fbpixel

Search icon
Search
Perfect Life: Προτάσεις για να βάλετε και πάλι σε τάξη τη ζωή σας
MAGAZINE

Perfect Life: Προτάσεις για να βάλετε και πάλι σε τάξη τη ζωή σας

Εμπνευστείτε από τη δική μου golden list


Πώς θα καταφέρετε να βάλετε και πάλι σε τάξη τη ζωή σας, μιας και η νέα σεζόν βρίσκεται on the way; Από ένα ξεκαθάρισμα στα προσωπικά σας αντικείμενα, μέχρι την προσθήκη ενός νέου item στην γκαρνταρόμπα σας, είναι πολλές οι λύσεις που θα σας κάνουν να ανανεωθείτε, ανακαλύπτοντας και πάλι τον εαυτό σας. Παρακάτω, ακολουθούν τα δικά μου top choices.

Discover them!

TIDE UP YOUR WORLD

ad0322-cover-1-20copy.jpg
Image source: AD

Καθώς καθαρίζουμε ή τακτοποιούμε το σπίτι μας, βάζουμε και σε τάξη το μυαλό και την καρδιά μας. Είμαι πεπεισμένη γι’ αυτό. Εξασκηθείτε στην αποσυμφόρηση της αρνητικής ενέργειας που επικρατεί από τα υλικά πράγματα που γεμίζουν τον χώρο σας και, χωρίς να το καταλαβαίνετε, σας αναστατώνουν. Έτσι, θα δείτε πως σιγά σιγά, κι εφόσον έχετε εντάξει την ευταξία στα πρέπει σας, θα μπορέσετε να βάλετε και σε σειρά τις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής σας, τις οποίες θα αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν εξαιρείται ο πάγκος της κουζίνας, που πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένος, για να μπορείτε να μαγειρεύετε με ηρεμία.

CHOOSE TO SHINE

liquid-highlighters-2.jpg

Όταν οι άνθρωποι βλέπουν ένα λαμπερό δέρμα, σκέφτονται απευθείας πως αυτό είναι και υγιές. Η λάμψη φέρνει συνειρμικά την εντύπωση πως ένα πρόσωπο είναι αυτομάτως νεανικό και φρέσκο. Όλες θέλουμε να δείχνουμε όσο το δυνατόν πιο φυσικά όμορφες και λαμπερές. Να θυμάστε πως τα μοναδικά χαρακτηριστικά μας αναδεικνύονται, καθώς ο ήλιος αντανακλάται πάνω σ’ αυτά. Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί είτε με φυσικά έλαια σε επίπεδο skincare ή με ένα highlighter, που μιμείται το shimmer look και δίνει μια έξτρα ποπ διάθεση.

EXPLAINING LIFE

eeb45b06e8d54462b73c34f4506efd77.jpg
Image source: Dolce & Gabbana

Φθονούν οι γυναίκες τους άνδρες ή οι άνδρες τις γυναίκες; Πώς είναι οι καλές μητέρες με τα κορίτσια τους και πώς με τα αγόρια τους; Ποιο είναι το «τρίτο πόδι» στη σχέση του ζευγαριού; Είναι πολυγαμική η γυναίκα; Μαθαίνεται η αγάπη; Γιατί απατάμε τους συντρόφους μας; Γιατί μας αρέσει το «τζάμπα»; Είναι το διαδίκτυο μια τοξική μήτρα; Γιατί παραμένουμε σε κακοποιητικές σχέσεις; Πού σκοντάφτουμε στην εφηβεία; Τι συμβαίνει με τα μοναχοπαίδια και τα πρωτότοκα παιδιά; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα από την καθημερινότητά μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους και τον ψυχικό μας βίο, συζητά ο ψυχίατρος Ματθαίος Γιωσαφάτ με τη Βίκυ Φλέσσα στο βιβλίο «Γιατί Ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;» Απλά συγκλονιστικό, διαβάστε το!

THE NO1 DRESS

46ce344eeec53c68015ffd048ba3213a.jpg

Το slip dress (όπως και η αγαπημένη slip skirt) επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ. Βασικό κομμάτι της δεκαετίας του ’90, έχει κατακλύσει και πάλι τον κόσμο της μόδας. Φέτος βρίσκεται παντού, δομώντας κάθε στιλ - θα μπορέσετε σίγουρα να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων κι υφασμάτων. Τα μεταξωτά μάξι σε έντονα χρώματα είναι τα αγαπημένα μου. Αυτού του στιλ τα φορέματα, όχι μόνο είναι απίστευτα κομψά, αλλά και εξαιρετικά ευέλικτα, καθώς μπορείτε να τα προσαρμόσετε εύκολα ανάλογα με την κάθε περίσταση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022