fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Περιποίηση για όλη την οικογένεια: Τα must προϊόντα που χρειάζεστε για εμφανή αποτελέσματα

Τα Panthenol Extra products της Medisei δεν πρέπει να λείπουν από το boudoir σας


Περιποίηση για όλη την οικογένεια: Τα must προϊόντα που χρειάζεστε για εμφανή αποτελέσματα

Η κατάλληλη περιποίηση αποτελεί το Α και το Ω για ένα απόλυτα υγιές πρόσωπο και σώμα -μια υπόθεση που αφορά όλα τα μέλη της οικογένειας. Άλλωστε, πλέον και οι άνδρες έχουν υιοθετήσει τη δική τους skincare ρουτίνα, χωρίς να παραμελούν την προσωπική τους φροντίδα. Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι να λαμβάνουμε υπόψη μας την περιποίηση των παιδιών, δεδομένου ότι έρχονται καθημερινά σε επαφή με ρύπους -όπως κι ένας ενήλικας-, ενώ έχουν την τάση να αγγίζουν το πρόσωπό τους, χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνουν.

Τα Panthenol Extra προϊόντα της Medisei είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ολόκληρη η οικογένεια, έτσι ώστε να καταφέρει να υιοθετήσει την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης, με στόχο την απόκτηση μιας υγιούς επιδερμίδας, άκρως λαμπερής κι ενυδατωμένης.

Discover the products!

Ρουτίνα περιποίησης προσώπου

shutterstock-1130833712.jpg


Η περιποίηση του προσώπου θεωρείται «κλειδί», ειδικά αυτήν την εποχή, αλλά και για τους κρύους μήνες που έρχονται, διότι η ξηροδερμία έχει ήδη αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της. Για άμεσα αποτελέσματα, το Panthenol Extra Micellar True Cleanser Gel 3 in 1 είναι ένα ισχυρό, διάφανο gel καθαρισμού προσώπου με τριπλή δράση: Αποφράσσει τους πόρους, αφαιρεί αποτελεσματικά λιπαρότητα, ρύπους και αδιάβροχο μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη. Εμπλουτισμένο με πανθενόλη και εκχύλισμα αγγουριού για απαλή, καθαρή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Ασφαλές στη μεταφορά χάρη στη στερεή σύσταση gel με extra πλεονέκτημα τη διπλή επιλογή χρήσης του είτε με δίσκο ντεμακιγιάζ είτε μόνο με νερό. Εξαιρετικά ήπιο σε σύνθεση, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Συνεχίστε τη skincare διαδικασία με το Panthenol Extra Volcanic Sand Facial Scrub, που είναι μια κρέμα προσώπου ήπιας απολέπισης με κόκκους ηφαιστειακής λάβας για άμεση απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας ρύπους, σμήγμα και μαύρα στίγματα. Παράλληλα η πανθενόλη, η βιταμίνη Ε, η αλόη, το έλαιο ηλίανθου και το βούτυρο καριτέ που περιέχει, χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, λαμπερή και σφριγηλή. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Έπειτα, η Panthenol Extra Green Clay Facial Mask, μια μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο, θα καθαρίσει σε βάθος, θα απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητας. Περιέχει πανθενόλη που ενυδατώνει σε βάθος και έλαιο ηλίανθου που χαρίζει λάμψη και αναζωογόνηση. Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, λεία και λαμπερή. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες, καθώς και δερματολογικά ελεγμένη.

Σειρά έχουν τα μάτια με το Panthenol Extra Face & Eye Serum. Αντιρυτιδικός ορός που αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες ρυτίδες, επιβραδύνει την εμφάνιση νέων και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη λάμψη και τη σφριγηλότητά της. Η ανάλαφρη αλλά ταυτόχρονα πολύ δραστική σύνθεσή του περιέχει πανθενόλη, πεπτίδια & υδρολυμένο υαλουρονικό οξύ.

