fbpixel

Search icon
Search
Πώς φορούν τις τάσεις του χειμώνα οι Γαλλίδες
THE LOOK

Πώς φορούν τις τάσεις του χειμώνα οι Γαλλίδες

Εμπνευστείτε από τις προτάσεις τους


Οι Γαλλίδες θα αποτελούν πάντα inspiration για τους λάτρεις της μόδας. Το ανεπιτήδευτο στιλ τους σε συνδυασμό με την κλασική γοητεία και τη φινέτσα που εκπέμπουν μας κάνουν συχνά να θέλουμε να υιοθετήσουμε -έστω κάποιες- fashion συνήθειές τους. Έτσι και αυτές τις γιορτές αντλούμε έμπνευση από τα winter looks τους, στα οποία εντάσσουν τις πιο hot τάσεις του χειμώνα. Δημιουργήστε elegant festive σύνολα με τα παρακάτω κομμάτια, τα οποία με τη βοήθεια των French girls σας δείχνουμε πώς να φορέσετε! 

Discover the trends!

Fluffy coat

julie-sergent-ferreri-sandro-short-sheepskin-coat-instagram.jpg

H διαχρονικότητα είναι βασικό στοιχείο στις επιλογές των Γαλλίδων. Γι’ αυτό το λόγο συχνά προτιμούν ουδέτερα χρώματα, τα οποία μπορούν να τα συνδυάσουν με πολλές επιλογές και σε πλήθος περιστάσεων, όπως για παράδειγμα τα καμηλό ή τα μπεζ παλτό. Καθώς όμως θέλουν να δημιουργούν τάσεις κι όχι μόνο να τις ακολουθούν, σκέφτονται πάντοτε την ανανέωση. Την περίοδο που διανύουμε τα stylish girls της Γαλλίας, έχουν «στρέψει» την προσοχή τους στα teddy και faux shearling outwears. Είναι ιδανική επιλογή, διότι εκτός από ιδιαίτερο στιλ θα σας χαρίσουν και άνεση για όλες τις ώρες.

Shackets

best-zara-shackets-292834-1619018807132-promo700x0c.jpg

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα τη δυναμική που έχουν τα shackets στη φετινή χειμερινή συλλογή. Αυτό ακριβώς έρχονται να επιβεβαιώσουν τα French girls. Παρόλο που το στιλ τους δεν ταιριάζει πολύ με την κλασική γαλλική μόδα, έχουν εντάξει αυτήν την τάση στην καθημερινότητά τους. Βασισμένες στους τόνους του sky blue αλλά και σε μοντέρνα και πολύχρωμα prints έχουμε παρατηρήσει πολλά French girls να τα επιλέγουν πολύ συχνά.

Belted jackets

french-winter-trends-2021-290725-1607517509748-image800x0uc.jpg

Ένα ολοκληρωμένο και πετυχημένο σύνολο εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Μία από αυτές είναι και το πως αναδεικνύεται η σιλουέτα και το σώμα μας. Πώς θα το πετύχετε; Οι παριζιάνες μας δίνουν την πιο κομψή λύση για ακόμα μία φορά. Τα waist lengths jackets και τα blazers αποτελούν μία πολύ συχνή επιλογή. Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο, καθώς έχουν αποφασίσει να προσθέσουν ζώνες πάνω από αυτά, οι οποίες θα τονίζουν τη μέση και θα δημιουργούν την όμορφη σιλουέτα που αναφέραμε προηγουμένως. Παραμένοντας πιστές στις «παραδόσεις» οι πιο συχνές εκδοχές τους βασίζονται στα ουδέτερα χρώματα όπως μπεζ ή μαύρο και συνδυάζονται με πλήθος κομματιών από τζιν μέχρι πιο tailored items.

Slim loafers

french-shoes-loafers-2.png

Όλα τα σχέδια που επιλέγουν οι Γαλλίδες στα υποδήματά τους, χαρακτηρίζονται από chic & classy αισθητική. Παρόλα αυτά τα loafers κατέχουν εδώ και πολλά χρόνια τη πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη. Αυτό το στιλ επιλέγεται εδώ και γενιές, ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα αλλά η κομψότητα που χαρίζει μαζί με τα cropped pants είναι μοναδική. Τη φετινή χρονιά έχουμε συναντήσει πολλές Parisiennes να επιλέγουν τα Chanel ή Prada. Φυσικά, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές στις οποίες μπορείτε να επενδύσετε. Όποια κι αν είναι αυτή, τα slim loafers θεωρούνται απαραίτητη χειμερινή προσθήκη.