fbpixel

Search icon
Search
Πώς να διακοσμήσετε το coffee table με βάση τις τάσεις του φθινοπώρου
INTERIORS

Πώς να διακοσμήσετε το coffee table με βάση τις τάσεις του φθινοπώρου

Οι μικρές πινελιές που θα αναβαθμίσουν το σαλόνι σας


Το φθινόπωρο έχει έρθει και η ανανέωση του σπιτιού μας είναι μονόδρομος. Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες στιγμές μας μέσα στην ημέρα τις περνάμε στο σαλόνι, γι' αυτό κι ένα mini makeover στο συγκεκριμένο σημείο θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα αλλάξει εντελώς πνοή σε ολόκληρη την κατοικία σας. Ξεκινήστε από το coffee table, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο στον χώρο, διακοσμώντας βάσει των τάσεων της fall season.

Get inspired!

Κινηθείτε σε γήινους τόνους

Τα earthy χρώματα είναι συνώνυμα του φθινοπώρου, γι' αυτό και καλό είναι να διακοσμήσετε με γνώμονα αυτά. Επιλέξτε διακοσμητικά σε θερμές αποχρώσεις, όπως είναι το καφέ, το μπεζ, το κίτρινο της ώχρας, ακόμα και το πράσινο. Θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο cozy χαρακτήρα θα πάρει κατευθείαν το σαλόνι σας, απλά και μόνο με μερικές πινελιές.


Τοποθετήστε δίσκους

Οι διακοσμητικοί δίσκοι, πέρα από ένα υπέροχο στοιχείο design, ξεχωρίζουν για την πρακτικότητά τους. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τους εντάξει στο τραπέζι σας και μέσα σε αυτούς είναι ωραίο να τοποθετήσετε κεριά, βάζα, ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε και θεωρείται πως θα δημιουργήσει το ιδανικό αποτέλεσμα. Bonus, με τους δίσκους αυτό το σημείο θα φαίνεται πάντα καθαρό και περιποιημένο, μιας και δε θα έχετε διάσπαρτα τα πράγματά σας στην επιφάνεια του τραπεζιού.


Διακοσμήστε με φρέσκα άνθη

Τι  καλύτερο από το να προσθέσετε χρώμα με μερικά φρέσκα άνθη που θα καθαρίσουν και την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας! Ακόμα και τώρα το φθινόπωρο, με μια εξόρμηση στο κοντινότερο πάρκο ή ανθοπωλείο της κατοικίας σας μπορείτε να βρείτε από πανέμορφα τριαντάφυλλα μέχρι πρασινάδες που θα δώσουν μια πιο natural & minimal νότα σε όλο το σαλόνι σας. Καθαρίστε τα με λίγο νερό, κόψτε τα κλωνάρια τους στις διαστάσεις που επιθυμείτε και βάλτε τα στο αγαπημένο σας βάζο, αφού πρώτα το γεμίσετε μέχρι λίγο νερό.


Χαρίστε διάσταση με χρυσές λεπτομέρειες

Για ακόμα πιο πολυτελή χαρακτήρα, οι χρυσές προσθήκες θα δώσουν αυτό το touch που χρειάζεστε! Πέρα από κηροπήγια και άλλα διακοσμητικά, μπορείτε να ενισχύσετε το όλο σκηνικό με μερικά ακόμα στοιχεία στον υπόλοιπο χώρο, επιλέγοντας έναν vintage καθρέφτη ή έναν εντυπωσιακό πίνακα με gold πλαίσιο. Ακόμα, εάν έχετε μεταλλικό τραπέζι, τολμήστε να αλλάξετε το χρώμα του και να του αλλάξετε εντελώς μορφή με χρυσή βαφή.


Τα κεριά δεν πρέπει να λείπουν από το τελικό αποτέλεσμα

Κάντε το τραπέζι σας να δείχνει πιο ατμοσφαιρικό, καθώς αυτή η εποχή το επιβάλλει! Προμηθευτείτε αρωματικά κεριά σε διάφορα σχήματα, ύψη και χρώματα -που φυσικά ταιριάζουν με το υπόλοιπο σαλόνι- και δημιουργήστε μια απίστευτα ρομαντική σύνθεση. Προτιμήστε γλυκιές μυρωδιές γι' αυτούς τους μήνες, όπως βανίλια, κανέλα, λεβάντα, ακόμα και ξύλο και ανάψτε τα την ώρα που πέφτει ο ήλιος. Feel the magic!