fbpixel

Search icon
Search
Perfect Father's day gift: Τα λευκώματα της Assouline που αποτελούν την ιδανική επιλογή
THE GIFT GUIDE

Perfect Father's day gift: Τα λευκώματα της Assouline που αποτελούν την ιδανική επιλογή

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας σημαντικό άντρα


Βρίσκεστε στην αναζήτηση του ιδανικού δώρου για τη φετινή Γιορτή του Πατέρα; Είτε είστε fan του διεθνούς φήμης εκδοτικού οίκου Assouline, είτε απλά ψάχνετε για ένα πρωτότυπο, μοντέρνο και παράλληλα διαχρονικό δώρο, δεν έχετε παρά να επιλέξετε από τις παρακάτω προτάσεις λευκωμάτων που θα εντυπωσιάσουν τους άντρες της ζωής σας και θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή, η οποία μπορεί να κοσμήσει το coffee table τους!

Discover the books! 

Rolex: The Impossible Collection

81i2qsda0l.jpg

Καθένα από τα εξαιρετικά ρολόγια Rolex σε αυτόν τον όμορφο χειροποίητο τόμο της Ultimate Collection αναδεικνύεται με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Τα πιο πολύτιμα και τεχνικά καινοτόμα μοντέλα που έχει δημιουργήσει το πολυτελές brand ωρολογοποιίας, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών που δεν έχουν ξαναπαρουσιαστεί στο χαρτί: Από το πρώτο ρολόι χειρός που χρονολογείται στις αρχές του 1900 και το πρώτο Oyster Perpetual του 1931, στο Explorer που φορέθηκε κατά τη διάρκεια της αποστολής του Sir Edmund Hillary στην κορυφή του Έβερεστ το 1953 και το Submariner που επέλεγε ο ηθοποιός George Lazenby στην ταινία του James Bond, "On Her Majesty's Secret Service", σίγουρα θα εκπλήξουν τους συλλέκτες σε όλο τον κόσμο.

Ken Fulk: The Movie in My Mind

kenfulk-3d-2048x.webp

Στο πρώτο του βιβλίο με την Assouline, το The Movie in My Mind παρασύρει τους αναγνώστες στα παρασκήνια μερικών από των πιο εξωφρενικών προσπαθειών του διάσημου σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Ken Fulk, συνδυάζοντας εκπληκτικές φωτογραφίες με προσωπικές ιστορίες έμπνευσης και πρόθεσης πίσω από κάθε έργο. Κάθε νέος χώρος ξεκινά με μια ιστορία. Με οράματα να τρέχουν στο μυαλό του σαν σε ταινία: Μια αγροικία στην κοιλάδα της Νάπα που τιμά τους αγροτικούς λόφους της περιοχής, που είναι γεμάτοι με αμπέλια καμπερνέ. Ένα λεύκωμα με πολλή δράση και ακραία σκηνικά!

Formula 1: The Impossible Collection

f11.jpg

Επιλεγμένος από τον βετεράνο δημοσιογράφο της F1 Brad Spurgeon, αυτός ο τίτλος καταγράφει τις στιγμές-ορόσημα που ανέβασαν τη Formula 1 από ένα gentleman club του 1950 σε ένα παγκόσμιο άθλημα με εκατοντάδες εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Αναδεικνύοντας εξαιρετικές τεχνικές καινοτομίες, αξιοσημείωτα επιτεύγματα οδηγών και συναρπαστικά αποτελέσματα αγώνων, αυτό το λεύκωμα ρίχνει φως σε αθάνατα ονόματα, όπως οι Juan Manuel Fangio, Jim Clark, Bruce McLaren, Enzo Ferrari, Colin Chapman, Bernie Ecclestone, Jackie Stewart, Niki Lauda, ​​Alain Prost, Senna, Jean Todt, Michael Schumacher, Lewis Hamilton και πολλοί άλλοι.

Football: The Impossible Collection

football-3d.jpg

Για τον εορτασμό των 150 χρόνων του κολεγιακού ποδοσφαίρου και των 100 χρόνων του National Football League, αυτό το βιβλίο προσφέρει μια περιεκτική άποψη και των δύο ειδών ποδοσφαίρου, μια επιμελημένη πρόταση από 100 ιστορικές πρωτιές, αξέχαστες ανατροπές, εκπληκτικά παιχνίδια και ασυνήθιστα γεγονότα: Όπως όταν μια μπάντα παρέλασης κολεγίου η οποία μπήκε πρόωρα στο γήπεδο, διακόπτοντας την απίστευτη τελική ολοκλήρωση ενός μεγάλου derby!

The Impossible Collection of Wine

the-impossible-collection-of-wine-book-422543.jpg

Σε αυτό το εκπληκτικό - κι εμφανισιακά - λεύκωμα της Assouline Ultimate Collection, ο Enrico Bernardo, ο καλύτερος σομελιέ στον κόσμο, φαντάζεται το τέλειο κελάρι γεμάτο με τα πιο εξαιρετικά κρασιά του εικοστού αιώνα. Ζυγίζοντας τις αρετές της σπανιότητας, του terroir, της γεύσης και του ιστορικού μυστηρίου, ο Bernardo's είναι ο κατάλληλος γνώστης κρασιού, που θα μπορούσε κανείς να συμβουλευτεί!

Moon Paradise

asso22moo770-blu-2-removebg-preview.jpg

Μια εκπληκτική επιμέλεια εικόνων που αφορούν όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το φεγγάρι, από τη μόδα μέχρι τα διαστημικά ταξίδια, παρουσιάζεται μαζί με ένα κείμενο, από τη space journalist και τηλεοπτική παρουσιάστρια Sarah Cruddas, το οποίο εξετάζει το φεγγάρι ως πολιτιστικό σύμβολο. Αυτό αποτελεί κάτι περισσότερο από έναν απλό φυσικό δορυφόρο - ένας φάρος ελπίδας, μια κορυφή για την οποία πρέπει να αγωνίζεσαι!