fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα κάνετε re-start την επιδερμίδα σας για το φθινόπωρο
MAGAZINE

Πώς θα κάνετε re-start την επιδερμίδα σας για το φθινόπωρο

Μάθετε από τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Έλενα Ραδοπούλου τις απαραίτητες θεραπείες που θα χρειαστείτε


Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το δέρμα μας ενδεχομένως να είναι και να δείχνει ξηρό ή και ταλαιπωρημένο από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, την έλλειψη ύπνου και την επιπλέον χρήση προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ. Ποιες θεραπείες προτείνονται από τους δερματολόγους σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, για μια ενισχυμένη επαναφορά του;

1. Βαθύς καθαρισμός με signature cocktail

Για εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στη λάμψη της επιδερμίδας σας, επιλέξτε την απόλυτη αγωγή φροντίδας Elena Radopoulou signature cocktail: Microgold, the golden facial! Πρόκειται για μία καινοτόμο θεραπεία για απαλό και ιδιαίτερα λαμπερό αποτέλεσμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Οι 24k gold microneedles που χρησιμοποιούνται σβήνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες σε ένα μόνο ραντεβού! Αποτέλεσμα; Βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό.

Τι κάνει: Ανανεώνει αποτελεσματικά το δέρμα, απομακρύνοντας το σμήγμα και αντιμετωπίζοντας τα σπυράκια. Επιπλέον, του χαρίζει λάμψη, συντελεί στην αποσυμφόρηση των πόρων του και το προετοιμάζει να δεχτεί τα οφέλη των συστατικών των δερμοκαλλυντικών προϊόντων περιποίησης. Συνδυάζεται ιδανικά με μια θεραπεία υδροδερμοαπόξεσης, κατά την οποία απομακρύνεται η επιφανειακή στιβάδα του με τη δύναμη του νερού και των οξέων φρούτων.

Πώς εφαρμόζεται: Με εφαρμογή και σε διευρυμένους πόρους, λιπαρότητα, ουλές ακμής, έχουμε ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα με υγιή επιδερμίδα που λάμπει και χωρίς αποθεραπεία - κάτι που επιτυγχάνεται σε κάθε τύπο και κατάσταση δέρματος, αφού η επιλογή του κοκτέιλ των συστατικών γίνεται αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

2. Αντιοξειδωτικός ορός για αντιγήρανση

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να επενδύσετε στα σωστά προϊόντα skincare, με πρώτη επιλογή έναν αντιοξειδωτικό ορό, που περιέχει βιταμίνη C και ιχνοστοιχεία. Από την κυκλοφορία του, το C E Ferulic έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα περιποίησης. Οι δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο τον έχουν ψηφίσει ως τον καλύτερο συνολικό ορό βιταμίνης C και σχεδόν κάθε beauty editor & blogger τον χρησιμοποιεί φανατικά!

Τι κάνει: Προστατεύει από τις οξειδωτικές δράσεις του stress, του ήλιου και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

3. Συμπλήρωμα διατροφής για θρέψη εκ των έσω

Για την ενίσχυση της συνολικής μας υγείας και της υγείας της επιδερμίδας μας εκ των έσω, συστήνω ένα κορυφαίο προϊόν: το GliSODin Skin Nutrients Advanced Anti-Aging Formula, μια θρεπτική καλλυντική θεραπεία για την πρόληψη και τη διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

Τι κάνει: Η προηγμένη αντιγηραντική φόρμουλά του ενισχύει τα τοπικά σχήματα φροντίδας του δέρματος, παρέχοντας συμπυκνωμένα αντιοξειδωτικά οφέλη για την προστασία και την αναζωογόνησή του, μειώνοντας τη φλεγμονή, τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη φυσική υγιή λάμψη του. Παράλληλα, βελτιώνει την ελαστικότητά του, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία, ενώ εξουδετερώνει ένα εκατομμύριο ελεύθερες ρίζες ανά 1 μόριο SOD!

img-0593.jpg

Ευχαριστούμε τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Έλενα Ραδοπούλου για τις πληροφορίες.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ειδικεύθηκε στη Δερματολογική και Αλλεργιολογική Κλινική του Technisches Universität München. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας Botox (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), των εμφυτευμάτων με υαλουρονικο οξύ (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), της μεσοθεραπείας (Deutsche Gesellschaft für Mesotherapie) και της ενέσιμης λιπόλυσης.

Info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, τηλ. 2310 272255, radopouloudermatology.business.site, Instagram: @elenarado.dermatology

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023