fbpixel

Search icon
Search
Περιηγηθείτε στην πολυτελή κατοικία του RuPaul στο Beverly Hills
INTERIORS

Περιηγηθείτε στην πολυτελή κατοικία του RuPaul στο Beverly Hills

Ο δημοφιλής designer Martyn Lawrence Bullard επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου την εσωτερική της διαμόρφωση


Μια κατοικία, λουσμένη στο φως και πλημμυρισμένη από πολυτελή αξεσουάρ και τολμηρά χρώματα αφήνει το ξεχωριστό της στίγμα στην καρδιά του Beverly Hills. Αυτό το ιδιαίτερο αριστοκρατικό σπίτι θα γνωρίσουμε στο σημερινό μας ταξίδι, ερχόμενοι πιο κοντά στην εκκεντρική προσωπικότητα του RuPaul, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του. Το όνομά του ίδιου έχει ταυτιστεί με την βασίλισσα του drag, μια επαναστατική και άκρως γοητευτική ερμηνεύτρια, της οποίας η δημιουργική πορεία έχει αναγνωριστεί σε κάθε άκρη του κόσμου. Για να προχωρήσει στην ιδανική για την προσωπική του αισθητική διαμόρφωση της έπαυλής του, η συνεργασία του με τον δημοφιλή σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, Martyn Lawrence Bullard, απεδείχθη μοιραία. 

ad0623-rupaul-620copy.webp
Η στενή τους φιλία, η οποία μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες, κατάφερε και αυτή τη φορά να συνδέσει τις κοινές αισθητικές τους προτιμήσεις, δημιουργώντας ένα luxurious τελικό αποτέλεσμα.

Hollywood Regency style

ad0623-rupaul-2-copy.webp

Ο Bullard έκανε πράξη το όραμα του RuPaul, συνθέτοντας την διαχρονική αδυναμία του ίδιου στο Hollywood Regency style, έναν περίτεχνο σχεδιασμό, ο οποίος κρατά σταθερή την ισορροπία στη διακόσμηση, χωρίς να κινδυνεύει να αγγίξει τα όρια της κακής κιτς αισθητικής. Μια ιδιαίτερη maximal προσέγγιση κυριάρχησε, χαρίζοντας τις κατάλληλες δόσεις λάμψης και πολυτέλειας. Το κλειδί στη διαδικασία ανακατασκευής, την οποία ακολούθησε ο designer ήταν οι απαραίτητες προσθήκες νεοκλασικών λεπτομερειών, οι οποίες κατάφεραν να αναβαθμίσουν ακόμη πιο πολύ την τελική εικόνα. Ακόμη ένα στοιχείο, το οποίο έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο κεντρικό διακοσμητικό concept είναι η θεατρική ατμόσφαιρα. Από τον χώρο εισόδου μέχρι την υπέροχη αίθουσα χορού, κάθε σημείο αποπνέει διάθεση για έκφραση, νοσταλγία, συγκίνηση κα θαυμασμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα exclusive tondo με ένα πορτρέτο της Diana Ross του 1975 από τον φωτογράφο Harry Langdon, το οποίο  δεσπόζει πάνω από ένα προσαρμοσμένο τζάκι που θυμίζει το έργο της Αμερικανίδας designer, Dorothy Draper, μιας από τις κατευθυντήριες γραμμές για τη διακόσμηση του Bullard.

Private gatherings

ad0623-rupaul-420copy.webp

Αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς του στη δημόσια προβολή του μέσω της τηλεόρασης και των shows, στα οποία συμμετέχει ενεργά, ο RuPaul έχει προτιμήσει να αξιοποιεί τους χώρους της κατοικίας του με ηρεμία, ησυχία και απόλυτη ιδιωτικότητα. Όπως ο ίδιος παραδέχεται: "Διασκεδάζω στην τηλεόραση, όχι στο σπίτι μου. Όταν ζεις μια τόσο δημόσια ζωή, χρειάζεσαι όρια". Παρ' όλα αυτά, τα σημεία για προσωπική διασκέδαση αφθονούν, με κυριότερο μια ασπρόμαυρη ριγέ υπαίθρια τραπεζαρία που κοσμείται με οπωροφόρα δέντρα, κορυφογραμμές και καρέκλες στο στιλ της Elsie de Wolfe, μιας άλλης σημαντικής έμπνευσης για τον Bullard.

Ανακαλύψτε περισσότερες υπέροχες φωτογραφίες στη gallery! 

Source: Architectural Digest

Photo credits: Douglas Friedman