλλάζει χρώμα ανάλογα με το PH των χειλιών στις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου. Η υπέροχη κρεμώδης υφή του, αφήνει ένα διακριτικό χρώμα στα χείλη το οποίο διαρκεί όλη μέρα!

Η μέρα κλείνει πάντα με μυρωδιές

ig-post-2.jpg


Το Aerial Blooms body mist συνδυάζει νότες από άνθη μανόλιας, κυκλάμινου και λωτού. Ψεκάστε σε όλο το σώμα σας μετά το μπάνιο ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Θα σας ανανεώσει, θα σας δώσει μια απόλυτα καλοκαιρινή αύρα και τελικά θα σας κάνει να νιώσετε πως είναι αναπόσπαστο κομμάτι της beauty ρουτίνας σας. Εκφράζοντας την πιο ανάλαφρη εκδοχή της προσωπικότητάς σας θα σας συντροφεύει στις πιο summers αναμνήσεις.

1

5% vitamin C

Blurring Primer Προσώπου Aerial Blooms, Dust+Cream BUY ME

2

Intense look

Mascara Αerial Blooms, Dust + Cream BUY ME

3

Flawless skin

Παλέτα Μακιγιάζ Προσώπου Aerial Blooms, Dust + Cream BUY ME

4

The eyes

Παλέτα σκιών Aerial Blooms, Dust+Cream BUY ME

5

Soft lips

Lip Balm Aerial Blooms, Dust+Cream BUY ME

6

Sheer red

Κραγιόν pH Lip Tint Aerial Blooms, Dust+Cream BUY ME

7

Living coral

Κραγιόν pH Lip Tint Aerial Blooms, Dust+Cream BUY ME

8

The scent

Body Mist Aerial Blooms, Dust+Cream BUY ME