fbpixel

Search icon
Search
Πλεκτά: Ο κόσμος της μόδας υποκλίνεται στην πιο cool & comfy τάση
MAGAZINE

Πλεκτά: Ο κόσμος της μόδας υποκλίνεται στην πιο cool & comfy τάση

Kατέχουν την πιο σημαντική θέση στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα


Τα πλεκτά κερδίζουν φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, μια σημαντική θέση στις φθινοπωρινές γκαρνταρόμπες. Ο κόσμος της μόδας υποκλίνεται στην cool και comfy τάση για ανεπιτήδευτα σύνολα.

The Fashion Trend

chloe-aw21-028.jpg


Πρόκειται για τη νέα εμμονή της εποχής. Τα knitwear επανέρχονται δυναμικά ως μία από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, προσκαλώντας μας να εντρυφήσουμε σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με άξονα τη μόδα. Άνετα και ζεστά, αλλά και πρακτικά και στιλάτα, ευνοούν μια χαλαρή, θηλυκή ή σέξι σιλουέτα, ανάλογα πάντα με το styling που θα επιλέξετε να κάνετε.

falcneri-dal457a-9107-0728-f.jpg
Πλεκτό φόρεμα, Falconeri
ysae51-2.jpg
Σκουλαρίκια Charnières ‘Pétale’, Yannis Sergakis, Link
kalogirou-tods.jpg
Loafer Tod’s, Kalogirou


jane-iredale-18fall-tripleluxe-10a-hero-lip-fall-gracol-720x720-0258f726-6042-452c-ad9a-b8fff3298056.jpg
Κραγιόν Triple Luxe, Jane Iredale

Inspiration


Η ανάγκη για κομψά και βολικά loungewear έφερε τα πλεκτά στις πρώτες θέσεις των trends, με τα total looks να συνθέτουν εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά και τους συνδυασμούς με μίνι φούστες, μεταξωτές A-line γραμμές ή skinny παντελόνια να παραμένουν λατρεμένες επιλογές.


Dress to Impress

altuzarra-po-rf21-0023.jpg

Αν θα έπρεπε να επιλέξετε ένα hot knitwear κομμάτι να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας, αυτό θα πρότεινα να είναι ένα φόρεμα. Θελκτικό και μοντέρνο, αποτελεί μια safe επιλογή, που μπορείτε να εμπιστευτείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το it item της σεζόν το είδαμε να πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες των Valentino, Chloé, Bottega Veneta.

max-and-co.jpg
Πλεκτό φόρεμα, Max&Co., Max&Co. Boutique
096090008-900x1080.jpg
Δερμάτινη tote bag, Callista Crafts


The Travel Edit

7034a-07.jpg

Απαλά υφάσματα και φυσικά υλικά. Πείτε «ναι» σε cozy λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Αγαπημένα μου: τα πλεκτά μαξιλάρια για το καθιστικό, που χαρίζουν έξτρα αίσθηση χαλάρωσης, αλλά και οι chunky πλεκτές κουβέρτες για την κρεβατοκάμαρα.

0968984002-202104-pp-0095.jpg
Ξύλινο stool με πλεκτή επιφάνεια, H&M Home



The Beauty Corner

Οι ανάγκες της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι είναι αυξημένες και έντονες, με Νο1 στη λίστα, την ενυδάτωση. Ανανεώστε το boudoir σας και αποκτήστε όλα αυτά τα προϊόντα που χρειάζεστε για λάμψη σε πρόσωπο και σώμα!

hondos-shiseido-men-ultimune-power-infusing-concentrate-huge.jpg
Για τον άνδρα: Ο ορός Μen Ultimune Power Infusing Concentrate της Shiseido, για λείανση, ενεργοποίηση και εντατική ενυδάτωση
tinted-age-repair-lip-treatment.jpg
Tinted Age-Repair Lip Treatment της Grown Alchemist: Θεραπεία για τα χείλη, με διακριτικό χρώμα που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, ενυδατώνει, περιποιείται και αυξάνει τον όγκο
zoniou-bottle-inspirations-small-ksefontarismeno.jpg
Αγαπημένο άρωμα για το φθινόπωρο το Secret Flower από τη σειρά Ιnspirations με την υπογραφή της αρωματοποιού Νίκης Ζώνιου. Βιολέτα, ρόδο, περγαμόντο, lilies of the valley και κέδρος, σε μια υπέροχη μίξη.

What to buy NOW!

etro-jEQjr.jpg


Όλα τα απαραίτητα για τις καθημερινές εμφανίσεις σας στην πόλη. Ευκολοφόρετα και relaxed ρούχα, καθώς και κομμάτια «μπαλαντέρ», που θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστές. Must-have: ένα πουλόβερ, ένα πλεκτό φόρεμα, αλλά και ένα ζευγάρι αρβυλάκια!

maxmara-1366021606010-0060.jpg
Πουλόβερ Max Mara, Max Mara Boutique
karida-since-1912-jose-antonio-pereira-combat-dermatina-mpotakia-l2-gynaikeio-dermatino-mpotaki-me-elastiko-yfasma-combat-style-me-trakteroti-sola.jpg
Δερμάτινα μποτάκια Jose Antonio Pereira, Karida 1912


Woman of the month

fallknitting-8.jpg

Το πλέξιμο είναι η «νέα γιόγκα» και τα τελευταία χρόνια θεωρείται μία από τις πιο αγχολυτικές και στιλάτες δραστηριότητες που μπορεί να ξεκινήσει κανείς. Διάσημοι ανά τον κόσμο το αγκαλιάζουν ολοένα και πιο πολύ, με την ηθοποιό Katherine Heigl να είναι από τις πιο φανατικές οπαδούς του. Let’s do it!

image.jpg
Kit πλεξίματος της Wool and the Gang
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021