fbpixel

Search icon
Search
Red carpet looks: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars στα φετινά Oscars
STYLE PEOPLE

Red carpet looks: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars στα φετινά Oscars

Ποιοι ήταν οι best-dressed της λαμπερής βραδιάς;


Τα βραβεία Oscar είναι γνωστά ως η πιο πολυαναμενόμενη βραδιά στο ημερολόγιο του Hollywood, όπου γιορτάζονται οι καλύτεροι τόσο εντός όσο και εκτός των παρασκηνίων της κινηματογραφικής οθόνης. Φέτος σηματοδοτούνταν η 96η επέτειος της εκδήλωσης με υποψήφιες όπως την Emma Stone - μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, την America Ferrera, την Emily Blunt - και όχι μόνο. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στο Dolby Theatre και host ήταν ο Jimmy Kimmel. Σημαντικές διασημότητες έδωσαν το «παρών» επίσης μαζί με τον Kimmel στη σκηνή ως παρουσιαστές- μεταξύ άλλων, οι Jennifer Lawrence, Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, Rita Moreno και Nicolas Cage.

Οι αστέρες του Hollywood έλαμψαν στο red carpet των Oscars. Παρακάτω, δείτε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν...

Sandra Hüller

sandra-huller.jpg

Με ένα custom, μαύρο, βελούδινο Schiaparelli με αιχμηρές λεπτομέρειες στο μανίκι και hourglass shape η γερμανίδα Sandra Hüller εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί.

America Ferrera

american-ferrera.jpg

Με αυτό το εντυπωσιακό sequin look του Versace για την America Ferrera, ήταν σαν να αναβιώσαμε μια ακόμη σκηνή της Barbie. 

Kirsten Dunst

kirsten.jpg

Η Kirsten Dunst είναι η βασίλισσα του αιθέριου στιλ και αυτό το κομψό λευκό φόρεμα Gucci με τετράγωνη λαιμόκοψη προσδίδει ιδιαίτερη θηλυκότητα, με μια αγγελική αύρα που ταιριάζει εξαιρετικά στην αισθητική της.

Anya Taylor-Joy

anya-taylor.jpeg

Το Dior dress της Anya Taylor-Joy ήταν μια tailor made δημιουργία εμπνευσμένη από το φόρεμα Junon από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 1949. 

Greta Lee

greta-lee.jpeg

Η Greta Lee ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες φέτος στο κόκκινο χαλί, και αυτό οφείλεται στο ότι κάθε εμφάνιση της Loewe που επιλέγει είναι σαν να είναι φτιαγμένη μοναδικά για εκείνη. Το look κατέφθασε απευθείας από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024, με μια λευκή κάπα που πέφτει από το πίσω μέρος του ώμου της. 

Zendaya

zendaya.jpg

Η Zendaya δημιουργεί φανταστικά looks after looks αυτήν την award season. Το συγκεκριμένο Armani Privé φόρεμα, αποτέλεσε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση της star της ταινίας Dune.

Margot Robbie

margot.webp

Η Margot Robbie ενάλλαξε το συνηθισμένο Barbie-pink red carpet ensemble με ένα εφαρμοστό φόρεμα Versace FW24.

Carey Mulligan

carey-mulligan.jpeg

Η Carey Mulligan φορούσε ένα φόρεμα Balenciaga - από το αρχείο του οίκου - της δεκαετίας του 1950 από τον Cristóbal Balenciaga. Πρόκειται για μια εμφάνιση που αντιπροσωπεύει απόλυτα την αίγλη του Old Hollywood, έχοντας την αυθεντική μαγεία περασμένων δεκαετιών.

Michelle Yeoh

michelle-yeoh.jpeg

Η Michelle Yeoh απέδειξε ότι δεν υπάρχει καλύτερο αξεσουάρ αυτή τη στιγμή από ένα κομψό ζευγάρι μακριά μαύρα γάντια (ειδικά σε συνδυασμό με ένα ρολόι από πάνω και ένα λαμπερό Balenciaga gown).

Lily Gladstone

lily-gladstone.jpeg

Η εμφάνιση Gucci της Lily Gladstone αποτίνει φόρο τιμής στο indigenous design. Ο δημιουργικός διευθυντής Sabato De Sarno εργάστηκε μαζί με τον ιθαγενή καλλιτέχνη Joe Big Mountain of Ironhorse Quillwork πάνω σε ένα μπλε βελούδινο φόρεμα με μια ασορτί κάπα διακοσμημένη με μοτίβα λουλουδιών. Η ηθοποιός γράφει ιστορία απόψε ως η πρώτη ιθαγενής Αμερικανίδα που προτάθηκε ποτέ για Α’ Γυναικείο Ρόλο. Το φόρεμά της αντικατοπτρίζει την ιστορική στιγμή.

Charlize Theron

charlize.webp

Η Charlize Theron επέλεξε μία ασημί τουαλέτα  με εκθαμβωτικά περιδέραια από διαμάντια, πολλά βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Jennifer Lawrence

jennifer-lawrence.webp

Η Jennifer Lawrence επέλεξε μια ασπρόμαυρη πουά τουαλέτα για την αποψινή εκδήλωση. Η σταρ συνδύασε το στράπλες costum-made φόρεμά της Christian Dior Haute Couture με αστραφτερά κοσμήματα Swarovski.

Emily Blunt

emily-blunt.webp

Η Emily Blunt εμφανίστηκε με ένα sequin κρεμ φόρεμα από τη συλλογή ραπτικής SS24 της Schiaparelli, συνδύασε την εμφάνισή της με μια πλούσια στοίβα από διαμαντένια κολιέ Tiffany & Co.

Emma Stone

emma-stone.webp

Η ηθοποιός του “The Poor Things” και νικήτρια του Oscar της Best Actress επέλεξε ένα custom gown της Louis Vuitton με λευκό μπροκάρ και peplum κορσέ.

Vanessa Hudgens

vanessa-hudgens.webp

Η Vanessa Hudgens έκανε μια δήλωση με μια στενή, ολόμαυρη τουαλέτα Vera Wang Couture και diamond jewelry από την Chopard.

Ryan Gosling

ryan.webp

Ο Ryan Gosling επέλεξε ένα custom μαύρο κοστούμι Gucci με ένα ασημί που αιχμαλωτίζει το χρώμα για την αποψινή εκδήλωση.

Bradley Cooper

bradley.jpeg

Ο Bradley Cooper, ο οποίος ήταν υποψήφιος για τον καλύτερο ηθοποιό για το Maestro, φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι Louis Vuitton χωρίς γραβάτα αλλά με τιρκουάζ κουμπιά για να προσθέσει μια μοντέρνα πινελιά. Η μητέρα του, Gloria, τον συνόδεψε.

Cillian Murphy

xx.jpeg

Ο Cillian Murphy, ο οποίος νίκησε το Oscar Best Actor για την ερμηνεία του στο Oppenheimer, επέλεξε την κλασική κομψότητα φορώντας ένα μαύρο σμόκιν. Τα αξεσουάρ του ήταν στο επίκεντρο, όπως η ασημένια καρφίτσα λουλουδιών, ένα ρολόι Omega και ένα μεταξωτό παπιγιόν.