fbpixel

Search icon
Search
Πώς να εξασκείτε τα αγαπημένα σας yoga flows, όπου και αν βρίσκεστε
WELLNESS

Πώς να εξασκείτε τα αγαπημένα σας yoga flows, όπου και αν βρίσκεστε

Αναζητάτε περισσότερη ισορροπία στην καθημερινότητά σας; Δοκιμάστε ένα yoga app!


Η ενσωμάτωση της yoga στη ρουτίνα ευεξίας σας μπορεί να προσφέρει ένα σωρό οφέλη για το μυαλό και το σώμα, όπως η ανακούφιση από το άγχος, η πρόληψη του πόνου στις αρθρώσεις και της δυσκαμψίας και η βελτίωση της ισορροπίας και της πνευματικής διαύγειας. Θα μπορούσε ακόμη και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, σύμφωνα με έρευνες.

Και δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος να δημιουργήσετε μια πρακτική που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας από ό,τι με μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εξασκείστε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ακριβώς όπως υπάρχουν πολλά στούντιο γιόγκα IRL, υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές εφαρμογών yoga.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εφαρμογές για yoga που αξίζει να δοκιμάσετε..

Για να μαθαίνετε καινούργια flows

Downdog app

downdog.jpeg

Με αυτή την εφαρμογή γιόγκα, δεν θα επαναλάβετε ποτέ ένα μάθημα, αφού μπορεί να ρυθμίσει περισσότερες από 300.000 διαφορετικές προπονήσεις. Η μουσική αλλάζει δυναμικά για να συγχρονίζεται με την αναπνοή σας σε κάθε μάθημα.

Για εξατομικευμένα προγράμματα

Glo

glo-app.png

Το Glo, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές yoga στο Apple Store, προσφέρει περισσότερα από 4.000 μαθήματα υπό την καθοδήγηση αστέρων yogis, όπως η Kathryn Budig. Είτε αναζητάτε ένα μάθημα για αρχάριους είτε μια συνεδρία διαλογισμού, θα βρείτε ο,τι χρειαστείτε σε αυτή την εφαρμογή.

Οι προτιμήσεις είναι εξαιρετικά εξατομικευμένες και μπορείτε επίσης να φιλτράρετε με βάση την ώρα της ημέρας, το στιλ, το επίπεδο και τη διάρκεια. Ή, θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για εσάς με βάση τους στόχους σας στη yoga. Θέλετε να πετύχετε επιτέλους το headstand; Αυτή είναι η εφαρμογή γι' αυτό.

Για τη δημιουργία μιας ρουτίνας

Daily Yoga

daily-yoga.jpg

Αν ο στόχος σας είναι να γίνετε πιο συνεπείς με την πρακτική σας, η εφαρμογή Daily Yoga μπορεί να σας βοηθήσει με πάνω από 500 ροές και 70 προγράμματα γιόγκα. Για τους αρχάριους, η εφαρμογή προσφέρει ένα πρόγραμμα δύο εβδομάδων για να μάθουν τα βασικά. Αν είστε προχωρημένοι, υπάρχουν πολλές επιλογές και για εσάς. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια λειτουργία πλατφόρμας κοινότητας όπου μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους yogi και ειδικούς.

Για την πνευματικότητα

Gaia

gaia-at-a-glance.png

Αν θέλετε να χαλαρώσετε σοβαρά, τότε η εφαρμογή Gaia είναι για εσάς. Επικεντρώνεται στη συγχώνευση της πνευματικότητας με τη φυσική πρακτική της yoga. Αν και, ακόμη και αν δεν είναι αυτή η προτεραιότητα σας, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα βίντεο που θα σας αρέσει, αφού η βιβλιοθήκη βίντεο της Gaia περιλαμβάνει πάνω από 8.000 προπονήσεις.

Για beginners

De-stress

yoga-for-beginners-min.png

Αν είστε περίεργοι για τη yoga εδώ και καιρό, αλλά δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει τον εαυτό σας, εδώ είναι μια προσιτή επιλογή για να ξεκινήσετε. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει beginner friendly προπονήσεις που δεν είναι πολύ απαιτητικές. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν καταπραϋντική φωνητική καθοδήγηση για να σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τις κινήσεις και ενσωμάτωση με το Apple Health.

Για μια εμπειρία In-Studio στο σπίτι

Alo moves

alp-mpves.webp

Αν αναζητάτε μια πραγματική εμπειρία studio yoga από την άνεση του σπιτιού σας, τότε το Alo Moves είναι για εσάς. Η εφαρμογή διαθέτει μια βιβλιοθήκη με πάνω από 2.500 μαθήματα και προστίθενται περισσότερα κάθε εβδομάδα. Προσφέρει yoga, διαλογισμό, ηχολουτρά και άλλα είδη γυμναστικής επίσης, όπως πιλάτες ή HIIT.

Για όσους τους αρέσει η πρόκληση

Asana Rebel

asana-rebel.jpg

Με σχεδόν 70.000 κριτικές μόνο στο Apple App Store, το Asana Rebel είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και με τις καλύτερες βαθμολογίες εφαρμογές yoga. Επιπλέον, προσφέρει πολύ περισσότερα από yoga, με καθοδηγούμενους διαλογισμούς, προπονήσεις υψηλής έντασης, καθώς και άλλες εβδομαδιαίες προκλήσεις και περιεχόμενο μέσα στην εφαρμογή για να σας βοηθήσει να προσθέσετε περισσότερες υγιεινές συνήθειες στη ρουτίνα σας.

Για busy ανθρώπους

5 minute yoga

5-minute-yoga.jpeg

Αυτή η εφαρμογή καθιστά δυνατή τη συμπίεση μιας σταθερής ροής, ακόμη και αν έχετε μόνο λίγα λεπτά στη διάθεση σας. Κάθε μάθημα αποτελείται από πέντε στάσεις, τις οποίες κάνετε για ένα λεπτό η καθεμία. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα χρονόμετρο για να μετράει αντίστροφα κάθε asana, ώστε να μπορείτε να μείνετε στη στιγμή χωρίς να ελέγχετε το ρολόι σας.

Happy a happy flow!