fbpixel

Search icon
Search
Ποιο είναι το στοιχείο που θα αλλάξει τη συνολική διακόσμηση της κατοικίας σας;
INTERIORS

Ποιο είναι το στοιχείο που θα αλλάξει τη συνολική διακόσμηση της κατοικίας σας;

Ο εισαγωγές δαπέδων της Kronotex, Λεωνίδας Γκαβαλιάς, μας μαθαίνει τα πάντα για τα δάπεδα


Το σωστό δάπεδο καλό είναι να συνδυάζεται απόλυτα με τη συνολική διακόσμηση του σπιτιού προσφέροντας χαρακτήρα στο σπίτι σας και αναβαθμίζοντας παράλληλα κάθε δωμάτιό σας. Οι επιλογές των ειδών στα δάπεδα που έχετε είναι πολλές και το μόνο που μένει είναι να τις ανακαλύψετε, για να ανανεώσετε κάθε χώρο σας και να αποκτήσετε το τέλειο interior design. 

kronotex2.jpg
Ξύλινο δάπεδο Kronotex, Γκαβαλιάς

Laminate

Η επιλογή δαπέδου ξεκινάει από την κατάσταση και το είδος του υφιστάμενου πατώματος στον χώρο. Η πιο πρακτική λύση είναι το laminate, που τοποθετείται κουμπωτά, αλλά και η νέα γενιά ξύλινων ημιμασίφ πατωμάτων. Αν το δάπεδο είναι εντελώς λείο, εξαιρετική λύση είναι οι κολλητές και κουμπωτές βινυλικές λωρίδες -είναι αδιάβροχες, ανθεκτικές και πρακτικότατες στο καθάρισμα. Για τις κατοικίες, προτείνεται κάποια από τις εννιά νέας γενιάς ποιότητες laminate με το κούμπωμα click2click 5G, για εύκολη αλλά και σταθερή τοποθέτηση. Όλες οι σειρές κατασκευάζονται από προϊόντα ξύλου χωρίς καμιά πλαστική και χημική πρόσμειξη, από αειφόρα δέντρα, καθιστώντας τα προϊόντα 100% οικολογικά και υγιεινά -πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού-, ενώ η πυκνή πρώτη ύλη τους τα καθιστά ανθεκτικά στο νερό και την υγρασία.

Wooden floor

Συγκεκριμένα για το καθιστικό, προτείνεται το ξύλινο πρεσαριστό δάπεδο Mammut με ανάγλυφη επιφάνεια, υψηλότατη ανθεκτικότητα κι εγγυημένη ανθυγρότητα. Στα δωμάτια, μπορεί να τοποθετηθεί μια από τις υπόλοιπες ποιότητες. Εξαιρετική ιδέα είναι και η νέα γενιά ημιμασίφ πατωμάτων, με μεγάλη γκάμα επιλογών σε ξύλα, υφές και διαστάσεις. Πρόκειται για την κορυφαία επιλογή ξύλινου δαπέδου, που είναι ένας ζωντανός οργανισμός στο σπίτι και προσδίδει αρχοντιά και ζεστασιά.

The outdoors

Για εξωτερική χρήση, υπάρχει η λύση του ξύλινου deck, που συνδυάζει design κι αισθητική. Τα τελευταία χρόνια έγινε δημοφιλές και το συνθετικό, που είναι ιδιαίτερα όμορφο αισθητικά, δεν απαιτεί συντήρηση, διατίθεται σε πολύ λογικές τιμές, ενώ αποτελεί άριστη λύση για περίφραξη. Για καλοκαιρινά σπίτια, οι βινυλικές λωρίδες είναι εντελώς αδιάβροχες, ανθεκτικότατες κι εύκολες στον καθαρισμό, όπως το ολοκαίνουριο, καινοτόμο, κουμπωτό βινυλικό Falquon, σε αποχρώσεις ξύλου ή πατητής τσιμεντοκονίας.

The expert

kronotex.jpg


Λεωνίδας Γκαβαλιάς, Εισαγωγέας Δαπέδων

Επιλέξτε δάπεδα laminate Kronotex, γιατί:

  1. Κατασκευάζονται από ειδικής παραγωγής αειφόρα δέντρα και είναι 100% οικολογικά και υγιεινά. Κατάλληλα για βρεφικά δωμάτια και υποφέροντες από άσθμα και πνεύμονες.
  2. Είναι 100% ανθυγρά στην επιφάνειά τους. Τα τελευταίας γενιάς διαθέτουν κέρωμα στις άκρες, που εγγυάται την πλήρη ανθυγρότητα.
  3. Παρέχουν εξαιρετική ηχομόνωση, ιδίως οι προηγμένες ποιότητες - στα 10 και 12 χιλιοστά με την προσθήκη ειδικού υποστρώματος.
  4. Είναι ανθεκτικά. Οι 4 ποιότητες κλάσεως Αc5-33 έχουν 25 χρόνια εγγύηση, ενώ οι 8 χιλιοστών έχουν 12 χρόνια.
  5. H πιο δημοφιλής τάση τα τελευταία χρόνια είναι οι φαρδιές και μακριές σανίδες. Το απόλυτο design στο δάπεδο είναι το ψαροκόκαλο σε φαρδιά κομμάτια, που δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η εταιρία διαθέτει το ψαροκόκαλο και σε ξύλινο και σε laminate δάπεδο.

Γκαβαλιάς-Kronotex

Η Αφοί Γκαβαλιά Ευρωεισαγωγική ΟΕ ιδρύθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και χονδρική πώληση ευρείας γκάμας δαπέδων -laminate, ξύλινα, βινυλικές λωρίδες, επαγγελματικά πλαστικά δάπεδα βαρέας χρήσης, αντιολισθητικά, ταρτάν γυμναστηρίων και deck εξωτερικού χώρου από ξύλο ή συνθετικό για πάτωμα ή περίφραξη. Είναι πρώτη σε πωλήσεις laminate πανελληνίως, ενώ έχει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση προϊόντων του μεγαλύτερου εργοστασίου στον κόσμο, της Kronotex GMBH Germany.

Info: Έκθεση-γραφεία-αποθήκη: Οδός Περίτσα, Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, Τ/Φ +30 2310 751138, www.kronotex.gr

Κεντρική φωτογραφία: Κουμπωτό βινυλικό Falquon δάπεδο, Γκαβαλιάς