Ολοκληρώνοντας, χρησιμοποιήστε την Panthenol Extra Face & Eye Cream. Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών για ολοκληρωμένη προστασία. Περιέχει σημαντικά συστατικά για το δέρμα, όπως πανθενόλη, κρόκο, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και ριβόζη που ενυδατώνουν, συνεισφέρουν στη μείωση των ρυτίδων και στη βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Η επιδερμίδα φαίνεται νεότερη και το βλέμμα πιο φωτεινό και υγιές.

 Panthenol Extra Micellar True Cleanser Gel 3 in 1

Panthenol Extra Micellar True Cleanser Gel 3 in 1

Διάφανο gel καθαρισμού με τριπλή δράση.

SEE MORE
  Panthenol Extra Volcanic Sand Facial Scrub

Panthenol Extra Volcanic Sand Facial Scrub

Κρέμα προσώπου ήπιας απολέπισης με κόκκους ηφαιστειακής λάβας για άμεση απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

SEE MORE
 Panthenol Extra Green Clay Facial Mask

Panthenol Extra Green Clay Facial Mask

Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο.

SEE MORE
  Panthenol Extra Face & Eye Serum

Panthenol Extra Face & Eye Serum

Αντιρυτιδικός ορός που αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες ρυτίδες.

SEE MORE
 Panthenol Extra Face & Eye Cream

Panthenol Extra Face & Eye Cream

Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών για ολοκληρωμένη προστασία.

SEE MORE

Αντιφθειρική Αγωγή

shutterstock-1116081221.jpg

Σε ό,τι αφορά στην περιποίηση των παιδιών, το Panthenol Extra Kids Promo Anti Lice System είναι ένα πλήρες σετ Αντιφθειρικής Αγωγής Panthenol Extra Kids Anti lice Lotion & Shampoo που περιλαμβάνει την Αντιφθειρική Λοσιόν που εξαλείφει ψείρες και κόνιδες χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα και το Σαμπουάν καθημερινής χρήσης με πικρόξυλο, ξύδι φρούτων και υπέροχο άρωμα φράουλας. Το σετ περιλαμβάνει ειδικό χτενάκι για τον καθαρισμό των μαλλιών μετά την εφαρμογή της λοσιόν και για την εύκολη απομάκρυνση της κόνιδας. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο ακόμα και για βρέφη άνω των 6 μηνών.

Σχετικά με τα προϊόντα, η Panthenol Extra Kids Anti lice Lotion είναι μια λοσιόν που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες σε λίγα μόνο λεπτά. Φόρμουλα βασισμένη στη διμεθικόνη, χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα. Η διμεθικόνη δρα με μηχανικό τρόπο και βάσει της κλινικά αποδεδειγμένης δράσης της, εξοντώνει τις ψείρες προκαλώντας τους ασφυξία και αφυδάτωση. Η Panthenol Extra Kids Anti Lice Lotion είναι εμπλουτισμένη με πανθενόλη και γλυκερίνη, για ταυτόχρονη ενυδάτωση και περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Είναι εύκολη στην εφαρμογή κι έχει ευχάριστο άρωμα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το ειδικό χτενάκι για τον καθαρισμό των μαλλιών μετά την εφαρμογή της λοσιόν και για την εύκολη απομάκρυνση της κόνιδας.

Αναφορικά με το Panthenol Extra Kids Shampoo, πρόκειται για ένα σαμπουάν καθημερινής χρήσης για παιδιά, με πικρόξυλο, ξύδι φρούτων, πανθενόλη και υπέροχο άρωμα φράουλας. Συνδυάζεται με την αντιφθειρική λοσιόν Panthenol Extra Kids Anti Lice Lotion δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα για υγιή και καθαρά μαλλιά όλο τον χρόνο. Ιδανικό κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, των διακοπών, αλλά και σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες των παιδιών.

1

Panthenol Extra Kids Anti lice Lotion

Λοσιόν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες σε λίγα μόνο λεπτά. SEE MORE

2

Panthenol Extra Kids Shampoo

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για παιδιά, με πικρόξυλο, ξύδι φρούτων, πανθενόλη και υπέροχο άρωμα φράουλας. SEE MORE