fbpixel

Search icon
Search
Προτάσεις για να υποδεχθείτε την άνοιξη με νέα ψυχολογία
MAGAZINE

Προτάσεις για να υποδεχθείτε την άνοιξη με νέα ψυχολογία

Αντλήστε έμπνευση και ανανεωθείτε!


Εάν κι εσείς επιθυμείτε η φετινή άνοιξη να σας βρει ανανεωμένους και πλήρεις τότε δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τις παρακάτω προτάσεις που χαρίζουν στην ευεξία νέο πρόσωπο! 

Style it up

handy-hairbrush-mason-pearson.jpg

Οι βούρτσες μαλλιών Mason Pearson είναι ένα βρετανικό design σύμβολο, που εξακολουθεί να ξεπερνά τους αντιπάλους του. Ένα εμβληματικό styler με ιστορία, που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές. Το διάσημο πορτοκαλί μαξιλαράκι του γεμίζει με αέρα μέσα από μια μικρή τρύπα στην άκρη της βούρτσας, δημιουργώντας ένα απαλό σημείο για ν’ ακουμπούν τα μαλλιά. Μια ιστορία 130 χρόνων δεξιοτεχνίας και καινοτομίας, που έχει τις ρίζες της στην κορύφωση της βιομηχανικής επανάστασης.

Pop of color

laura.jpg

Το RoseGlow Blush Color Infusion της Laura Mercier είναι από τα ωραιότερα ρουζ που έχω δοκιμάσει ποτέ! Ένα καινούριο λανσάρισμα, με μια υπέροχη διαφάνεια και μεταξένιο χρώμα, που δίνει λάμψη στα μάγουλα και ταιριάζει τέλεια στο δέρμα. Κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις που προσαρμόζονται σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας. Τους ζεστούς και ψυχρούς τούς εξισορροπεί εκπληκτικά για ιδιαίτερη ζωντάνια στο πρόσωπο.

Change the flow

daria-nepriakhina-xr5rkprhqu-unsplash.jpg

Αντικαταστήστε κάποιες καθημερινές εκφράσεις με άλλες και αλλάξτε τη ροή της ενέργειάς σας. Αν για παράδειγμα λέτε: «Συγγνώμη που άργησα», σκεφτείτε το: «Ευχαριστώ που με περίμενες». Ή αλλάξτε το «συγγνώμη, το ξέχασα» με το «ευχαριστώ που μου το θύμισες». Είναι ο πιο υπέροχος τρόπος να μεταβάλετε και τη δική σας νοοτροπία, αλλά κι αυτού στον οποίο απολογείστε.

Serve the world

xoris-titlo-o3fqX.jpg

Για περισσότερα από 25 χρόνια, ο πρωτοπόρος Robin Sharma έχει καθοδηγήσει πολλούς πετυχημένους και διάσημους ανθρώπους μέσω μιας επαναστατικής μεθοδολογίας στο να επιτύχουν σπάνια αποτελέσματα. Στο βιβλίο του “The Everyday Hero Manifesto” διαβάζουμε τον τρόπο με τον οποίο τα έχει καταφέρει!

Cancelling habits

drew-beamer-uejtdqpj7ig-unsplash.jpg

Κάποιες φορές, όταν εμείς το θέλουμε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να εξαφανιζόμαστε από τις ίδιες και επαναλαμβανόμενες συνήθειές μας. Η εξαφάνιση δεν είναι ακύρωση ούτε αποχωρισμός. Γι’ αυτό, πάρτε την απόστασή σας και δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να κάνει μόνο αυτό που τον κάνει να νιώθει καλά. Οι άνθρωποι που θα σας καταλάβουν είναι και οι μόνοι που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας!

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023