fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε το λευκό παλτό με στιλ τον χειμώνα

Τα styling μυστικά που αξίζει να γνωρίζετε


Πώς θα φορέσετε το λευκό παλτό με στιλ τον χειμώνα

Για πολλούς το λευκό μπορεί να μην ανήκει στο χειμώνα, ωστόσο η μόδα των τελευταίων ετών έχει αποδείξει πως του ταιριάζει ιδιαίτερη. Το πιο φωτεινό χρώμα της χρωματικής παλέτας δημιουργεί μία αρμονική αντίθεση με τις πιο μουντές ημέρες του χρόνου. Οι τρόποι για να το εντάξουμε στα καθημερινά μας σύνολα είναι πολλοί. Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και fashionable είναι τα παλτό. Είναι τα κομμάτια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας μας. Τα σχέδια ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες και τον χαρακτήρα σας. Από faux fur, teddy, maxi, midi και trench coats, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Πώς θα τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε τα πιο stylish looks; 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο hot styling tips για να φορέσετε το λευκό παλτό σας!

With Jeans

7d2cf0a1d4a695516af7d52386b25562.jpg

Ο πιο ασφαλής και εύκολος συνδυασμός για τις ημέρες που έχετε την ανάγκη να δημιουργήσετε casual chic looks. Η σχέση τους είναι αμφίδρομη, καθώς το λευκό παλτό προσδίδει κομψότητα στο τζιν, ενώ το δεύτερο «κατεβάζει» το πρώτο, χαρίζοντας το μια πιο cool αισθητική. Προτιμήστε ένα denim trouser στην κλασική blue jean απόχρωση και ταιριάξτε το μ' ένα πουλόβερ. Όσον αφορά τα αξεσουάρ τα μποτάκια, flat ή με τακούνι είναι ιδανική επιλογή, όπως και μία statement shoulder bag.

Go neutrals

a9462de9ded8ed7f9f338406c2b0d919.jpg

Το λευκό ανήκει στα ουδέτερα χρώματα κι αυτό σημαίνει ότι κάνει μοναδικό "pairing' με τα υπόλοιπα της ίδια κατηγορίας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σπάσετε τη λευκή μονοτονία από το να εντάξετε στην εικόνα σας μπεζ κομμάτια. Συνδυάστε το white coat σας με αξεσουάρ αλλά και βασικά κομμάτια σε beige tones και δημιουργήστε το απόλυτο neutral look.

Total White

5a96354112f2e400884c0d06a2f58dd5.jpg

Αναζητάτε τρόπους για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σύνολα και να μαγνητίσετε τα βλέμματα. Έναν total white looks θα σας προσφέρει ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ιδανικό για τα πρωινά στο γραφείο αλλά και για πιο formal περιστάσεις. Απογειώστε την polishes αισθητική σας συνδυάζοντας, tailored pants, shirts ή tops, ψηλοτάκουνα κι ένα statement coat όλα στις αποχρώσεις του λευκού. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και πολλοί θα είναι αυτοί που θα θέλουν να μιμηθούν την εικόνα σας.

With animal prints

df5bdec7aa5c6a45c42b85fa716f9d7f.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν είναι το animal print. Τα μοτίβα, εμπνευσμένα από ζώα της άγριας φύσης, όπως η ζέβρα, το τζάγκουαρ, η τίγρης και η λεοπάρδαλη κυριαρχούν στη γκαρνταρόμπα των fashionistas. Οι μπότες μέχρι το γόνατο σ' αυτά τα μοτίβα είναι big think του χειμώνα κι εμείς σας την προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Δημιουργήστε ένα tonal look και ολοκληρώστε μ' ένα λευκό παλτό, το οποίο ταιριάζει υπέροχα με τις animal prints boots. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Athleisure style

xoris-titlo-5ZFCX.jpg

Δεν υπάρχει κάτι πιο δημιουργικό στον χώρο της μόδας από το να «παντρεύουμε» δύο διαφορετικά στιλ και να παρουσιάζουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Το λευκό σας παλτό ενδείκνυται για τέτοιους πειραματισμούς. Αναβαθμίστε το athleisure style  και χαρίστε του μία πιο classy πινελιά. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας φόρμες ή ένα κολάν με hoodie και προσθέστε ένα maxi white coat. Τα sneakers σας θα ολοκληρώσουν μοναδικά την εικόνα σας που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

1

Wool coat

Max Mara BUY HERE

2

Wool alpaka and mohaiur coat

MAX&Co BUY HERE

3

Wool coat

Marella BUY HERE

5

White Coat

H&M BUY HERE