fbpixel

Search icon
Search
Πώς να συνδυάσετε τα γυναικεία παπούτσια adidas για κάθε περίσταση
THE LOOK

Πώς να συνδυάσετε τα γυναικεία παπούτσια adidas για κάθε περίσταση

Είναι το απόλυτο item που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε στιλ, για κάθε περίσταση!


Τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια adidas δεν είναι μόνο για fitness! Αυτό φαντάζομαι το ήξερες ήδη. Είναι το απόλυτο item που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε στιλ, για κάθε περίσταση! Είτε σου αρέσει το athleisure style είτε είσαι υπέρ του streetwear fashion, τα adidas θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου, και έχω λόγο που το λέω αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα σου προτείνω πώς να φορέσεις τα αγαπημένα σου παπούτσια adidas, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Casual urban look

Για μια άνετη και στυλάτη εμφάνιση, συνδύασε τα adidas Superstar με ένα mom jeans και ένα oversized t-shirt. Αυτή η στυλιστική επιλογή προσφέρει άνεση και ένα look που «φωνάζει» προσωπικότητα. Πρόσθεσε ένα bomber jacket για μια super cool, ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Athleisure στο γραφείο

Εάν το dress code στη δουλειά επιτρέπει μια πιο χαλαρή προσέγγιση, τα adidas Stan Smith είναι η τέλεια επιλογή. Συνδυάστε τα με ένα tailored μπαντελόνι και ένα απλό πουκάμισο ή μπλέιζερ. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα μοντέρνο, αθλητικό look με στυλ. Το απόλυτο mix άνεσης και κομψότητας, ακόμη και για τα office days σου!

Βραδινή έξοδος

Ναι, μπορείς να φορέσεις τα adidas σου ακόμα και για βραδινές εμφανίσεις. Τα adidas NMD είναι ιδανικά γι’ αυτό το σενάριο. Συνδύασέ τα με ένα midi φόρεμα και αξεσουάρ που θα προσθέσουν λίγο glam στην εμφάνιση σου. Αυτό το στυλ είναι τόσο άνετο όσο και μοντέρνο, ενώ κρατάει μια ισορροπία ανάμεσα στο sporty και το κομψό.

Οδηγός μεγεθών adidas

Χρησιμοποίησε τον Οδηγό μεγεθών adidas για να βρεις την τέλεια εφαρμογή στο πόδι σου. Ανάλογα με το σχέδιο και την κατασκευή, ορισμένα μοντέλα μπορεί να απαιτούν μισό νούμερο μεγαλύτερο ή μικρότερο. Πάντα να τσεκάρεις τις μετρήσεις του ποδιού σου πριν την αγορά! Τα γυναικεία παπούτσια adidas που θα βρεις εδώ: https://epapoutsia.gr/c/gynaikeia/marka:adidas είναι ευέλικτα, άνετα και ιδανικά για κάθε περίσταση. Από τις καθημερινές βόλτες μέχρι τις βραδινές εξόδους, μπορείς να τα φορέσεις με κάθε outfit, προσθέτοντας στυλ και άνεση στις εμφανίσεις σου. Με το σωστό μέγεθος για τέλεια εφαρμογή το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Δες στο epapoutsia.gr όλα τα adidas: https://epapoutsia.gr/c/epapoutsia/marka:adidas.