fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα αντιστρέψετε τον χρόνο στο πιο απαιτητικό σημείο του σώματος
MAGAZINE

Πώς θα αντιστρέψετε τον χρόνο στο πιο απαιτητικό σημείο του σώματος

Η Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου μοιράζεται μαζί μας τα οφέλη των πιο σύγχρονων θεραπειών για τον λαιμό και το ντεκολτέ


H Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου μάς αναλύει τα οφέλη των πιο σύγχρονων και καινοτόμων θεραπειών για τον λαιμό και το ντεκολτέ που υπάρχουν στη φαρέτρα των ειδικών της αισθητικής ιατρικής.

img-0593-1.jpg


Ο λαιμός και το ντεκολτέ αποτελούν περιοχές του σώματος που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, αφού εκτίθενται σε εξωτερικούς παράγοντες κατά την πάροδο του χρόνου, όπως ο ήλιος ή οι ακραίες θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να εμφανίζουν ρυτίδες και απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος. Η σύγχρονη αισθητική ιατρική προσφέρει μια σειρά από πρωτοπόρες θεραπείες που επιτυγχάνουν αναζωογόνηση των απαιτητικών αυτών περιοχών. Μαζί, θα εξετάσουμε όσες ξεχωρίζουν για τα εκπληκτικά αποτελέσματα που προσφέρουν.

Vivace

Αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο ανανέωσης. Χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα μικροβελονισμού, που δημιουργεί μικρά τραύματα στο δέρμα, ενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία της αναγέννησης. Τα οφέλη της θεραπείας περιλαμβάνουν την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τη βελτίωση της ελαστικότητας και της υφής της επιδερμίδας, καθώς και την αντιμετώπιση τυχόν ρυτίδων.

Mesotherapy

Η μεσοθεραπεία ενισχύει τη νεανική εμφάνιση του λαιμού και του ντεκολτέ. Κατά τη διάρκεια αυτής, μικρές ποσότητες ειδικών συστατικών, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αμινοξέα, εισέρχονται στην επιδερμίδα με τη χρήση λεπτής βελόνας. Οι ουσίες αυτές την ενυδατώνουν, βελτιώνουν την υφή και τον τόνο της και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προσφέροντας λαμπερή εμφάνιση.

Sculpsure

Μια θεραπεία που επικεντρώνεται στην απομάκρυνση του περιττού λίπους. Με τη χρήση ειδικών λέιζερ, στοχεύει στα λιποκύτταρα και τα καταστρέφει, ενώ διατηρεί ανέπαφα τα γύρω ιστάμενα. Είναι μη επεμβατική και αποτελεί μια ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση του λίπους στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

shutterstock-2196950863-1.jpg


Skinbooster

Οι θεραπείες Skinbooster χρησιμοποιούνται συνήθως για την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του δέρματος αναπληρώνοντας τα επίπεδα υγρασίας του και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση διαφόρων θεμάτων, όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, οι πτυχώσεις και η χαλάρωση. Μπορούν, επίσης, να βελτιώσουν τη συνολική υφή και τον τόνο της επιδερμίδας.

Venus legacy

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία της ραδιοσυχνότητας και της μαγνητικής παλμικής θεραπείας για τη βελτίωση της ποιότητας και τη σύσφιγξη του δέρματος. Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνει την υφή του και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και χαλάρωσης.

Σημαντικές σημειώσεις:

• Συμβουλευτείτε έναν ειδικό στην αισθητική ιατρική για να αξιολογήσετε ποια θεραπεία είναι η κατάλληλη για εσάς και απολαύστε μια νεανική και λαμπερή εμφάνιση!

• Οι θεραπείες πρέπει να εκτελούνται μόνο από εξειδικευμένο ιατρό, ενώ ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και στόχους.

• Ιδανικά, μπορείτε να ενδυναμώσετε τα αποτελέσματα με τη χρήση εξειδικευμένων δερμοκαλλυντικών προϊόντων στο σπίτι, όπως το θαυματουργό Tripeptide-R Neck Repair της SkinCeuticals.

Ευχαριστούμε την ιατρό Δερματολόγο Έλενα Ραδοπούλου για τις πληροφορίες.

Bio: Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ειδικεύθηκε, επί πενταετία, στη δερματολογική και αλλεργιολογική κλινική του Technische Universität München και σε θέματα ιατρικής αισθητικής. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας μπότοξ, των εμφυτευμάτων με υαλουρονικό και της μεσοθεραπείας, καθώς και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας. 

Info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310272255, radopouloudermatology.business.site@elenarado.dermatology

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2023