fbpixel

Search icon
Search
INTERIORS

Πώς να διακοσμήσετε υπέροχα τις επιφάνειες του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας δίσκους

Χαρίστε διάσταση με τις πιο chic ιδέες που θα αναβαθμίσουν την κατοικία σας


Πώς να διακοσμήσετε υπέροχα τις επιφάνειες του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας δίσκους

Οι δίσκοι, πέρα από ένα πρακτικό κομμάτι που όλοι έχουν στην κουζίνα τους, είναι και μια τέλεια επιλογή για διακόσμηση, που μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά το σκηνικό του χώρους σας. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πληθώρα προτάσεων, ανάλογα με το γενικό στιλ στη διακόσμηση που διατηρείτε για το σπίτι σας και να προμηθευτείτε τους πιο μοντέρνους δίσκους τόσο για το coffee table όσο και για άλλες επιφάνειες στα δωμάτιά σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα tips που συγκεντρώσαμε για εσάς, έτσι ώστε να πετύχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα, το οποίο θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις τάσεις στο design που επικρατούν αυτήν τη στιγμή.

Αντλήστε έμπνευση από τα παρακάτω tips για τη διαμόρφωση του ιδανικού décor style με δίσκους!

Κάντε layering με κεριά

thehomeissue-winterdecoronbudget02.jpg


Ο πιο κλασικός τρόπος για να διακοσμήσετε έναν δίσκος, δεν είναι άλλος από το να προσθέσετε κεριά! Συλλέξτε τις αγαπημένες σας μυρωδιές και γεμίστε με αυτές τον πάτο του δίσκου, κάνοντας έτσι πιο ατμοσφαιρικό το σημείο που θα τον τοποθετήσετε. Διαλέξτε κεριά σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, έτσι ώστε να πετύχετε το πολυπόθητο layering που έχει τον τρόπο να δίνει διάσταση κι extra ενδιαφέρον στον χώρο.

Χαρίστε χρώμα με μερικά φρέσκα άνθη

flowers.jpg


Εάν θέλετε περισσότερο χρώμα στη διακόσμησή σας αλλά και μια νότα φρεσκάδας, τότε η ιδανική επιλογή είναι να διακοσμήσετε τον δίσκο σας με μερικά άνθη. Αυτή είναι μια ωραία ιδέα για να προσθέσετε είτε στο dining room είτε ακόμα και στο κομοδίνο σας, έτσι ώστε να ξυπνάτε κάθε πρωί με όμορφες μυρωδιές, κάνοντας τη διάθεσή σας να ανεβαίνει στα ύψη. Βάλτε, λοιπόν, ένα μικρό βάζο με λουλούδια στον δίσκο κι ενισχύστε με μερικά κεριά, με ένα coffee table book ή ό,τι άλλο ταιριάζει με την αισθητική του χώρου σας.

Ακουμπήστε τα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά

sydne-style-shows-how-to-style-a-coffee-table-for-fall-with-white-pumpkins.jpg


Τι θα λέγατε να βάλετε τέλος στην ακαταστασία με τον πιο stylish τρόπο; Τώρα μπορείτε να το πετύχετε χρησιμοποιώντας τους διακοσμητικούς σας δίσκους και βάζοντας μέσα σε αυτούς όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως τα γυαλιά σας, μερικά κοσμήματα, κλειδιά ή ακόμα και το βιβλίο που διαβάζετε αυτήν την περίοδο. Για ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση στο lifestyle σας, τοποθετήστε τον δίσκο σε κάποιο έπιπλο δίπλα από την πόρτα της εισόδου, όπου μπορείτε να αφήνετε τα πράγματά σας όταν μπαίνετε στο σπίτι ή στο boudoir σας.

Τοποθετήστε τα αρώματά σας

perfumes.jpg


Να και κάτι ακόμα που βλέπουμε συχνά κι εξυπηρετεί ιδιαίτερα! Σε περίπτωση που έχετε μεγάλη συλλογή από αρώματα και δεν έχετε σκεφτεί πώς και πού να τα αποθηκεύσετε, εκμεταλλευτείτε όσα έχουν όμορφη συσκευασία και τοποθετήστε τα στον δίσκο της αρεσκείας σας. Έτσι, θα δώσετε παριζιάνικο αέρα στο boudoir ή στον πάγκο του μπάνιου σας και θα μπορείτε να τα βρίσκετε πιο εύκολα ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεσή σας.

Προτιμήστε επιφάνειες από μάρμαρο ή καθρέφτη

12-ll5UB.jpg


Πριν καταλήξετε στους δίσκους που θα εντάξετε στην κατοικία σας και αφού δείτε πώς ακριβώς θα εκμεταλλευτείτε την παρουσία τους, είναι προτιμότερο να επιλέξετε είτε μαρμάρινες επιφάνειες είτε με καθρέφτη. Ειδικά σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τον χώρο σας να δείχνει πιο μεγάλος απ' ό,τι είναι, τότε μια από αυτές τις δύο λύσεις θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα που, παράλληλα, είναι και πολύ trendy!

1

Metallic disc

Relief design, Coincasa, notos.gr BUY HERE

2

Wooden disc

Relief design, Coincasa, notos.gr BUY HERE

3

Candlestick

Royal Zilverstad, Parousiasi.gr BUY HERE

4

Relief vase

KSD, Apollonia Politia.gr BUY HERE

5

Aromatic candle

Orange & Bergamot Three Wick Candle, Molton Brown BUY HERE

6

Hourglass

Tillsyn, IKEA BUY HERE

7

Crystal decorative

St. Valentine doves, BACCARAT, Avax Object SEE MORE