fbpixel

Search icon
Search
Πώς φοράνε οι Γαλλίδες τις μπότες φέτος τον χειμώνα
STYLE PEOPLE

Πώς φοράνε οι Γαλλίδες τις μπότες φέτος τον χειμώνα

Οι συνδυασμοί που θα προσφέρουν chic χαρακτήρα στις εμφανίσεις σας


Κάθε φορά που αναζητάμε chic τρόπους για να φορέσουμε ένα hot item, ανατρέχουμε πάντοτε στα απόλυτα it girls που δεν είναι άλλα από τις Γαλλίδες. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου στο επίκεντρο βρίσκονται οι μπότες, σε όλα τα σχέδια και τα στιλ, οι οποίες μπορούν να μας συνοδεύσουν σε πλήθος εμφανίσεων. Οι πιο δημοφιλείς της φετινής σεζόν δεν είναι άλλες από τι knee high boots, είτε ψηλοτάκουνες είτε flat, ωστόσο κυριαρχούν κι άλλα αγαπημένα boots designs, ανάμεσά τους οι Wellinghtons, που μας συνοδεύουν κυρίως τις βροχερές ημέρες, τα ankle boots αλλά και οι square toes που αποτελούν hot trend της σεζόν. 

Όποιο κι αν είναι το στιλ και οι προτιμήσεις σας, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλους τους συνδυασμούς που λατρεύουν τα French girls. Ανακαλύψτε τους και προσφέρετε αέρα κομψότητας σε κάθε σας εμφάνιση!

1. Knee high boots & Midi skirt

Image source: @leiasfez

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο έχουν κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης από όλες τις fashionistas. Τις συναντάμε σε πολλές και διάφορες παραλλαγές, από flat μέχρι high heeled και από κλασικές αποχρώσεις μέχρι τις πιο εκκεντρικές. Δημιουργήστε το απόλυτο day-to-night look, «παντρεύοντας» τις knee high boots σας με μία midi skirt και φυσικά ένα πουλόβερ. Διατηρήστε την εικόνα σας σε ουδέτερες, χειμερινές αποχρώσεις, ενώ ακολουθήστε την ίδια φιλοσοφία και στα υφάσματα. Μία leather skirt θα σας ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά, όπως ένα ζευγάρι sunnies.


2. Rainy boots & Mini 

Image source: @juliesfi

Χειμώνας ίσον Wellinghton boots. Οι γνωστές σε όλους γαλότσες αποτελούν της ιδανική επιλογή για τις βροχερές ημέρες. Μπορεί να μην είναι από τη φύση τους ιδιαίτερα κομψές αλλά οι Γαλλίδες έχουν την μαγική ικανότητα να της κάνουν να φαίνονται ultra chic. Συνδυάστε τες με minis και καλσόν που θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας. Καθώς δεν είναι ζεστές, προσθέσετε ένα ζευγάρι κάλτσες που θα φτάνουν λίγο κάτω από το γόνατο και θα προσθέτουν στιλ αλλά και πρακτικότητα στο look σας. 


3. Square toes boots & Denim trouser 

Image source: @emmanuellek_

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό και, όπως όλα δείχνουν θα κατακλύσουν το Instagram τους επόμενους μήνες είναι οι square toes boots ή αλλιώς οι μπότες με την τετράγωνη μύτη. Είχαν αποδείξει τη δυναμική τους πριν από μερικές σεζόν και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν δυναμικό come back. Τις συναντάμε κυρίως σε ankle εκδοχές και ταιριάζουν μοναδικά με denim trousers για casual & cool looks. Προσθέστε ένα roll neck κι ένα shearling jacket, όπως η Emanuelle Koffi και είστε έτοιμες.


4. Boots & Socks 

Image source: @camillecharriere

Δημιουργήστε το απόλυτο layring με τις μπότες σας τους επόμενους μήνες, προσθέτοντας ένα ζευγάρι πλεκτές ή μάλλινες ψηλές κάλτσες μέσα από αυτές. Αυτό το «πάντρεμα» έχει μετατραπεί σ' ένα hot micro trend εδώ και λίγο καιρό και κανένα fashion girl δεν χάνει την ευκαιρία να το δοκιμάσει, πόσο μάλλον οι Γαλλίδες. Διαλέξτε το στιλ μπότας που σας αρέσει και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας και ετοιμαστείτε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας. Προτιμήστε minis, είτε φούστες είτε φορέματα αλλά και bermuda shorts για να απογειώσετε το συγκεκριμένο styling tip. 


5. Office looks 

Image source: @leasy_inparis

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσετε ένα stylish workwear look από ένα ζευγάρι μπότες. Οι leather εκδοχές αποτελούν την πιο συχνή επιλογή και δείχνουν μοναδικές σε ουδέτερες hot αποχρώσεις, όπως είναι το καφέ. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να τις αναδείξετε. Αρκεί ένα top ή πουκάμισο, ένα blazer και ένα statement coat... et voilà!