fbpixel

Search icon
Search
Pink & Red: Ο unexpected, fashion συνδυασμός που ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε
STYLING TIPS

Pink & Red: Ο unexpected, fashion συνδυασμός που ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε

Αυτό που κάποτε ήταν ένα fashion faux pas είναι τώρα ένα απίστευτα κομψό combo


Ανάμεσα σε όλες τις πλούσιες σοκολατένιες αποχρώσεις και τα butter yellow tones που έχουν κατακτήσει τα feeds του Instagram και τα καλάθια των αγορών μας εν όψει της άνοιξης, υπάρχει ένας συνδυασμός χρωμάτων για τον οποίο έχουμε ξετρελαθεί αυτή τη στιγμή, και όχι μόνο επειδή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι just around the corner! Το ροζ και το κόκκινο αποτελεί ένα power combo που άρχισε να διαχέεται στη σκηνή του street style πριν από μερικές σεζόν και μόλις τώρα βλέπουμε τον συνδυασμό να κερδίζει έδαφος στην πασαρέλα και στις αγαπημένες μας influencers.

Τολμηρά και ενεργητικά, το ροζ και το κόκκινο μαζί διεκδικούν την προσοχή. Μην τρομάζετε από το δυναμικό δίδυμο - απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους προσιτούς τρόπους για να το ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας αυτή την άνοιξη.

Δείτε παρακάτω τους δικούς μας αγαπημένους τρόπους να φορέσετε το pink & red 

Outerwear

camilacoelho.jpeg
Image source: @camilacoelho

Ο ευκολότερος τρόπος να ενσωματώσετε αυτά τα δύο δυναμικά χρώματα σε ένα outfit είναι να δημιουργήσετε ένα total look με το ένα, προσθέτοντας ταυτόχροα μικρά details από το άλλο. Για παράδειγμα, ένα total red σύνολο μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με ένα maxi κόκκινο παλτό, matching παντελόνι και ένα pink sweater.

Smart casual

thestylestalkercom.webp
Image source: @thestylestalkercom

Για να δημιουργήσετε ένα outfit που είναι κατάλληλο από το γραφείο μέχρι το dinner συνδυάστε ένα smart casual tailor παντελόνι κόκκινου χρώματος (που παραπέμπει σε hot pink) με ένα bright ροζ σακάκι. 

Bonus tip: Για τα αξεσουάρ που θα σας συνοδέψουν, όπως τα παπούτσια και την τσάντα, επιλέξτε τα κλασικά neutrals όπως μαύρο, λευκό και καφέ. 

Formal dress & heels

splashnews.jpeg

Για τις ρομαντικές εμφανίσεις που γοητεύουν αυτός ο χρωματικός συνδυασμός είναι ιδανικός. Επιλέξτε ένα A-line midi ή maxi dress και συνοδέψτε το με bold pink court heels. Για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, προσθέστε και ένα maxi black coat από πάνω. 

Accessories

emilisindlev-2.webp
Image source: @emilisindlev

Εάν είστε πιο fans του ροζ έναντι του κόκκινου, μπορείτε να το φορέσετε σε μεγαλύτερη έκταση στο outfit - είτε στον ίδιο τόνο είτε σε όχι. Έπειτα προσθέστε μια τσάντα σε φλογερό κόκκινο για αυτήν την unexpected αντίθεση που αναζητάτε. 

Red shoes

alexa-chung.webp

Από την Alexa Chung μέχρι τη Hailey Bieber, τα it girls της μόδας σπάνε τη μονοτονία ενός απλού (ή μονόχρωμου) outfit με μια μόνο προσθήκη - και αυτή δεν είναι άλλη από τα κόκκινα παπούτσια. Είτε τα προτιμάτε σε flat είτε σε ψηλά, φέρνουν το ιδανικό upgrade σε κάθε look. Πάρτε παράδειγμα από το συγκεκριμένο σύνολο της Alexa Chung!

Mixing & matching

emilisindlev.webp
Image source: @emilisindlev

Δε χρειάζεται να συμπεριλάβετε αυτούσια τα δύο αυτά χρώματα σε ένα σύνολο - μπορείτε απλά να προσθέσετε το ένα στη μορφή pattern. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε ένα total pink or red look και να συνοδεύσετε με ένα πανωφόρι ή ένα αξεσουάρ που ενσωματώνει το άλλο χρώμα διακριτικά - και απόλυτα fashionably!


Happy Valentine's Day!