fbpixel

Search icon
Search
Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας mini bar στο σπίτι ακολουθώντας τα απόλυτα décor tips
INTERIORS

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας mini bar στο σπίτι ακολουθώντας τα απόλυτα décor tips

Φτιάξτε τις πιο εντυπωσιακές γωνίες για να τοποθετήσετε τα ποτά σας


Πέρα από το lockdown, οι αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες σας δίνουν έναν ακόμα λόγο για να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Για όσο ακόμα χρειαστεί, κάτι που μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά τη διάθεσή σας και να σας κάνει να απολαύσετε περισσότερο την παραμονή σας μέσα, δεν είναι άλλο από την αναδιαμόρφωση των προσωπικών σας χώρων. Μια ωραία ιδέα, στο μεταξύ, είναι να δημιουργήσετε ένα mini bar σε κάποια από τις γωνίες της κατοικίας σας, έτσι ώστε να δώσετε άλλη πνοή στα βράδια της καραντίνας, περνώντας υπέροχα τις στιγμές σας με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

Εμπνευστείτε από τους παρακάτω τρόπους διακόσμησης για το πώς μπορείτε να φτιάξετε το πιο εντυπωσιακό at home mini bar!

Πείτε «ναι» στα vintage έπιπλα

vintage.jpeg

Ξεκινώντας τη διαδικασία της δημιουργίας του bar, θα πρέπει να βρείτε ένα ωραίο έπιπλο στο οποίο θα τοποθετήσετε τα ποτά, τα ποτήρια και ό,τι άλλο extra διακοσμητικό επιθυμείτε. Ακόμα κι αν δε βρίσκετε κάτι στο εμπόριο που να σας αρέσει ή αν διστάζετε να παραγγείλετε online, θα ήταν πολύ εντυπωσιακό αν τελικά επιλέξετε μια vintage λύση. Έτσι θα δώσετε την αίσθηση μιας baroque διάθεσης, η οποία ταιριάζει εκπληκτικά με το όλο theme του mini bar.

Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό τρόλεϊ

home-mini-bar-028.jpeg

Σε περίπτωση που ο χώρος σας είναι περιορισμένος, προτιμήστε να βάλετε τα ποτά σας με κομψό τρόπο σε ένα τρόλεϊ. Και πάλι μπορείτε να επιλέξετε ένα vintage, λίγο πιο περίτεχνο κομμάτι, ή αντίστοιχα να βρείτε κάτι παρεμφερές στην αγορά. Δείτε τι ακριβώς ταιριάζει με την αισθητική του χώρου σας κι επιλέξτε αναλόγως. Μπορείτε να προτιμήσετε μια χρυσή ή ασημένια κατασκευή, ενώ μια εξίσου μοντέρνα λύση είναι το ανθρακί ή ακόμα και το μαύρο.

Εκμεταλλευτείτε τη βιβλιοθήκη σας ή κάποια ραφιέρα

underthestairhomebar.jpg

Ακόμα κι αν δεν ξέρετε πώς να γεμίσετε τα ράφια της βιβλιοθήκης σας ή κάποιου άλλου επίπλου που έχετε μέσα στον χώρο σας, εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός για να δημιουργήσετε το mini bar σας. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ποτά με τις πιο ωραίες συσκευασίες και βάλτε τα σε κάποιο ράφι μαζί με μερικά ποτήρια, ενώ μη διστάσετε να κάνετε mix 'n' match χρησιμοποιώντας και άλλα διακοσμητικά. Τοποθετήστε, για παράδειγμα, μερικά βιβλία, κηροπήγια, κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου, ακόμα κι ένα φωτιστικό που θα κάνει το vibe πιο ατμοσφαιρικό.

Τοποθετήστε τα ποτά σας μέσα σε δίσκο

howtostyleabarcart.jpg

Προκειμένου να δείχνει πιο τακτοποιημένη αυτή η γωνία του σπιτιού σας, μια καλή και πολύ stylish ιδέα είναι να βάλετε τα ποτά σας μέσα σε έναν διακοσμητικό δίσκο. Βρείτε τον κατάλληλο, σύμφωνα με τον αριθμό των ποτών που θέλετε να τοποθετήσετε και χαρίστε, κατ' αυτόν τον τρόπο, αρμονία στο τελικό αποτέλεσμα κι ένα extra ενδιαφέρον. Ειδικά αν προτιμήσετε το tip της βιβλιοθήκης, αυτή η συμβουλή θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα.

Προσθέστε χρυσές λεπτομέρειες

gold.jpeg

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία της διαμόρφωσης του δικού σας bar στο σπίτι, σειρά έχουν οι τελευταίες προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά. Οι χρυσές λεπτομέρειες έχουν τον τρόπο να προσδίδουν πολυτέλεια στα σημεία όπου τοποθετούνται, ενώ παράλληλα χαρίζουν υπέροχη διάσταση κι ενδιαφέρουσα αντίθεση με τα υπόλοιπα στοιχεία. Λάβετε αυτά υπόψη σας, λοιπόν, και βάλτε μερικές χρυσές πινελιές, όπως ένα βάζο με λουλούδια, ένα κάδρο στον τοίχο πίσω από το bar, ή κάποιο δοχείο στο οποίο θα ρίξετε τον πάγο σας.